Šta je novo?

Ananas (za potraznju i zamenu vaucera postoji posebna tema - deljenje ananas linkova = instant ban)

Ova već pominjana ASUS mehanička tastatura je dodatno snižena za 1.000 din:

Sinoć sam je naručio, uz vaučer izadje 6.500 što je veoma dobra cena.

I ja sam dobio novogodišnju dekoraciju 🙂
Koji je switch u pitanju?

^^ Može, ja sam tako odradio.
Mada sam ja zbog vaučera, nagradne igre me nešto neće 🙂

Svičevi su ROG NX, red mislim ali nisam siguran, mogu da potvrdim kad stigne.

Poslednja izmena:
Sinoć naručio filter, jutros stigao.
Dostavu izvršila firma "M&M Serbia"
Bas sam se iznenadio kako je brzo stiglo. 😊

Ortak dobio 11S onaj, iz prve, uzimao neke plasticne zezancije za kucu. Ne znam koji model, valjda nije 64GB, no poklonu se u zube ne gleda. Izgleda da je predefinisano u backendu ko dobija (verovatno po sistemu 50ti, 100ti kupac, u satu/danu ili kako vec). Za sad najveci dobitak da ja znam.

Sad mi krivo za Lenovo slusalice, sinoc narucih :(
Uzece se jos jedne kao poklon za novu godinu nekome, ne valja da se propusti kad je ovakva cena.

Sem peskira ne znam sta bih jos uzimao.
Inace, ima i kamagra, ko voli taj sport, videh slucajno dok sam gledao suplemente i vitamine :LOL:

@Dwyane Wade jaki su oni igrači u sferi logistike što znači da znanja i resursa definitivno imaju za tako nešto. Pitanje je samo žele li.

Da, nov nalog je u pitanju, moraš da se prijaviš za newsletter, sačuvaš mastercard i istom platiš.
Onda iskoči taj box sa poljima od kojih klikneš na jedno i pokaže šta si dobio.
Međutim, nigde nema potvrde da sam dobio poklon, ni na mejl, ni u profilu na sajtu.

Inače, tom istom karticom sam obavio i dve kupovine sa različitih naloga u proteklih nekoliko dana (obe pošiljke stigle danas).
Obe preko 3000 minus kupon.
Da sam sačekao, sada bih imao još dva poklona. :)
Kako jos 2, ako je potrebno da obavis kupovinu od najmanje 3000din?

Kako jos 2, ako je potrebno da obavis kupovinu od najmanje 3000din?
Ne, treba vrednost korpe da bude veća od 3000 dinara, a ne vrednost kupovine.
Ja sam i sada dobio (fizički ne još) poklon za kupovinu od 1597 dinara.

Master karticom jesi platio i da li si se pretplatio na njihov newsletter to su uslovi za poklon i vrednost korpe da bude minimum 3 crvene?
Ja sad kupih preciscivac vazduha Alpha neki, uracunao mi vaucer i dobio poklon dekoraciju novogodisnju isto

Ne, treba vrednost korpe da bude veća od 3000 dinara, a ne vrednost kupovine.
Ja sam i sada dobio (fizički ne još) poklon za kupovinu od 1597 dinara.
Ili je tako ili su racunali i prethodne kupovine tj. placanja istom karticom, jer pise
Svaki put kad na Ananasu obaviš kupovinu Mastercard karticom u iznosu od najmanje 3.000 dinara, dogodiće se čarolija koja ti donosi poklon - telefon, TV, pametni sat, slušalice, prazničnu dekoraciju i još mnooogo toga!
a ispod toga
2. Vrednost tvoje korpe treba da bude veća od 3.000 dinara.

Ne znam da li im je ovo taj poklon, ali je stigao otvoren i prazan 🤣20221221_142020.jpg

Filter porucen juce oko 14, stigao upravo, cca 24h. Iskustvo kao i do sada vrhunsko, prvi put da je donosio vozac, jer sam prethodne porudzbine preuzimao u paket zoni. Malo procaskao sa kurirom, bas zaposlen u ananasu, njihova direktna dostava kako se i pisalo gore, posiljka se prati u realnom vremenu, drze se tog procenjenog vremena dostave (raspon od 2h ostavljaju). Sve u svemu, za sada iskustvo kupovine vrlo ugodno, a videcemo ubuduce.

I meni stigle Lenovo sluke, uzeo sam i jedan kais TOMMY JEANS Muški kaiš Flag Belt 3.5 crni za 1559 din . Kurir je bio iz City exp. Juce porucio kais danas stigao. Sve pohvale za ananas.

Prilozi

• 2.jpg
    2.jpg
    253.3 KB · Pregleda: 92
Da li su nekome stigle ove Lenovo sluske da podeli utiske? Nema mnogo informacija o njima online

Ovo nije lose, kome treba, i ne zeli da ceka aliexpress naredna 2 meseca (a baseus ionako ne salje u Srb sa storea).
Ovaj drugi je zanimljiv iz razloga sto ima 4 portova, iako je snaga sve skupa dosta mala.
Dosta ima kineza sa po 2-3 portova, ali su lagani kao pero i unutra je upitna elektronika, u najboljem slucaju, a u najgorem rizikujete pozar.

Vrh Dno