Ne, napraviti 3 mejla na potpuno istu adresu je ogroman propust i postavlja se pitanje o bezbednosti i zloupotrebi. Druga stvar je napraviti novi nalog koristeci drugi mejl ili isti mejl koriscenjem znakova + i . na gmailu.A nije vam palo na pamet da namerno dozvoljavaju jer jure promet? Ili stvarno mislite da im je problem da to implementiraju....
Ima pants.Malopre gledao, imali Pampers, sad više nema!
Kako 3.000 jeftinije ako je vaucer 1.500 dinara?https://ananas.rs/proizvod/mis-wireless-gaming-fantech-xd3-helios-space-edition/209592
https://ananas.rs/proizvod/mis-wireless-gaming-fantech-xd3-helios-crni/212514
Testova ima po netu. I u startu su jeftiniji nego na Fantech sajtu, uz vaučer to je 3k din. niža cena.
Kako 3.000 jeftinije ako je vaucer 1.500 dinara?
ProblemZena uzela nesto za 3500 i platila mastercard i rece ispratila celu proceduru a nije dobila nista... Jel mozda zato sto je sa vaucerom iznos bio oko 2000din? Tj dal mora iznos preko 4500 ako se koristi vaucer ?![]()
Problem verovatno pravi popup blocker u browser-u, a nagrada tako iskače. Korpa je min 3000, minus vaučer i dovoljno je platiti 1500 MC karticom.Ima nas dosta koji takođe nismo dobili ništa...
Imam ja slican model tom tj.neku predhodnu generaciju iz 2013. tada placen odprilike oko 85-90€ relativno zadovoljan ali slab je izbor filtera tj.dostupnost istih za promenu, motor je funkcionalan od tada problem je usisna i motorna snaga zadnih godinu dve se bas muci ali mi odradjuje posao pa guram dalje.Kakav je ovaj usisivač, zna li neko?
![]()
Usisivači sa posudom | Veliki izbor pouzdanih brendova | Ananas
Pronađi usisivač sa posudom uz koji će tvoj dom biti besprekorno čist. Dostupni su modeli različite snage motora i kapaciteta. Poruči online!ananas.rs
Kako usisava, kako se čisti?
Ima li muke sa filterima?
Kad odes na sve porudzbine, videces desno dole pise preuzmi racun, pa ides na preuzmi konacnu specifikaciju pa ce ti se pojavi specifikacija pdf i tu ce ti pise sve, ako pise ukupan iznos za uplatu primer 5.000 dinara, ispod ce pise vrednost vaucera 1.500 dinara, zadnja stavka za placenje mora da bude 3.500 dinara i toliko treba kuriru da das para ili ce ti sa kartice skinu taj iznos.dva pitanja:
1. nesto sam porucio i uracunat mi popust za taj vaucer (1500din),medjutim u emailu sam dobio cenu bez popusta,jel to normalna procedura?
2. jel na jednom nalogu samo za jednu kupovinu moze da se iskoristi vaucer? Ili moze i za sledecu?
Ne jure promet već promociju. Marketing jeste u pitanju al ovakvi potezi koštaju i to je dokaz koliko su ozbiljno ušli na tržište ovakvo kakvo jeste.A nije vam palo na pamet da namerno dozvoljavaju jer jure promet? Ili stvarno mislite da im je problem da to implementiraju....
Imam ja slican model tom tj.neku predhodnu generaciju iz 2013. tada placen odprilike oko 85-90€ relativno zadovoljan ali slab je izbor filtera tj.dostupnost istih za promenu, motor je funkcionalan od tada problem je usisna i motorna snaga zadnih godinu dve se bas muci ali mi odradjuje posao pa guram dalje.
Koliko su ti filteri univerzalni tj. da li je potrebno juriti filter za određeni model?Baš naprotiv, skoro svaka prodavnica tehnike ima filtere u ponudi, takođe ih ima u prodavnicama delova bele tehnike i to jeftinih kineskih varijanti koje rade posao za male pare. Ima ih i na Ali express-u.
Vuče odlično za navedenu snagu, filteri moraju da se menjaju s vremena na vreme.
Da,da,video sam to sinoc,taj pdf... iako i tamo pise recimo ukupan iznos 5000,vaucer 1500,uplatiti 3500,al opet na kraju zadnja stavka stoji ukupan iznos 5000,al ok,to je zbog njihove administracije,bitno je da je vaucer priznatKad odes na sve porudzbine, videces desno dole pise preuzmi racun, pa ides na preuzmi konacnu specifikaciju pa ce ti se pojavi specifikacija pdf i tu ce ti pise sve, ako pise ukupan iznos za uplatu primer 5.000 dinara, ispod ce pise vrednost vaucera 1.500 dinara, zadnja stavka za placenje mora da bude 3.500 dinara i toliko treba kuriru da das para ili ce ti sa kartice skinu taj iznos.
Dozvoljavanje vise registracija istog korisnika koji time dobija mogucnost da vise puta koristi kupon je apsolutno jedino vezano za promet, koji im je trenutno najbitniji, a kome nije jasno zasto im je promet najbitniji nema ni svrhe objasnjavati... A da kosta, kosta, to si u pravu ali kao i lazne porudzbine, povrat o njihovom trosku itd sve je to ukalkulisano dobro u troskovima poslovanja...Ne jure promet već promociju. Marketing jeste u pitanju al ovakvi potezi koštaju i to je dokaz koliko su ozbiljno ušli na tržište ovakvo kakvo jeste.
Bez obzira na sve, ananas je jedini pravi e-commerce servis u pravom smislu značenja.
kurirska posla,dobro si i prosaosad dal je kurir drpio ili sta nzm
Sta znam,ukoliko budu korektni,ozbiljni i nadju dobre partnere (drasticno obogate ponudu) sto da ne... iskreno verujem u projekat,al kazem pod uslovom da sve bude ozbiljnoRealno super im je marketing. 😄 Čim istekne kupon verujem da 95% nas neće ni ući više na Ananas. Nema od njih ništa. To govorim od starta. Kakav crni srpski/balkanski Amazon. Bože zdravlja tu smo pa ćemo videti kroz par godina ko je bio u pravu.
Tipski su, mora po modelu. Filter se sastoji iz dva dela, sunđer i neki kao filc koji ako se pere brzo propadne. Ja kombinujem dva, sunđer perem a filc usisavam i tako guraju godinu dve bez problemaKoliko su ti filteri univerzalni tj. da li je potrebno juriti filter za određeni model?
Koliko se često menjaju i koliko koštaju okvirno?
Mora da budu konkurentni sa cenama. Jer sta ce na nasem trzistu 1000 web shop-ova ako svi imaju iste cene.Realno super im je marketing. 😄 Čim istekne kupon verujem da 95% nas neće ni ući više na Ananas. Nema od njih ništa. To govorim od starta. Kakav crni srpski/balkanski Amazon. Bože zdravlja tu smo pa ćemo videti kroz par godina ko je bio u pravu.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari