Meni ovo zapalo za oko
![]()
Roštilj na ćumur za savršen ukus | Ananas
Tražiš idealan roštilj na ćumur koji će tvojim obrocima dati neponovljiv ukus? Poseti Ananas i pronađi širok asortiman roštilja na ćumur i uživaj u obrocima.ananas.rs
![]()
Setovi bitova | Online prodaja | Ananas
Pogledaj proizvode iz kategorije: Setovi bitova i kupuj online, sigurno i lako na Ananasu!ananas.rs
Pitam se samo vredi li čemu ovaj roštilj...
Piše Ananas direkt, poručio danas, pa će biti valjda ubrzo kod mene. Javiću kakav je kvalitet. Naravno, ubacio još nešto da dođem preko 3000 dinara radi vaučera.![]()
Naručio i ja na paketomat drugi paket, da isprobam isto.drugi otišao na paketomat (da isprobam i to)
Definitivno ROG NX red switch.Koji je switch u pitanju?
Uha, osetljivi su oni baš! Javi kakva je?Definitivno ROG NX red switch.
Šteta, da su brown pa da poručim odma 😄Definitivno ROG NX red switch.
Naručih jedan juče, danas stigao, ananas direkt. Pisalo očekivano vreme isporuke 10:15 - 12:15h, kurir stigao oko 11h.Meni ovo zapalo za oko
![]()
Roštilj na ćumur za savršen ukus | Ananas
Tražiš idealan roštilj na ćumur koji će tvojim obrocima dati neponovljiv ukus? Poseti Ananas i pronađi širok asortiman roštilja na ćumur i uživaj u obrocima.ananas.rs
Pitam se samo vredi li čemu ovaj roštilj...
U kutiji pa treba da se sklapa ili...?Naručih jedan juče, danas stigao, ananas direkt. Pisalo očekivano vreme isporuke 10:15 - 12:15h, kurir stigao oko 11h.
Deluje sasvim korektno.
Baš tako.U kutiji pa treba da se sklapa ili...?
Najverovatnije će ti poslati ali će ti vratiti 50 din a ne 100, tj platićeš 1450. Druga mogućnost je da ti kažu da sad više ne ispunjavaš uslov za popust pa ti ili naplate pun iznos, ili otkažu obe narudžbine.Sta mislite, ukoliko se iznos od 2900 dinara iz jedne porudzbine i 100 iz druge saberu, iskoristi vaucer i onda otkaze ovaj proizvod od 100 dinara. Da l ce stici posiljka? Razlicite su prodavnice..
Meni se to vec desilo, i placas punu cenu.Najverovatnije će ti poslati ali će ti vratiti 50 din a ne 100, tj platićeš 1450. Druga mogućnost je da ti kažu da sad više ne ispunjavaš uslov za popust pa ti ili naplate pun iznos, ili otkažu obe narudžbine.
Pre verujem da bi bila ova varijanta koju sam prvu dao. Ali nećeš znati dok ne probaš.
Kako onda da se gasi? Sam od sebe da se sačeka?Imao sma ja takav rostilj, odlican je samo nemoj da ga gasis sa vodom posto je tucani.
Pise da je 35.5x36, mozes li izmeriti visinu rostilja i jel ovo 36cm dimenzije zajedno sa ruckama od resetke ili bez?Naručih jedan juče, danas stigao, ananas direkt. Pisalo očekivano vreme isporuke 10:15 - 12:15h, kurir stigao oko 11h.
Deluje sasvim korektno.
Sutra ću izmeriti, pa javljam.Pise da je 35.5x36, mozes li izmeriti visinu rostilja i jel ovo 36cm dimenzije zajedno sa ruckama od resetke ili bez?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari