Šta je novo?

Ananas (za potraznju i zamenu vaucera postoji posebna tema - deljenje ananas linkova = instant ban)

A nije vam palo na pamet da namerno dozvoljavaju jer jure promet? Ili stvarno mislite da im je problem da to implementiraju....

A nije vam palo na pamet da namerno dozvoljavaju jer jure promet? Ili stvarno mislite da im je problem da to implementiraju....
Ne, napraviti 3 mejla na potpuno istu adresu je ogroman propust i postavlja se pitanje o bezbednosti i zloupotrebi. Druga stvar je napraviti novi nalog koristeci drugi mejl ili isti mejl koriscenjem znakova + i . na gmailu.

Zena uzela nesto za 3500 i platila mastercard i rece ispratila celu proceduru a nije dobila nista... Jel mozda zato sto je sa vaucerom iznos bio oko 2000din? Tj dal mora iznos preko 4500 ako se koristi vaucer ? :)

Poslednja izmena:
Ne znam koliko su na njihovom sajtu ovde su 6.000 ali ako su tamo 7.500 onda ima logike.

Zena uzela nesto za 3500 i platila mastercard i rece ispratila celu proceduru a nije dobila nista... Jel mozda zato sto je sa vaucerom iznos bio oko 2000din? Tj dal mora iznos preko 4500 ako se koristi vaucer ? :)
Problem
Ima nas dosta koji takođe nismo dobili ništa...
Problem verovatno pravi popup blocker u browser-u, a nagrada tako iskače. Korpa je min 3000, minus vaučer i dovoljno je platiti 1500 MC karticom.

Kakav je ovaj usisivač, zna li neko?

Kako usisava, kako se čisti?
Ima li muke sa filterima?
Imam ja slican model tom tj.neku predhodnu generaciju iz 2013. tada placen odprilike oko 85-90€ relativno zadovoljan ali slab je izbor filtera tj.dostupnost istih za promenu, motor je funkcionalan od tada problem je usisna i motorna snaga zadnih godinu dve se bas muci ali mi odradjuje posao pa guram dalje.

dva pitanja:
1. nesto sam porucio i uracunat mi popust za taj vaucer (1500din),medjutim u emailu sam dobio cenu bez popusta,jel to normalna procedura?
2. jel na jednom nalogu samo za jednu kupovinu moze da se iskoristi vaucer? Ili moze i za sledecu?

dva pitanja:
1. nesto sam porucio i uracunat mi popust za taj vaucer (1500din),medjutim u emailu sam dobio cenu bez popusta,jel to normalna procedura?
2. jel na jednom nalogu samo za jednu kupovinu moze da se iskoristi vaucer? Ili moze i za sledecu?
Kad odes na sve porudzbine, videces desno dole pise preuzmi racun, pa ides na preuzmi konacnu specifikaciju pa ce ti se pojavi specifikacija pdf i tu ce ti pise sve, ako pise ukupan iznos za uplatu primer 5.000 dinara, ispod ce pise vrednost vaucera 1.500 dinara, zadnja stavka za placenje mora da bude 3.500 dinara i toliko treba kuriru da das para ili ce ti sa kartice skinu taj iznos.

Ne jure promet već promociju. Marketing jeste u pitanju al ovakvi potezi koštaju i to je dokaz koliko su ozbiljno ušli na tržište ovakvo kakvo jeste.
Bez obzira na sve, ananas je jedini pravi e-commerce servis u pravom smislu značenja.
Imam ja slican model tom tj.neku predhodnu generaciju iz 2013. tada placen odprilike oko 85-90€ relativno zadovoljan ali slab je izbor filtera tj.dostupnost istih za promenu, motor je funkcionalan od tada problem je usisna i motorna snaga zadnih godinu dve se bas muci ali mi odradjuje posao pa guram dalje.

Baš naprotiv, skoro svaka prodavnica tehnike ima filtere u ponudi, takođe ih ima u prodavnicama delova bele tehnike i to jeftinih kineskih varijanti koje rade posao za male pare. Ima ih i na Ali express-u.
Vuče odlično za navedenu snagu, filteri moraju da se menjaju s vremena na vreme.

Baš naprotiv, skoro svaka prodavnica tehnike ima filtere u ponudi, takođe ih ima u prodavnicama delova bele tehnike i to jeftinih kineskih varijanti koje rade posao za male pare. Ima ih i na Ali express-u.
Vuče odlično za navedenu snagu, filteri moraju da se menjaju s vremena na vreme.
Koliko su ti filteri univerzalni tj. da li je potrebno juriti filter za određeni model?
Koliko se često menjaju i koliko koštaju okvirno?

Koje su ovo prevare,drzali 5 dana potvrdjeno kao dobavljac nema na stanju,kontaktiram ga kaze ima na stanju narucite direktno kod nas.

^ To je do dobavljača, ne do Ananasa. U tvom slučaju, iz nekog razloga, dobavljač je odbio da ispuni porudžbinu koja je napravljena preko Ananasa. Trebalo bi prijaviti Ananasu, da ih sklone, kako ne bi zezali narod.

Kad odes na sve porudzbine, videces desno dole pise preuzmi racun, pa ides na preuzmi konacnu specifikaciju pa ce ti se pojavi specifikacija pdf i tu ce ti pise sve, ako pise ukupan iznos za uplatu primer 5.000 dinara, ispod ce pise vrednost vaucera 1.500 dinara, zadnja stavka za placenje mora da bude 3.500 dinara i toliko treba kuriru da das para ili ce ti sa kartice skinu taj iznos.
Da,da,video sam to sinoc,taj pdf... iako i tamo pise recimo ukupan iznos 5000,vaucer 1500,uplatiti 3500,al opet na kraju zadnja stavka stoji ukupan iznos 5000,al ok,to je zbog njihove administracije,bitno je da je vaucer priznat :D

@pinocio priznaju vaucer uvek al' kod mene je trebalo da bude 2600 a naplatili su 2700 ocu

sad dal je kurir drpio ili sta nzm

Ne jure promet već promociju. Marketing jeste u pitanju al ovakvi potezi koštaju i to je dokaz koliko su ozbiljno ušli na tržište ovakvo kakvo jeste.
Bez obzira na sve, ananas je jedini pravi e-commerce servis u pravom smislu značenja.
Dozvoljavanje vise registracija istog korisnika koji time dobija mogucnost da vise puta koristi kupon je apsolutno jedino vezano za promet, koji im je trenutno najbitniji, a kome nije jasno zasto im je promet najbitniji nema ni svrhe objasnjavati... A da kosta, kosta, to si u pravu ali kao i lazne porudzbine, povrat o njihovom trosku itd sve je to ukalkulisano dobro u troskovima poslovanja...

Ma nisu ozbiljni, vidis da ne znaju da mogu i mejl adrese da se prave kod njih :ROFLMAO:

Inace, ni ja nisam dobio nista sem ukrasa, 4 porudzbine... bar da su dali kutiju da mogu da ih smestim...

Realno super im je marketing. 😄 Čim istekne kupon verujem da 95% nas neće ni ući više na Ananas. Nema od njih ništa. To govorim od starta. Kakav crni srpski/balkanski Amazon. Bože zdravlja tu smo pa ćemo videti kroz par godina ko je bio u pravu.

Realno super im je marketing. 😄 Čim istekne kupon verujem da 95% nas neće ni ući više na Ananas. Nema od njih ništa. To govorim od starta. Kakav crni srpski/balkanski Amazon. Bože zdravlja tu smo pa ćemo videti kroz par godina ko je bio u pravu.
Sta znam,ukoliko budu korektni,ozbiljni i nadju dobre partnere (drasticno obogate ponudu) sto da ne... iskreno verujem u projekat,al kazem pod uslovom da sve bude ozbiljno

cimno ih na face ogradjuju se da nista nije do njih ne mogu da uticu na rad kuriske sluzbe

p.s apropo da li ce mi stici do petka

Koliko su ti filteri univerzalni tj. da li je potrebno juriti filter za određeni model?
Koliko se često menjaju i koliko koštaju okvirno?
Tipski su, mora po modelu. Filter se sastoji iz dva dela, sunđer i neki kao filc koji ako se pere brzo propadne. Ja kombinujem dva, sunđer perem a filc usisavam i tako guraju godinu dve bez problema

Mora da budu konkurentni sa cenama. Jer sta ce na nasem trzistu 1000 web shop-ova ako svi imaju iste cene.

Vrh Dno