Meni se desilo kad sam naručio mikser da mi piše porudžbina otkazana i da mi je na kraju stigao televizor. Veruj u čuda, uskoro je Nova godina 🎅Da li se nekom desilo d apise da je porudzbina otkazana,a da je ipak na kraju dobije!?Pitam jer vidim da se na ananasu jos uvek sve opcije moguce
Ne znam da l da pravim ponovo nalog i ponovim porudzbinu... da l ce me ponovo odje*ati pa izgubih vaucer ili da jos cekam,mozda stigne otkazana ili da ako su jednom otkazali i ne porucujem vise
Duhovito u pm.Meni se desilo kad sam naručio mikser da mi piše porudžbina otkazana i da mi je na kraju stigao televizor. Veruj u čuda, uskoro je Nova godina 🎅
Kakvo pitanje takav i odgovor.Duhovito u pm.
Moze vaucer da se upotrebi i kod placanja sa mastercard, bitno je da cena proizvoda 3000 ili vise dinara.Jao ljudi, zar je toliko teško pročitati temu?
Dakle, koristite na zadnjem koraku pri poručivanju kod "apaketic23" (bez navodnika) za porudžbine u zbirnom iznosu većem od 3000 dinara da biste dobili 1500 dinara popusta.
Ako plaćate masterkardom imate pravo da učestvujete u nagradnoj igri i dobijete ukrase za jelku, a ako ste srećnik i nešto više. Deo sa mastercardom nema nikakve veze s kodom odozgo.
Ah, moje iskustvo na paketomatu u Bloku 45. Skeniram kod, kaže unesite broj telefona, unesem broj - neispravan broj.Onda vrati ukras
Ne verujem da bi se glupirali sa nagradama kao sto je ukras pa to ne vredi ni 50 dinara, skuplji je negativan feedback.
Ja sam juce imao lose iskustvo prilikom preuzimanja paketa na ananas mestu.
Radnica u TSV diskontu (ananas mesto) nije umela da rukuje aparatom i izlogovala se, tehnicka podrska ne ume da izdiktira user name i password i provedoh sa njom pola sata gubeci vreme.
Pozadinska logistika ocena nula.
Username i pass joj nisu dostavljeni uz uputstvo za aparat.
Dostava paketa cista desetka.
Ako ti je za utehu identicno sam se zeznuo prosle nedelje kada sam podizao slusalice, ukucam kod prihvati ali kada sam kucao mobilni kaze neispravan broj... pozovem ih i ista prica kao kod tebe. Samo sto su meni paketomati bili jedan do drugog i mislio sam to je isto.Ah, moje iskustvo na paketomatu u Bloku 45. Skeniram kod, kaže unesite broj telefona, unesem broj - neispravan broj.
Posle dva pokušaja, ulogujem se na ananas aplikaciju i vidim da nema broja u profilu. Ažuriram podatke, pokušam ponovo - neće. Pokušam bez broja - ne ide.
Zovem tehničku podršku na telefon sa paketomata, javi se prijatan gospodin, objasnim situaciju, kaže, gospodine, pozovite ananas podršku, tu na paketomatu vam je njihov broj.
Gledam, nigde broja.
"Gospodine, na kom ste našem paketomatu"?
"Blok 45, Gazprom"
"Okrenite se levo za 90 stepeni"
Kad tamo Ananas paketomat
Znači ne sećam se kad sam se toliko smejao samom sebi.. Uopšte nisam provalio da postoje 2 paketomata,e jedan D expres (mislio sam da korsite njihov), i ananasov![]()
Mali offNiko kod nas ne radi zamenu. Samo povrat novca pa naruči ponovo ***.... zbog fiskalnog računa mora tako.
Ima, naravno, trebalo bi da ti je stigao fiskalni racun, on je garancija...Da li tehnika osvojena na nagradnoj igri ima garanciju? Stigao mi usisivac danas, bez ikakvog papira (ni na mejl).
Ostali bez ukrasaNapravio novi nalog, ne mogu da dodam karticu. Da li je do zauzetog sistema ili su otkukičali nešto zbog nagradne igre...
Meni su ti strucnjaci iz M & M kasnili citav jedan dan sa isporukom, i jos se zalili Ananasu da nije tacna adresa zone gde treba paket da isporuce.Donosili mi pakete M&M, DHL, i preuzimao na paketomatima i Ananas mestima... i sve je to OK
ali City expres je ubedljivo najgora i najsporija opcija dostave a ne mozete na to da uticete, cak i kada treba da dostave do ananasa.
Ako sa njima saradjuju mogu da se obese.
Ma kakva odluka, ja malopre vratio jaknu bez problema.Jel samo u decembru besplatan povratak robe kurirom?
Za artikal koji ne odgovara opisu na sajtu su odobrili i kao čekam kurira, a za drugi koji ne odgovara zbog veličine, čeka se odluka.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari