Uglavnom preostali brojevi, tipa dobra širina ali kratke ili mali brojevi.Tom Tailor farmerke za 2400din bez popusta, znaci uz par sampona 1500din, nije los dil, a generalno su kvalitetne, ima velicina 32-36 koliko sam vidjao.
Kosili je takodje po lepoj ceni (slicnoj kao u radnjam), uz popust se definitivno isplati.
Sta ste vi jos narucivali bili?
Ne smeju da se igraju s tim stvarima. Izdavanje fiskalnog računa za fejk robu tj prodaja fejk robe kao original... to je ozbiljan prekršaj. To prolazi samo po lokalnim buticima, KP i buvljacima, a čak ni oni ti neće izdati račun za takvu robu kao original. Pre će da bude da je razlika u kvalitetu od tržišta do tržišta tj regiona. Npr par nekih modela poznatih brendova kada sam izguglao po serijskom broju izlaze sajtovi iz zapadne Evrope što me navodi na zaključak da su u pitanju modeli za to područje i otud lošiji kvalitet.Ovaj spark cini mi se da valja fejk robu. Ali ozbiljno....Narucio sam Pepe jeans majice, ovo je fejk nad fejkovima. Uzimao sam majice u Austriji i ne mogu da se porede. Isto tako Tommy Hilfiger sal....sal je totalno fejk i aposolutno ko je imao priliku da drzi tommy sal u ruci oseca razliku...
Inace neko je napisao Tom Tailor farmerke, ne znam ko moze da poruci pantalone ili farmerke online...to se razlikuju brojevi samo tako
Meni stoji spakovana od 22.12.
Spark = Ananas...Ovaj spark cini mi se da valja fejk robu
Mail je nebitan, ime i kartica su problem. Da ne bude iznenadjenja ako nagrade i/ili naruceno ne stigne, nalog ode u minus i sl.Ne. Nijednu od tih 7 nisu otkazali, a to su sve narudžbine sa temp mejla i uvek sa istim kontakt podacima i istom karticom. Ako sam na gubitku svakom novom porudžbinom iste osobe, verovatno je prva stvar koju bi uradio bila zabrana registracije sa temp mejlom.
Da, tj.Ananas je vlasnik Sparka.Spark = Ananas...
Za sada im ime i kartica nisu problem. Kolega je na 15-om nalogu, takođe nijedna otkazana za sada.Mail je nebitan, ime i kartica su problem. Da ne bude iznenadjenja ako nagrade i/ili naruceno ne stigne, nalog ode u minus i sl.
Ja sam na prvi email koji sam registrovao na ananasu uredno napravio novi nalog samo dodao jednu tacku i uredno mi stiglo na glavni email da potvrdim nalog. Tako da to sigurno radi.Meni nije radila ona varijanta sa tackom u mailu ako se na to misli kao na temp mail?
koristi plus.Jeste gmail
jednostavno mi ne stize nista kada se registrujem tako, probao nekoliko puta.
Probaj ako ti je [email protected] da koristiš [email protected]Jeste gmail
jednostavno mi ne stize nista kada se registrujem tako, probao nekoliko puta.
Ja uzeo zimsku kapi i kais Tommy Hilfiger. Kais mi deluje bas dobro, prava koza, i kapa mi deluje kvalitetno. Zena uzela novcanik GUESS, isto deluje bas dobro. Videcemo koliko ce dugo da traju.Ovaj spark cini mi se da valja fejk robu. Ali ozbiljno....Narucio sam Pepe jeans majice, ovo je fejk nad fejkovima. Uzimao sam majice u Austriji i ne mogu da se porede. Isto tako Tommy Hilfiger sal....sal je totalno fejk i aposolutno ko je imao priliku da drzi tommy sal u ruci oseca razliku...
Inace neko je napisao Tom Tailor farmerke, ne znam ko moze da poruci pantalone ili farmerke online...to se razlikuju brojevi samo tako
Dvoumio sam se par dana i na kraju sam prelomio i veceras sam ga porucio, ASUS Rog Gladius III model, sada trenutno imam Razer Deathadder V2 Mini koji mi je odlican i lepo radi ali mislim da je ipak ovaj Rog bolja kupovina. Ako sve bude kako treba vec sutra cu moci da pokupim mis nedaleko od moje kuce.Gladius 3 je veoma dobar miš (i po recenzijama), posebno za taj novac. Ima odličan senzor, ok izradu, dovoljno funkcija i podešavanja (kroz Armoury Crate softver, koji je ''težak'' ali može da se obriše odmah po snimanju custom podešavanja u internu memoriju miša). Najveća prednost u odnosu na konkurenciju je laka rasklopivost i hot swap mogućnost zamene prekidača, zbog kvara ili ako neko želi drugačiji osećaj i zvuk pri kliku. U fabričkom pakovanju ROG modela (Chakram, Keris, Gladius, Pugio) dolaze i zamenski prekidači, najčešće Omron (Japan). Dakle, funkcinalnost i mogućnost zamene prekidača su im najveća prednost u odnosu na direktnu konkurenciju, a po sniženim cenama su stvarno najbolja kupovina trenutno. Ovaj drugi TUF model ne znam kakav je, deluje samo prosečno, ROG modeli su svakako bolji.
Ovaj bežični ROG model mi deluje kao trenutno najbolja kupovina: https://ananas.rs/proizvod/asus-gejmerski-mis-pugio-ii-crni/357088
https://www.techpowerup.com/review/asus-rog-pugio-ii/
Miš je malo većih dimenzija ali bi trebalo da je pogodan za 3 osnovna grip-a (fingertip, claw, palm), osim ako neko ima baš male šake. Dizajn nije baš nešto atraktivan ali to je manje bitno. Važi sve ovo što je napisano i za Gladius 3, glavna prednost su hot swap svičevi i brojna podešavanja a po ovoj ceni (i uz vaučer) je baš dobra kupovina. Moje mišljenje je da su mnogi miševi precenjeni, posebno ovi skuplji, i da su ovakve akcije retka prilika da se kupe po iole realnim cenama.
Nisu toliko grdne.
Za muziku su još najlošije, za igre i filmove vrlo dobre do odlične. Film u dobrom kvalitetu ili na Netflix izuva koliko se dobro čuje. Takođe probao i malo u Senua koja mi je reper za headphones test u igrama, i vrhunski je dobar doživljaj...
Trik je u tome da mora da se pojača i slajder za "zvuk" na samim slušslicama (leva slušalica) na najmanje 70%, a onda se na master sound drzi 40, 50%, ko kako voli, i da se pogase one win enchanting zvuka...
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari