Koji je switch u pitanju?Ova već pominjana ASUS mehanička tastatura je dodatno snižena za 1.000 din:
![]()
Tastature | Cene i prodaja kvalitetnih tastatura online | Ananas
Tastature sjajnih specifikacija za korisnike različiih zahteva, naći ćeš kod nas! Istraži našu ponudu, poruči lako i obezbedi kvalitetnu opremu za računar.ananas.rs
Sinoć sam je naručio, uz vaučer izadje 6.500 što je veoma dobra cena.
I ja sam dobio novogodišnju dekoraciju 🙂
Taktičko neutralisanje mogućnosti korišćenja vaučera (pročitati ovo glasom Lazanskog)Sluske https://ananas.rs/proizvod/lenovo-slusalice-hd800-bluetooth-crvene/335571 jos 200dindzi dole...![]()
Kako jos 2, ako je potrebno da obavis kupovinu od najmanje 3000din?Da, nov nalog je u pitanju, moraš da se prijaviš za newsletter, sačuvaš mastercard i istom platiš.
Onda iskoči taj box sa poljima od kojih klikneš na jedno i pokaže šta si dobio.
Međutim, nigde nema potvrde da sam dobio poklon, ni na mejl, ni u profilu na sajtu.
Inače, tom istom karticom sam obavio i dve kupovine sa različitih naloga u proteklih nekoliko dana (obe pošiljke stigle danas).
Obe preko 3000 minus kupon.
Da sam sačekao, sada bih imao još dva poklona.![]()
Fitler je samo za Xiaomi preciscivace koji su navedeni u opisu. Kupuje se jer je cena realno manja za 50 posto...Čemu služi taj filter i kako deluje?
Ne, treba vrednost korpe da bude veća od 3000 dinara, a ne vrednost kupovine.Kako jos 2, ako je potrebno da obavis kupovinu od najmanje 3000din?
Ili je tako ili su racunali i prethodne kupovine tj. placanja istom karticom, jer piseNe, treba vrednost korpe da bude veća od 3000 dinara, a ne vrednost kupovine.
Ja sam i sada dobio (fizički ne još) poklon za kupovinu od 1597 dinara.
a ispod togaSvaki put kad na Ananasu obaviš kupovinu Mastercard karticom u iznosu od najmanje 3.000 dinara, dogodiće se čarolija koja ti donosi poklon - telefon, TV, pametni sat, slušalice, prazničnu dekoraciju i još mnooogo toga!
2. Vrednost tvoje korpe treba da bude veća od 3.000 dinara.
Imate temu o filterima koji se koriste u preciscivacima vazduha - https://forum.benchmark.rs/threads/prečistač-vazduha.451210/Šta se postiže tim filterom?
Sta te interesuje?Da li su nekome stigle ove Lenovo sluske da podeli utiske? Nema mnogo informacija o njima online
Moze link za ovaj kais? Vidim samo jedan po ceni od 4700I meni stigle Lenovo sluke, uzeo sam i jedan kais TOMMY JEANS Muški kaiš Flag Belt 3.5 crni za 1559 din . Kurir je bio iz City exp. Juce porucio kais danas stigao. Sve pohvale za ananas.
Kakvi su kvalitet izrade i komfor? Imam xl/xxl glavuSta te interesuje?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari