Šta je novo?

Ananas (za potraznju i zamenu vaucera postoji posebna tema - deljenje ananas linkova = instant ban)

Sta kada je porudzbina otkazana? Porucio 2 razlicita proizvoda od 2 razlicite firme, 1 otkazan? Zna li neko kako ide povracaj novca?

Ako je karticom plaćano, taj novac je bio samo rezervisan. Sa bankom možeš da proveriš šta je s njim i kad će vratiti :)

U principu, trebalo bi da povrat ide automatski. Meni je to obično na kraju meseca, ne znam zašto.

Mnogo je glupo sto porudzbina dolazi podeljena na vise paketa, cak i kad odaberem samo od jedne iste firme. Nisam primetio da li ima neka opcija da se saceka da svi artikli stignu i da mi onda isporuce zajedno?

Meni ovo zapalo za oko :)

Pitam se samo vredi li čemu ovaj roštilj...

Piše Ananas direkt, poručio danas, pa će biti valjda ubrzo kod mene. Javiću kakav je kvalitet. Naravno, ubacio još nešto da dođem preko 3000 dinara radi vaučera. ;)

Stiglo.

PXL_20221222_134831165.jpg

Krckalica je dobra (mada to ne koristim), položaj hvatanja isto dobar, vrhovi jesu magnetizovani (mada ne nešto jako), bitovi su na prvi pogled dobar kvalitet (ne top of the line, ali u rangu sa Wihom ili Werom mi se čini da jesu), pernica je dobra i lako se otvara/zatvara, svetlo je bezveze (kinesko za 100 din i dolazi bez baterije), vrh šrafcigera se ne okreće oko svoje ose (što bi mi odgovaralo, ali avaj), na kutiji ima nalepnica "Bosch original", unutar kutije i datum proizvodnje (11.2021.).

Za oko 800-900 dinara koliko ispadne kada se unese kod (i uzme još nešto naravno da se dopuni kvota), vredi tih novaca definitivno. Da se plaća puna cena, nisam siguran jer ima i Ikea onaj set za 1500 din sa mnogo više bitova (ne znam doduše kakav je tu kvalitet). Meni je super što imam 2 ph1 u ovom Bosch-u koje i najviše koristim.

Stiglo 2 od 3 paketa, jedan doneo City Express, drugi otišao na paketomat (da isprobam i to). Treći sutra, a zanimljivo prvi je poručen :) Sve u svemu, zadovoljan sam Ananasom za sada.

Svidja mi se paketomat mnogo, mnogo jednostavno nema previse cimanja i samo da ih ima vise po gradu a ne da su izmesteni po benziskim pumpama koje su uglavnom van centra i na sporednim putevima.

Sta mislite, ukoliko se iznos od 2900 dinara iz jedne porudzbine i 100 iz druge saberu, iskoristi vaucer i onda otkaze ovaj proizvod od 100 dinara. Da l ce stici posiljka? Razlicite su prodavnice..

Info za one koji ostavljaju memorisanu karticu. U subotu narucen artikal i placen virtualnom karticom. Danas dobijam obavestenje na email potvrdu o kupovini od Ananasa i u istom momentu pokusaj skidanja istog iznosa jos jednom....
Screenshot_20221222_162327_Banca Intesa Wave2Pay.jpg

Nikakvu garanciju nisu dali uz ram memoriju..

Meni ovo zapalo za oko :)

Pitam se samo vredi li čemu ovaj roštilj...
Naručih jedan juče, danas stigao, ananas direkt. Pisalo očekivano vreme isporuke 10:15 - 12:15h, kurir stigao oko 11h.

Deluje sasvim korektno.

Prilozi

• IMG-261af527e2c6299570401ea961bfc03f-V.jpg
    IMG-261af527e2c6299570401ea961bfc03f-V.jpg
    128.4 KB · Pregleda: 158
Imao sma ja takav rostilj, odlican je samo nemoj da ga gasis sa vodom posto je tucani.

Sta mislite, ukoliko se iznos od 2900 dinara iz jedne porudzbine i 100 iz druge saberu, iskoristi vaucer i onda otkaze ovaj proizvod od 100 dinara. Da l ce stici posiljka? Razlicite su prodavnice..
Najverovatnije će ti poslati ali će ti vratiti 50 din a ne 100, tj platićeš 1450. Druga mogućnost je da ti kažu da sad više ne ispunjavaš uslov za popust pa ti ili naplate pun iznos, ili otkažu obe narudžbine.
Pre verujem da bi bila ova varijanta koju sam prvu dao. Ali nećeš znati dok ne probaš.

Da li je mozda neko porucivao ove jakne Jack and Jones, imaju bas lepe jakne a uz kupon ispadne đžaba. Koja bi bila dobra veličina za 180cm/80kg? L ili XL :D

Najverovatnije će ti poslati ali će ti vratiti 50 din a ne 100, tj platićeš 1450. Druga mogućnost je da ti kažu da sad više ne ispunjavaš uslov za popust pa ti ili naplate pun iznos, ili otkažu obe narudžbine.
Pre verujem da bi bila ova varijanta koju sam prvu dao. Ali nećeš znati dok ne probaš.
Meni se to vec desilo, i placas punu cenu.

Stigao danas na paketomat APC koji sam platio-narucio u Petak :)
u sustini trebao mi je klasican produzni a uzeo ovo jer je kao bilo povoljno :) Nisam do sada koristio APC prozivode i mislio sam da su kvalitet. Ne znam sta je unutar produznog kabla ali ovo spolja lici na recikliranu plastiku :) Iskreno ne deluje mi je da je kvalitetan proizvod ali da se ogradim, nisam strucan. Pricam o vizuelnom utisku.

Imam APC slican kabl i nisam bas zadovoljan, prekidac je mali, kao kod tog, i greje se.

Bosch set odvijača mi je takođe stigao kad i kolegi. Sve sa "A direkta" stiže u roku, dok paketi koji se šalju iz partnerskih radnji mi se otkazuju jedan po jedan.

Tučani roštilj nisam smeo da poručim, ali sada mi već deluje primamljivo. Moraću i peti nalog da pravim, na taštu. :D

Nazad
Vrh Dno