Šta je novo?

Ananas (za potraznju i zamenu vaucera postoji posebna tema - deljenje ananas linkova = instant ban)

Koje patike su bolje kappa ili hummels ?
Zašto ne uzeti jedne za 1500-1700 dinara

Poručio 3 proizvoda, kreirana jedna porudžbina sa 2. Ta porudžbina stigla odmah sledeći dan sa popustom. O trećem me nisu obavestili ništa. Posle 7 dana stiže mi mejl - treći artikal dolazi kurirskom službom, a ja u međuvremenu kupio na drugom mestu. Zovem support da otkažem, kažu ne mogu da otkažu već samo da ne preuzmem paket jer plaćam pouzećem.

Da li se nekom desilo da pise da je porudzbina otkazana,a da je ipak na kraju dobije!? :D Pitam jer vidim da se na ananasu jos uvek sve opcije moguce :D Ne znam da l da pravim ponovo nalog i ponovim porudzbinu... da l ce me ponovo odje*ati pa izgubih vaucer ili da jos cekam,mozda stigne otkazana ili da ako su jednom otkazali i ne porucujem vise

Poslednja izmena:
Da li se nekom desilo d apise da je porudzbina otkazana,a da je ipak na kraju dobije!? :D Pitam jer vidim da se na ananasu jos uvek sve opcije moguce :D Ne znam da l da pravim ponovo nalog i ponovim porudzbinu... da l ce me ponovo odje*ati pa izgubih vaucer ili da jos cekam,mozda stigne otkazana ili da ako su jednom otkazali i ne porucujem vise
Meni se desilo kad sam naručio mikser da mi piše porudžbina otkazana i da mi je na kraju stigao televizor. Veruj u čuda, uskoro je Nova godina 🎅

Meni se desilo kad sam naručio mikser da mi piše porudžbina otkazana i da mi je na kraju stigao televizor. Veruj u čuda, uskoro je Nova godina 🎅
Duhovito u pm. :sick: Ako se desi da pise da ti je isporuceno,a nije,ili se desi da pise da ti jos nije isporuceno,a ti uveliko koristis uredjaj,sto se ne bi moglo desiti i da je porudzbina otkazana,a ipak posalju (na jednom delu otkazanog racuna pise "u obradi")

Jedno glupo pitanje
Hocu da porucim ovu podlogu za misa, a nemam master carticu da li mogu da je porucim pouzecem i da ostvarim popust od 1500 din. sta treba da uradim

Jao ljudi, zar je toliko teško pročitati temu?

Dakle, koristite na zadnjem koraku pri poručivanju kod "apaketic23" (bez navodnika) za porudžbine u zbirnom iznosu većem od 3000 dinara da biste dobili 1500 dinara popusta.

Ako plaćate masterkardom imate pravo da učestvujete u nagradnoj igri i dobijete ukrase za jelku, a ako ste srećnik i nešto više. Deo sa mastercardom nema nikakve veze s kodom odozgo.

Jao ljudi, zar je toliko teško pročitati temu?

Dakle, koristite na zadnjem koraku pri poručivanju kod "apaketic23" (bez navodnika) za porudžbine u zbirnom iznosu većem od 3000 dinara da biste dobili 1500 dinara popusta.

Ako plaćate masterkardom imate pravo da učestvujete u nagradnoj igri i dobijete ukrase za jelku, a ako ste srećnik i nešto više. Deo sa mastercardom nema nikakve veze s kodom odozgo.
Moze vaucer da se upotrebi i kod placanja sa mastercard, bitno je da cena proizvoda 3000 ili vise dinara.

Onda vrati ukras :ROFLMAO:

Ne verujem da bi se glupirali sa nagradama kao sto je ukras pa to ne vredi ni 50 dinara, skuplji je negativan feedback.

Ja sam juce imao lose iskustvo prilikom preuzimanja paketa na ananas mestu.

Radnica u TSV diskontu (ananas mesto) nije umela da rukuje aparatom i izlogovala se, tehnicka podrska ne ume da izdiktira user name i password i provedoh sa njom pola sata gubeci vreme.
Pozadinska logistika ocena nula.
Username i pass joj nisu dostavljeni uz uputstvo za aparat.

Dostava paketa cista desetka.
Ah, moje iskustvo na paketomatu u Bloku 45. Skeniram kod, kaže unesite broj telefona, unesem broj - neispravan broj.
Posle dva pokušaja, ulogujem se na ananas aplikaciju i vidim da nema broja u profilu. Ažuriram podatke, pokušam ponovo - neće. Pokušam bez broja - ne ide.
Zovem tehničku podršku na telefon sa paketomata, javi se prijatan gospodin, objasnim situaciju, kaže, gospodine, pozovite ananas podršku, tu na paketomatu vam je njihov broj.
Gledam, nigde broja.
"Gospodine, na kom ste našem paketomatu"?
"Blok 45, Gazprom"
"Okrenite se levo za 90 stepeni"
Kad tamo Ananas paketomat :eek:

Znači ne sećam se kad sam se toliko smejao samom sebi.. Uopšte nisam provalio da postoje 2 paketomata,e jedan D expres (mislio sam da korsite njihov), i ananasov :D

Ah, moje iskustvo na paketomatu u Bloku 45. Skeniram kod, kaže unesite broj telefona, unesem broj - neispravan broj.
Posle dva pokušaja, ulogujem se na ananas aplikaciju i vidim da nema broja u profilu. Ažuriram podatke, pokušam ponovo - neće. Pokušam bez broja - ne ide.
Zovem tehničku podršku na telefon sa paketomata, javi se prijatan gospodin, objasnim situaciju, kaže, gospodine, pozovite ananas podršku, tu na paketomatu vam je njihov broj.
Gledam, nigde broja.
"Gospodine, na kom ste našem paketomatu"?
"Blok 45, Gazprom"
"Okrenite se levo za 90 stepeni"
Kad tamo Ananas paketomat :eek:

Znači ne sećam se kad sam se toliko smejao samom sebi.. Uopšte nisam provalio da postoje 2 paketomata,e jedan D expres (mislio sam da korsite njihov), i ananasov :D
Ako ti je za utehu identicno sam se zeznuo prosle nedelje kada sam podizao slusalice, ukucam kod prihvati ali kada sam kucao mobilni kaze neispravan broj... pozovem ih i ista prica kao kod tebe. Samo sto su meni paketomati bili jedan do drugog i mislio sam to je isto.

Da li tehnika osvojena na nagradnoj igri ima garanciju? Stigao mi usisivac danas, bez ikakvog papira (ni na mejl).

Za stvari koje sam kupila je stigao racun mejlom i pre isporuke, za osvojeni usisivac ne. Pisacu im onda.

Napravio novi nalog, ne mogu da dodam karticu. Da li je do zauzetog sistema ili su otkukičali nešto zbog nagradne igre...

Donosili mi pakete M&M, DHL, i preuzimao na paketomatima i Ananas mestima... i sve je to OK
ali City expres je ubedljivo najgora i najsporija opcija dostave a ne mozete na to da uticete, cak i kada treba da dostave do ananasa.

Ako sa njima saradjuju mogu da se obese.

Donosili mi pakete M&M, DHL, i preuzimao na paketomatima i Ananas mestima... i sve je to OK
ali City expres je ubedljivo najgora i najsporija opcija dostave a ne mozete na to da uticete, cak i kada treba da dostave do ananasa.

Ako sa njima saradjuju mogu da se obese.
Meni su ti strucnjaci iz M & M kasnili citav jedan dan sa isporukom, i jos se zalili Ananasu da nije tacna adresa zone gde treba paket da isporuce.

Jel samo u decembru besplatan povratak robe kurirom?
Za artikal koji ne odgovara opisu na sajtu su odobrili i kao čekam kurira, a za drugi koji ne odgovara zbog veličine, čeka se odluka.

Sluške, tiganj, lonac, secko, ulje za kola, krpe... ozbiljna ušteda. Kakav petak crni, samo ananas žuti :)

Meni stigli mejlovi da danas stize deo porucenih stvari,iako kada sam porucivao na roku isporuke pise od 3.1.-10.1. tako da sa te strane 👏
👏👏 I evo jos jedno zapazanje... porudzbina koja mi je otkazana,odem na sajt prodavca vidim da ne rade zbog praznika do 10.1. tako da pretpostavljam da je zbog toga otkazana,pa i vama skrecem paznju na taj detalj. Ako je nekim prodavcima danas neradni dan ili mozda do 14h samo... mozda nece da se cimaju (pa otkazu porudzbinu),ili ako su spojili praznike,onda postoji realna mogucnost da se porudzbina ne obradi (meni i dalje jedan artikl stoji na prvom koraku obrade) duzi period pa da je sistem sam stornira i propadne vaucer...

Jel samo u decembru besplatan povratak robe kurirom?
Za artikal koji ne odgovara opisu na sajtu su odobrili i kao čekam kurira, a za drugi koji ne odgovara zbog veličine, čeka se odluka.
Ma kakva odluka, ja malopre vratio jaknu bez problema.
Bio kurir preuzeo ništa nije naplatio.
Treba 5 radnih dana da vrate pare, samo moraju da se uvere da vraćaš predmet u ispravnom/neoštećenom stanju...

EDIT: Inače pošto nisam mogao da isposlujem da mi zamene jaknu za veći broj, tu sm vratio a danas ponovo kupio. Tako da trenutno avansiram Miška sa 3975din dok mi ne odobre refundaciju za prvu jaknu.

Poslednja izmena od urednika:
Stig'o jutros i drugi poklon, od sad se kunem u Ananas
PC300008.JPG

Inače, nisam dobio račune za usisivač i telefon, ali nisam ni očekivao da ću imati garanciju na poklone.

Što se tiče dostave, meni je sve stiglo City Ekspress-om, 10 dana za redom (izuzimajući vikend) mi je dolazio isti kurir i svaki put je bio tu u 9h +- 10 minuta, uz prethodni poziv.
Tako da sam i time zadovoljan.
Za sad, Ananas bez greške u mom prvom iskustvu sa njima.

A sta radite kad odaberete robu,porucite,unesete kod,prihvati ga i na zadnjem kliku izbacuje poruku "server se ne odaziva"? Da li da pokusavam jos nekoliko puta,kontam ako se vratim na korpu ili korak unazad,da cu izgubiti pravo na vaucer.Inace upravo stigla prva posiljka :D

Nazad
Vrh Dno