Šta je novo?

Ananas (za potraznju i zamenu vaucera postoji posebna tema - deljenje ananas linkova = instant ban)

Da li je neko kupovao Scervino Street jakne?

Stoji na sajtu da je sniženje tipa 70%. Da li uvaljuju lažnjake?

Upravo izvukoh, izgleda da sam bio dobar ove godine
Screenshot 2022-12-24 at 18-59-43 Hvala na porudžbini Ananas.png

Usisivač još nije stigao, a juče mi je otkazan jedan artikal iz te porudžbine, tako da ne znam da li će stići.
Novac je do tad bio rezervisan, a danas je skinut iznos umanjen za polovinu vrednosti tog artikla.

Ja danas kupio nesto, na kraju nisam ni dobio nista da izvlacim.....prosli put ukrasi..

Mora ukupan iznos da bude preko 3k. Ako plaćaš 1500 kuponom, to nije bitno.

Upravo izvukoh, izgleda da sam bio dobar ove godine
Pogledajte prilog 368968

Usisivač još nije stigao, a juče mi je otkazan jedan artikal iz te porudžbine, tako da ne znam da li će stići.
Novac je do tad bio rezervisan, a danas je skinut iznos umanjen za polovinu vrednosti tog artikla.

Čestitke!
Koliko si artikala imao u toj porudžbini?

Poslednja izmena:
Taj prozor za nagradu dobijaju samo novoregistrovani korisnici ili mogu i stari nalozi, koji su pretplaćeni na newsletter?

Kako se razlikuju iznosi vaucera,korpa 3090 umanjenje 1347,75.

Ovo mi pise na fiskalnom racunu:

UKUPNA VREDNOST PROMETA BEZ PDV-a:
IZNOS PDV-a:
UKUPAN IZNOS ZA UPLATU:
VREDNOST VAUČERA:
Ukupno plaćeno:
Povraćaj:

2.575,00 RSD
515,00 RSD
3.090,00 RSD
1.347,75 RSD
1.742,25 RSD
0,00 RSD

@anders da nisi 2 stvari kupio od 2 prodavca? ako jesi oni podele vaucer reciprocno u odnosu na cenu imas moju poruku ovde u temi sa time.

Jesam ali su tu drugu stvar oni otkazali a ova prva prelazi 3000.
Isto i sa Vitapur 4 dana drze kreirano da bi sutra otkazali,pilicarenje.

Jesam ali su tu drugu stvar oni otkazali a ova prva prelazi 3000.
Isto i sa Vitapur 4 dana drze kreirano da bi sutra otkazali,pilicarenje.
Nema tu ali. Ukupni popust od 1500 se deli na sve naručene proizvode recipročno ceni.
Ukoliko je neki proizvod otkazan, i njegov "deo" kupona od 1500 je takođe otkazan.
Neće se nikad desiti da naručiš dve stvari od 1500, jedna se otkaže i onda drugu dobiješ besplatno.
Platićeš 750.

Da li može nagradna igra sa dina karticom ,onom debitnom koja se dobija uz račun ?
Pretpostavljam da ne ,ili možda grešim

Evo ako nekome treba laptop nije los za ove pare 40k na ostalim mestima i kp je 50k

ACER Laptop Aspire A315 15.6'' FHD Ryzen 5 3500U 8GB 512GB SSD NVMe crni​

Rekao bih da je ovo bolji izbor za te novce.

Koji je kod za popust ?

Nazad
Vrh Dno