Šta je novo?

Ananas (za potraznju i zamenu vaucera postoji posebna tema - deljenje ananas linkova = instant ban)

Ako si koristio ovo ulje onda je to top prica...meni shell ne igra iako sam odmah razmisljao o tome. inace ananas paket zona je super stvar ako niste kuci, ja sam danas preuzeo u jednom kaficu, ljudi su prvi put dobili na ovaj nacin nesto, kazu nisu znali prvo sta da rade sa paketom
Zadovoljava BMW LL-04 specifikaciju pa rekoh da probam. Do sada sam sipao BMW twin power ali pročitah na netu da Shell svakako pravi i to ulje.

Prvo potvrde i posle 5 dana otkazu,koji buvljak.

1 porudžbina otkazana i % umanjen vaučer, ostaje još xiaomi filter, koji je realno jedini bio isplativ, ostalo više zbog MC igre .

Većina skupljih i kvalitetnijih slušalica traži bolju zvučnu/DAC jer integruše nemaju dovoljno snage da ih poguraju kako treba.

Nisam siguran da ove spadaju ni u jedno od ta dva :)

Kao što rekoh, ako slušaliceo od 30e mogu poprilično dobro da zvuče out of the box, morale bi i ove duplo skuplje. Barem moja neka logika.

1 porudžbina otkazana i % umanjen vaučer, ostaje još xiaomi filter, koji je realno jedini bio isplativ, ostalo više zbog MC igre .
Bukvalno zadnjih 6 porudzbiina mi nista nije izletelo da biram kad sam placao karticom, samo prve dve jesu i to je to. menjao browsere, iskljucio adblockove, ne pomaze nista

Sta bi moglo da se kupi za 3000 osim filtera i slusalica?

Nisam siguran da ove spadaju ni u jedno od ta dva :)

Kao što rekoh, ako slušaliceo od 30e mogu poprilično dobro da zvuče out of the box, morale bi i ove duplo skuplje. Barem moja neka logika.
Neupotrebljiva logika u ovom slučaju, iako nema jasno definisanih ''pravila''.

Našao sam neke od poruka, gde jedan član tvrdi da su Asus H3 zvučno slabe, neubedljive, preko laptopa/integruše, ali dosta bolje preko DAC adaptera (40-50$).
Tog berbera (virtual barber shop na YT) na Asusu ne razlikujem kad mi spusti kesu na glavu i kad je masinica iza mene sve dok ne ubacim preko Roccat-a. Neverovatno mi je losa zvucna, a laptop je na nasem trzistu bio oko 900evra.
Fora mi je sa Asusom da ih moram zadrzati sa Roccat-om, jer su bez te zvucne stvarno krs, ne pozicioniraju nista kako treba...
Bilo je tu još sličnih utisaka, ali sam davno obrisao poruke. Zaključak je bio da su Asus H3 preko laptopa zvučale neubedljivo, i drastično bolje preko pomenutog DAC/AMP adaptera.
Posle toga, član je kupio Superlux HD681 i oduševio se, napisao da nikada nije čuo bolje slušalice, kao i da su zvučno bolje od H3. Mislim da je na kraju zadržao oba modela, Asus zbog mikrofona i jer su se pokazale dosta bolje preko DAC adaptera, Superlux za slušanje muzike.

Okej, kod drugara sam je blago nesto testirao pa je verovatno zato. Kod kuce imam sa plavim switchevima..

Sad ste i mene zainteresovali :D Znaci napravis nalog i prilikom kupovine preko 3000 uz taj kod imate popust od 1500!? Mnogi od vas prave vise naloga i kupuju vise proizvoda? Koliko ste zadovoljni kompletnom saradnjom,posto vidim ovde neki pisu o otkazivanju i sl...

SHELL HELIX HX7 10W40 4L + mikrofiber krpica 30*30 - vaučer = 1548 din

Ja sam i gaće poručio. Ako tražiš besciljno samo da bi nešto kupio, možda nema veliki izbor, ali kada naleti, a da ti treba...

Svi imamo razlicite potrebe, tako da pitanje "sta bi moglo da se kupi" nema nikakvog smisla.

Ovde smorise temu za miseve i slusalice, filtere a ja ih ne bi uzeo ni za 500 dinara.

Жена освојила ајфон 14... Данас стигао поклон кад оно, послали украсе.
ananas.jpg
Звали смо подршку 2 пута, писао мејл, синовали поруку на инстаграму. Биће појео вук магарца...

Evo npr. primeri gde postoji greska - prodaje se pakovanje 50 komada ,
a stavili su cenu jednog diska.

Prilozi

• greska.jpg
    greska.jpg
    46.4 KB · Pregleda: 130
Svi imamo razlicite potrebe, tako da pitanje "sta bi moglo da se kupi" nema nikakvog smisla.

Ovde smorise temu za miseve i slusalice, filtere a ja ih ne bi uzeo ni za 500 dinara.
Pa ti ne bi jer ti mozda ne treba, ja sam eto hteo da kupim jer sam imao potrebu i sto bih za iste slusalice davao 5000 dinara ako sam ih ovde uzeo za 1700 dinara, isto mis koji sam porucio se u domacim radnjama krece od 9000-11000 dinara a ovde sam ga uzeo za 3500 dinara i jos ima mogucnost brze promene swiceva pa ako jednog dana odu mogu da izvadim iz pakovanja rezervne i za 2 min zamenim i nastavim da koristim mis bez da moram da se cimam da ga nosim u servis da mi zamene klikove ili da opet kupujrm neki skup mis, ovako sada samo moram da porucim nove klikove i miran sam takoreci dozivotno sa ovim misem.

Eto daj ti neki predlog sta da se kupi ili sta si kupio.

Жена освојила ајфон 14... Данас стигао поклон кад оно, послали украсе.

Звали смо подршку 2 пута, писао мејл, синовали поруку на инстаграму. Биће појео вук магарца...
I meni jutros stigao ukras, a na koverti piše Samsung usisivač koji sam i osvojio.

Nazad
Vrh Dno