Šta je novo?

Ananas (za potraznju i zamenu vaucera postoji posebna tema - deljenje ananas linkova = instant ban)

Mislim da zavisi od podavca, juče naručeno oko 15h, danas u 15h na adresi, 1 paket, druga 2 još nisu.

Narucio par stvari sa od odece. TH kais koji je ovde preporucivan, meni je dosao, i bas nisam iznenadjen kvalitetom. Jako tanak, deluje mi plastican a ne kozni, za cenu 1500 dinara hajde okej, al za taj novac sam kupio kais u Zari pre 5-6 godina, svakodnevno nosen dodana dasnjeg, ubija ga sto se tice kvaliteta. Al ajde, videcemo. Tom Tailor rolka, jako dobra i udobna, HUGO i Armani Exchange majice dobrog kvaliteta, za 1500 dinara po majici zadovoljan sam. Stvari su original.

Tom Tailor farmerke za 2400din bez popusta, znaci uz par sampona 1500din, nije los dil, a generalno su kvalitetne, ima velicina 32-36 koliko sam vidjao.
Kosili je takodje po lepoj ceni (slicnoj kao u radnjam), uz popust se definitivno isplati.
Sta ste vi jos narucivali bili?
Uglavnom preostali brojevi, tipa dobra širina ali kratke ili mali brojevi.

Ovaj spark cini mi se da valja fejk robu. Ali ozbiljno....Narucio sam Pepe jeans majice, ovo je fejk nad fejkovima. Uzimao sam majice u Austriji i ne mogu da se porede. Isto tako Tommy Hilfiger sal....sal je totalno fejk i aposolutno ko je imao priliku da drzi tommy sal u ruci oseca razliku...
Inace neko je napisao Tom Tailor farmerke, ne znam ko moze da poruci pantalone ili farmerke online...to se razlikuju brojevi samo tako
Ne smeju da se igraju s tim stvarima. Izdavanje fiskalnog računa za fejk robu tj prodaja fejk robe kao original... to je ozbiljan prekršaj. To prolazi samo po lokalnim buticima, KP i buvljacima, a čak ni oni ti neće izdati račun za takvu robu kao original. Pre će da bude da je razlika u kvalitetu od tržišta do tržišta tj regiona. Npr par nekih modela poznatih brendova kada sam izguglao po serijskom broju izlaze sajtovi iz zapadne Evrope što me navodi na zaključak da su u pitanju modeli za to područje i otud lošiji kvalitet.

111111.jpg

Prosli put 4 dana cekao da je spakuju 👏 🎅

Cimni ih na face tamo su odma' odg.

Ne. Nijednu od tih 7 nisu otkazali, a to su sve narudžbine sa temp mejla i uvek sa istim kontakt podacima i istom karticom. Ako sam na gubitku svakom novom porudžbinom iste osobe, verovatno je prva stvar koju bi uradio bila zabrana registracije sa temp mejlom.
Mail je nebitan, ime i kartica su problem. Da ne bude iznenadjenja ako nagrade i/ili naruceno ne stigne, nalog ode u minus i sl.

Pozdrav,
Imam pitanje, da li je mozda neko porucivao XIAOMI Prečišćivač vazduha Mi Air Purifier 4 Pro ?
Vec neko vreme gledam da kupim sebi preciscivac vazduha i nasao sam ovde da mi je najpovoljnije ali bih hteo da vidim prvo da li je neko ovde uzimao i da li je ok ta prodavnica i slicno, da li cu dobiti originalni xiaomi ili ne, jer opet nije jeftino a zelim da radi posao. :D

Mail je nebitan, ime i kartica su problem. Da ne bude iznenadjenja ako nagrade i/ili naruceno ne stigne, nalog ode u minus i sl.
Za sada im ime i kartica nisu problem. Kolega je na 15-om nalogu, takođe nijedna otkazana za sada.

Prošli put nisu ograničavali broj porudžbina za vaučer od 1.000 na porudžbinu preko 2.000. Na trenutak pomisliš da im možda više ne ide u prilog da ista osoba koristi vaučer više puta, kad ono oni regularno šalju poručeno sa temp naloga sa istim imenom i karticom.

Meni nije radila ona varijanta sa tackom u mailu ako se na to misli kao na temp mail?

Jeste gmail
jednostavno mi ne stize nista kada se registrujem tako, probao nekoliko puta.

Meni nije radila ona varijanta sa tackom u mailu ako se na to misli kao na temp mail?
Ja sam na prvi email koji sam registrovao na ananasu uredno napravio novi nalog samo dodao jednu tacku i uredno mi stiglo na glavni email da potvrdim nalog. Tako da to sigurno radi.

Samo da javim da je novac vracen jutros na stanje posle (oko 8 dana)....tako da su informacije o 30 dana cekanja totalna glupost koju sam dobio i od banke i od pojedinih ovde.
Nema veze, nastavljamo dalje sa kupovinama nema uštede :)
Srećne kupovine svima :)

Nije glupost niti netacna informacija nego je ono sto se ide po pravilu i sto je krajnji rok kada ce banka sama po automatizmu da uradi kada prodje rok da prodavac potrazuje pare u tom slucaju banka ce u ponoc da obracuna stanje i rezervisana sredstva koja nisu povucena ce da budu vracena korisniku na racun, sve sto se vrati pre tog datuma je bonus za brze resavanje problema.

Ovaj spark cini mi se da valja fejk robu. Ali ozbiljno....Narucio sam Pepe jeans majice, ovo je fejk nad fejkovima. Uzimao sam majice u Austriji i ne mogu da se porede. Isto tako Tommy Hilfiger sal....sal je totalno fejk i aposolutno ko je imao priliku da drzi tommy sal u ruci oseca razliku...
Inace neko je napisao Tom Tailor farmerke, ne znam ko moze da poruci pantalone ili farmerke online...to se razlikuju brojevi samo tako
Ja uzeo zimsku kapi i kais Tommy Hilfiger. Kais mi deluje bas dobro, prava koza, i kapa mi deluje kvalitetno. Zena uzela novcanik GUESS, isto deluje bas dobro. Videcemo koliko ce dugo da traju.

Ja poručio i ulje za auto. 2 puta po 3 litra. 3000din ušteda. Mali servis tek u oktobru ali neće da se pokvari.

Prilozi

• Screenshot_20221227-212603_Brave.png
    Screenshot_20221227-212603_Brave.png
    210 KB · Pregleda: 121
Gladius 3 je veoma dobar miš (i po recenzijama), posebno za taj novac. Ima odličan senzor, ok izradu, dovoljno funkcija i podešavanja (kroz Armoury Crate softver, koji je ''težak'' ali može da se obriše odmah po snimanju custom podešavanja u internu memoriju miša). Najveća prednost u odnosu na konkurenciju je laka rasklopivost i hot swap mogućnost zamene prekidača, zbog kvara ili ako neko želi drugačiji osećaj i zvuk pri kliku. U fabričkom pakovanju ROG modela (Chakram, Keris, Gladius, Pugio) dolaze i zamenski prekidači, najčešće Omron (Japan). Dakle, funkcinalnost i mogućnost zamene prekidača su im najveća prednost u odnosu na direktnu konkurenciju, a po sniženim cenama su stvarno najbolja kupovina trenutno. Ovaj drugi TUF model ne znam kakav je, deluje samo prosečno, ROG modeli su svakako bolji.

Ovaj bežični ROG model mi deluje kao trenutno najbolja kupovina: https://ananas.rs/proizvod/asus-gejmerski-mis-pugio-ii-crni/357088
https://www.techpowerup.com/review/asus-rog-pugio-ii/
Miš je malo većih dimenzija ali bi trebalo da je pogodan za 3 osnovna grip-a (fingertip, claw, palm), osim ako neko ima baš male šake. Dizajn nije baš nešto atraktivan ali to je manje bitno. Važi sve ovo što je napisano i za Gladius 3, glavna prednost su hot swap svičevi i brojna podešavanja a po ovoj ceni (i uz vaučer) je baš dobra kupovina. Moje mišljenje je da su mnogi miševi precenjeni, posebno ovi skuplji, i da su ovakve akcije retka prilika da se kupe po iole realnim cenama.
Dvoumio sam se par dana i na kraju sam prelomio i veceras sam ga porucio, ASUS Rog Gladius III model, sada trenutno imam Razer Deathadder V2 Mini koji mi je odlican i lepo radi ali mislim da je ipak ovaj Rog bolja kupovina. Ako sve bude kako treba vec sutra cu moci da pokupim mis nedaleko od moje kuce.

Ako si koristio ovo ulje onda je to top prica...meni shell ne igra iako sam odmah razmisljao o tome. inace ananas paket zona je super stvar ako niste kuci, ja sam danas preuzeo u jednom kaficu, ljudi su prvi put dobili na ovaj nacin nesto, kazu nisu znali prvo sta da rade sa paketom

Nisu toliko grdne.
Za muziku su još najlošije, za igre i filmove vrlo dobre do odlične. Film u dobrom kvalitetu ili na Netflix izuva koliko se dobro čuje. Takođe probao i malo u Senua koja mi je reper za headphones test u igrama, i vrhunski je dobar doživljaj...
Trik je u tome da mora da se pojača i slajder za "zvuk" na samim slušslicama (leva slušalica) na najmanje 70%, a onda se na master sound drzi 40, 50%, ko kako voli, i da se pogase one win enchanting zvuka...

Ako treba da se poseduje zvučna da bi se izvukao maksimum neka napišu to na kutiji ili na stranici na sajtu... Ako treba da se da još 20, 30e onda to nije to, jel?

Ja sam samo nakačio slušalice, potrudio se da su svi slajderi na max, ali zvuk je bio em siromašan em slab. Vrlo moguće da u nekim drugim uslovima to radi bolje, ali ovako direktno u audio in - ja sam stvarno razočaran.

Većina skupljih i kvalitetnijih slušalica traži bolju zvučnu/DAC jer integruše nemaju dovoljno snage da ih poguraju kako treba.

Vrh Dno