Koristite zastareli preglednik. Možda se neće pravilno prikazivati ova ili druge veb stranice. Trebalo bi da nadogradite ili koristite alternativni preglednik.
Ananas (za potraznju i zamenu vaucera postoji posebna tema - deljenje ananas linkova = instant ban)
Hvala, pojavilo mi se na strani a ja slučajno refrešovao i sada ne znam gde da pogledam. Kakve su slušalice Honor eqrbuds 2 lite, koštaju 4999 na popustu (koliko vidim po drugim prodavnicama su oko 10000) i da li za njih važi kod za popust ?
Hvala, pojavilo mi se na strani a ja slučajno refrešovao i sada ne znam gde da pogledam. Kakve su slušalice Honor eqrbuds 2 lite, koštaju 4999 na popustu (koliko vidim po drugim prodavnicama su oko 10000) i da li za njih važi kod za popust ?
Da li su nekome vracene pare na karticu posle otkazane kupovine na Ananasu? Meni su iz banke ( OTP ) rekli da cekam 30 dana da se to automatski otkaze ili da im dostavim dokaz da je porudzbima otkazana...
Da li su nekome vracene pare na karticu posle otkazane kupovine na Ananasu? Meni su iz banke ( OTP ) rekli da cekam 30 dana da se to automatski otkaze ili da im dostavim dokaz da je porudzbima otkazana...
Stigle su mi one asus slušalice, poprilično loš kvalitet i snaga zvuka, baš slabo ako uzmemo da im regularna cena ide tipa 6-8.000 (sudeći po eponudi).
Fantech hg11 npr koštaju oko 30e i jedu ove za doručak.
Stigle su mi one asus slušalice, poprilično loš kvalitet i snaga zvuka, baš slabo ako uzmemo da im regularna cena ide tipa 6-8.000 (sudeći po eponudi).
A skoro sam gledao neko poredjenje na yt njih i cloud 2, posto imam cloud 2, rekao je da su dosta blizu po kvalitetu i da im je okej ta neka cena od 40-60$ u poredjenju sa cloud 2... Nahvalio im je i kvalitet izrade i da su dosta izdrzljive, doduse i deluju tako.
Treba im zvučna (makar najjeftinija Xonar DGX) ili neki DAC/AMP dongle/adapter, koji je ovaj put mogao da se kupi za otprilike tu uštedu u odnosu na redovnu cenu. Verovatno i dobra ploča, sa audio izlazom boljim od proseka, može da bude dovoljna. Ali svakako nisu baš idealne za igraonicu, zbog dodatnih troškova.
Posto mi je deo porudzbine otkazan, a koristen je kupon od 1500 dinara, pretpostavljam da vracaju deo novca umanjen za procentualni deo kupona? I koji im je zakonski rok?
Posto mi je deo porudzbine otkazan, a koristen je kupon od 1500 dinara, pretpostavljam da vracaju deo novca umanjen za procentualni deo kupona? I koji im je zakonski rok?
Dobro pitanje, ali računovodstveno je procenat teško realizovati. Cenim da će biti jedan od ekstrema, ili umanjuju iznos za svih 1500 rsd, ili ga ne umanjuju uopšte.
Vraćaju onoliko koliko si stvarno platio za svaki proizvod pojedinačno, što je i iskazano na računu koji se dobije mejlom.
Za svaki artikal se računa procenat popusta koji ste ostvarili na celu kupovinu.
Dakle, ako ste kupili za 6000 dinara - kupon = 4500 dinara, ostvarili ste popust od 25%, i za taj procenat se umanjuje iznos svakog artikla posebno.
I pri kraju računa piše:
"Ukoliko ste koristili vaučer pri kupovini, u posebnom redu možete videti pripadajuću vrednost vaučera po svakom kupljenom proizvodu.
U slučaju povrata ili reklamacije, pripadajući deo vaučera vam neće biti refundiran, već samo iznos koji ste platili svojim sredstvima prilikom
kupovine."
Isto se primenjuje i prilikom njihovog otkaza porudžbine ili dela porudžbine.
@alsamblesav
Hvala na objasnjenju, trebalo bi da rese povrat automatski za par dana, naravno za onaj deo porudzbine koji je otkazan, umanjen procentualno za vrednost vaucera koji je "otisao" na taj artikal koji je otkazan.