Vladimir2101
Poštovan
- Učlanjen(a)
- 01.01.2018
- Poena
- 95
Pohlepa...
Upravo izvukoh, izgleda da sam bio dobar ove godine
Pogledajte prilog 368968
Usisivač još nije stigao, a juče mi je otkazan jedan artikal iz te porudžbine, tako da ne znam da li će stići.
Novac je do tad bio rezervisan, a danas je skinut iznos umanjen za polovinu vrednosti tog artikla.
Ok imam. I šta dalje? Jel oni kao pošalju mejl ili? Gde obaveste?Mora ukupan iznos da bude preko 3k. Ako plaćaš 1500 kuponom, to nije bitno.
E ***. Nisam te sreće ili chrome nije dozvolio pop up.Čim ti prođe uplata karticom, otvori ti se Pop-up sa nagradom.
Imaju izgleda bag...isto mi je bilo danas...NeozbiljnoE ***. Nisam te sreće ili chrome nije dozvolio pop up.
Dada. Sve po njihovom uputstvu. I newsletter.Jeste li plaćali Mastercard-om?
Tri. Ukupana vrednost korpe 3047 dinara minus kupon = 1547 dinara.Koliko si artikala imao u toj porudžbini?
Mislim da moze i ovo drugo, dakle ko već ima nalog mora se prijaviti na newsletter, bez toga ništa od poklona...Taj prozor za nagradu dobijaju samo novoregistrovani korisnici ili mogu i stari nalozi, koji su pretplaćeni na newsletter?
Nema tu ali. Ukupni popust od 1500 se deli na sve naručene proizvode recipročno ceni.Jesam ali su tu drugu stvar oni otkazali a ova prva prelazi 3000.
Isto i sa Vitapur 4 dana drze kreirano da bi sutra otkazali,pilicarenje.
Samo Mastercard.Da li može nagradna igra sa dina karticom ,onom debitnom koja se dobija uz račun ?
Pretpostavljam da ne ,ili možda grešim
Evo ako nekome treba laptop nije los za ove pare 40k na ostalim mestima i kp je 50k
ACER Laptop Aspire A315 15.6'' FHD Ryzen 5 3500U 8GB 512GB SSD NVMe crni
![]()
Laptopovi | Laptop računari | Veliki izbor i povoljne cene | Ananas
Istražite laptopove različitih karakteristika i cenovnog ranga i poručite online! HP, Lenovo, ASUS i mnogi drugi laptop računari po povoljnim cenama!ananas.rs
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari