Šta je novo?

Ananas (za potraznju i zamenu vaucera postoji posebna tema - deljenje ananas linkova = instant ban)

I pre vaučera i bez vaučera su bili ubedljivo najbolji online shop na našem tršištu.
U smislu logistike su svetlosnu godinu napredniji od ostalih.
Da im nisu bazzar I shopster konkurencija?

Što kaže @pinocio da malo prošire ponudu i utegnu partnere da više poštuju kupca (ne otkazuju porudžbine i sl) neće im biti alternative (nažalost jer su ostali nepopravljivo drljavi).

Sveobuhvatno je bolji Ananas.

Mene iskreno nervira preglednost sajta, pod "Vidi sve kategorije" imaju sakriveno dosta kategorija (IT, kancelarijska oprema, telefoni itd kao primer) a za odecu, obucu, fashion i slicne gluposti koje su mogle da idu pod istu kategoriju pa da se granaju na desno imaju 4 razlicite kategorije.

Mora to da bude dosta preglednije jer ako ne znas sta trazis neces ga verovatno ni provaliti da ga ima na Ananasu.

1672307237724.png
1672307406329.png

Tipski su, mora po modelu. Filter se sastoji iz dva dela, sunđer i neki kao filc koji ako se pere brzo propadne. Ja kombinujem dva, sunđer perem a filc usisavam i tako guraju godinu dve bez problema
A čime usisavaš filc dok ti je usisivač rasklopljen? :)
Koliko mora često da se radi to čišćenje filtera?

Sta znam,ukoliko budu korektni,ozbiljni i nadju dobre partnere (drasticno obogate ponudu) sto da ne... iskreno verujem u projekat,al kazem pod uslovom da sve bude ozbiljno
teško će to ići jer će kod nas partneri pre da propadnu nego da nekome daju popust...i da neko drugi zarađuje kad mogu i oni sami ( a ne mogu sami)...

i ovo partnera što imaju kao da već odustaju jedan po jedan...

Znamo kako su poslovali u vreme Maksija i koliko su dobavljača doveli do bankrota

A čime usisavaš filc dok ti je usisivač rasklopljen? :)
Koliko mora često da se radi to čišćenje filtera?
Ja to izduvam kompresorom kolko može, bolje od toga ne može, osim nov da se kupi.

Pisao sam ponovo annas podrsci i zahtevao da isprave gresku. Naveden sam na kupovinu pod uslovom koji nije ispunjen. Nisam ni dobio sansu za poklonom. Zalicu se i mastercardu. Nije stvar u ukradima.od 100 dinara nego o prevari. Ako nisu u stanju da organizuju nagradnu igru ima da snose posledice.

Realno super im je marketing. 😄 Čim istekne kupon verujem da 95% nas neće ni ući više na Ananas. Nema od njih ništa. To govorim od starta. Kakav crni srpski/balkanski Amazon. Bože zdravlja tu smo pa ćemo videti kroz par godina ko je bio u pravu.
Pa šta znam ja imam preko 10 porudžbina i pre kupona. Imam i na drugim mestima(bazzar uglavnom) , više je u potrošačkoj navici online kupovine. Ako neko hoće da opipa usisivač pre kupovine svakako će ići u radnju, isto tako onaj koji sumnja u prevare i slično. Do sada je ananas super, osim manjih boljki u vidu otkaza nekih sitnih porudžbina nakon 4-5 dana i očajne brzine sajta. Na tome bi trebalo da se ozbiljno poradi.

Stig'o pravi poklon jutros
321555727_1597850694001220_2755913240423339419_n.jpg

Poslednja izmena:
Stigao naručeni mikser, kada se prodrma čuju se delovi koji su poispadali unutar miksera, ne deluje da je korišćen.

Nemoj ga drmati :)

Salim se, reklamiraj ga odmah pre nego što ga upališ ukoliko si siguran da nešto nije u redu.

Stigao naručeni mikser, kada se prodrma čuju se delovi koji su poispadali unutar miksera, ne deluje da je korišćen.
Nemoj da ga reklamiraš jer će te ovi u servisu izmaltretirati.
Iskoristi svoje pravo na odustanak od kupovine u roku od 14 dana.
Napiši nisi zadovoljan kvalitetom uređaja.

I pre vaučera i bez vaučera su bili ubedljivo najbolji online shop na našem tršištu.
U smislu logistike su svetlosnu godinu napredniji od ostalih.
Da im nisu bazzar I shopster konkurencija?

Što kaže @pinocio da malo prošire ponudu i utegnu partnere da više poštuju kupca (ne otkazuju porudžbine i sl) neće im biti alternative (nažalost jer su ostali nepopravljivo drljavi).
Evo da napišem i negativan komentar, jer nije sve idealno.
Prvo pohvala za brzinu jakna kupljena sinoć oko 20č uručena mi danas u 10č ujutro.

Mana prva, umesto XXL mi poslali L veličinu.
Videćemo kako rešavaju reklamacije.

Druga mana na porudžbenici nema traga o poručenoj veličini, pa ću verovatno ja tvrditi da sam ja, a oni da su oni upravu. Jedino što mi ide u prilog screenshot oglasa gde se vidi da su u momentu poručivanja bile dostupne samo xl i xxl veličine, dakle ne i l koju su mi poslali...

Treća mana (opšteg tipa) na oglasima sa odećom nema size chart.

Pisao sam ponovo annas podrsci i zahtevao da isprave gresku. Naveden sam na kupovinu pod uslovom koji nije ispunjen. Nisam ni dobio sansu za poklonom. Zalicu se i mastercardu. Nije stvar u ukradima.od 100 dinara nego o prevari. Ako nisu u stanju da organizuju nagradnu igru ima da snose posledice.
Meni nije izaslo 7 puta ako ti je za utehu...Pisao sam receno mi je da oni u sistemu ne vide to kao gresku...i rekli su mi za pop up iskacuce prozore da sam verovatno zabranio itd...
Imam Adblocker , ali kada sam prva dva puta dobio mogucnost da biram, oni su bili upaljeni, kasnije sam ih i gasio i nisu mi izlazili, dakle nije do adblockera....
Inace drugar je jedan jedini put izvlacio i dobio iphone 14, stigao mu jutros. MIslio da ce mu ga ukrasti postar

Meni nije izaslo 7 puta ako ti je za utehu...Pisao sam receno mi je da oni u sistemu ne vide to kao gresku...i rekli su mi za pop up iskacuce prozore da sam verovatno zabranio itd...
Imam Adblocker , ali kada sam prva dva puta dobio mogucnost da biram, oni su bili upaljeni, kasnije sam ih i gasio i nisu mi izlazili, dakle nije do adblockera....
Inace drugar je jedan jedini put izvlacio i dobio iphone 14, stigao mu jutros. MIslio da ce mu ga ukrasti postar
Ako je iz Nis, znam coeka.
Meni je na istom kompu isti browser drugi put izaslo. Tako da ne pije vodu da je do mene.

Moje čestitke!
Kada si ga izvukao tj. koliko si dana čekao da ti stigne?
Hvala.
20. decembra sam izvukao, juče je greškom stigao ukras, a jutros osvojeni usisivač.

Problem je što nemaš nikakav dokaz da si osvojio poklon, nikakva potvrda ne stigne.
Ne jave ni kada ga pošalju, nema ni broja za praćenje, tako da ako se zagubi negde u procesu slanja, misliš da nisu ni poslali.

Onda vrati ukras :ROFLMAO:

Ne verujem da bi se glupirali sa nagradama kao sto je ukras pa to ne vredi ni 50 dinara, skuplji je negativan feedback.

Ja sam juce imao lose iskustvo prilikom preuzimanja paketa na ananas mestu.

Radnica u TSV diskontu (ananas mesto) nije umela da rukuje aparatom i izlogovala se, tehnicka podrska ne ume da izdiktira user name i password i provedoh sa njom pola sata gubeci vreme.
Pozadinska logistika ocena nula.
Username i pass joj nisu dostavljeni uz uputstvo za aparat.

Dostava paketa cista desetka.

Onda vrati ukras :ROFLMAO:

Ne verujem da bi se glupirali sa nagradama kao sto je ukras pa to ne vredi ni 50 dinara, skuplji je negativan feedback.

Ja sam juce imao lose iskustvo prilikom preuzimanja paketa na ananas mestu.

Radnica u TSV diskontu (ananas mesto) nije umela da rukuje aparatom i izlogovala se, tehnicka podrska ne ume da izdiktira user name i password i provedoh sa njom pola sata gubeci vreme.
Pozadinska logistika ocena nula.
Username i pass joj nisu dostavljeni uz uputstvo za aparat.

Dostava paketa cista desetka.
Dva paketa sam izabrao i ja, takav nacin dostave, u pitanju je jedan kafic. Bio im je prvi paket ikada koji su dobili na takav nacin pa je trajalo dobrih pola sata, onaj aparat im baguje, EAN kod nece da se ocita, i kad se ocita iscitava gresku, jednostavno nije mogao da poklopi moj QR kod i EAN sa posiljke. Zvao korisnicku podrsku, na kraju sam mu ostavio papir pa se on snalazio sa tim. GEneralno razumem ih jer je sve novo, i skroz je originalno resenje za onoga ko nema paketomat blizu...

Primetio sam na primeru Djak sport na Ananasu da stavljaju na veliki broj proizvoda popuste na 1 dan, od 29.12 do 29.12 pa posle cene budu normalne...pa posle 2-3 dana opet spuste na 1 dan i tako u krug. Kappa i Hummels majice na 4 komada u korpi - 1500 din. vaucer ispadne vam 370 kinte po majici. Pre 2 dana porucene, sutra dostava :)

Stigao i mis sad je komplet 🤣

Pogledajte prilog 369460
Oho, znaci nisam jedini koji je iskoristio ovu pogodnost da se ponovi odlicnim misem, evo ja sam ga pre nekih par sati preuzeo i moram reci da je mis fenomenalan.

Iako brojevi kazu da je zanemarljiva razlika izmedju Razer Deathadder V2 Mini (moj trenutni mis) i ovog Gladisu III modela ali uzivo u koriscenju je to mnogo drugacije, iako je ovaj Gladisu veci i tezi za nijansu ali bas mi odgovara za koriscenje, sirina misa, duzina i na kraju visina su pun pogodak.

Valjda ce doci do sutra 🎅

123.jpg

Hvala.
20. decembra sam izvukao, juče je greškom stigao ukras, a jutros osvojeni usisivač.

Problem je što nemaš nikakav dokaz da si osvojio poklon, nikakva potvrda ne stigne.
Ne jave ni kada ga pošalju, nema ni broja za praćenje, tako da ako se zagubi negde u procesu slanja, misliš da nisu ni poslali.
Ja sam zvao korisničku službu, rekli da poklon "putuje" 9-12 dana i da će mi proveriti status mog poklona (TV) i poslati info na mail, mada generalno da nemam razloga za brigu.

Pretpostavljam da su svi ovi vredniji pokloni podeljeni već. Možda su ostali usisivači i FOX televizori i te neke sitnice.

Prekjuce sam narucio Dremel 3000 sa jos nekim novogodisnjim ukrasima, deo je stigao juce a deo danas. Generalno sam zadovoljan brzinom isporuke.
Sto se tice samog Ananasa, pratim ih od pokretanja sajta - da, nisu idealni i ima prostora za unapredjenje ali stalno imaju dobre akcije, ako ih pratite, mozete da nadjete stvari na lepom popustu (Redmi Buds 3 Pro, npr - kod njih je svojevremeno bila najniza cena od 4.500 dinara).
Asus H3 koristim vec dve godine, za tu cifru rade odlicno, imam pored njih Razer Kaira X i Asus ima bolji zvuk iako Razer kosta 9k u prodavnicama. Nisam audiofil, odmah da se ogradim, ali sasvim upotrebljive slusalice :)

Gle sad... hocu li opet samo ja imati jedinstven problem.... :D napravih porudzbenicu,iskoristih vaucer... porucena roba podeljena tj.salje se sa vise adresa i sad mi stize da je sa jedne adrese porudzbina otkazana.... a sad drugih jedan deo je spakovan,na jednom delu pise da je porudzbina kreirana.... i sta sad? Kad umesto robe lupam 3000 vrednosti koju treba da platim 1500 dobijem robu u vrednosti 1000 dinara!? Jel mi to salju u vrednosti vaucera i ne placam nista ili :D

Nazad
Vrh Dno