Šta je novo?

FIFA World Cup Qatar 2022

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
What a time to be alive, kakav meč, kakvo finale, nebo se otvorilo stadion je poludeo... :)

Milo mi je zbog Mesija kao da mi je iz kuće, kakvo finale.... <3

Prilozi

• tapatalk_-1994326715.jpeg
    tapatalk_-1994326715.jpeg
    50.6 KB · Pregleda: 53
Respect za oba tima. Mbape je strašan, Mesi je večnost.

Ne moze Mbape sam. Buducnost je tek pred njim, ova ekipa francuske moze bar jos 2 prvenstva do finala.

Jedno je sigurno - 2026. Argentina neće proći grupnu fazu jer više nema Mesija.

šta uradi ovaj 😱
1671388286939.png

Први пољубац :*
20221218_193128.jpg

Neko možda zna, neko ne zna. Mesijev gol iz igre, večeras, je njegov prvi gol iz igre u nokaut fazama takmičenja za Argentinsku reprezentaciju. Za Mbape-a nemam reči, fantastičan igrač, pravi sportsmen.

Prvi penal dosuđen za Argentinu - nije postao. To daje vetar u leđa Argentini koja daje gol iz kontre. Daje gol Di Maria koji, realno, ne postoji već dve godine kao igrač, u Juventusu se ne vidi. Francuska je ušla psihički komotnija u meč, što ih je došlo glave. Najbolji igrači su im povređeni, jako je teško bilo. Mbapeov volej je prelep, oba penala savršena, ali to nije dovoljno da iskupi katastrofalno izvođenje penala od strane Francuske. Muani je imao fenomenalnu šansu pred kraj drugog produžetka, promašio, iskupio se na penalima, ali nedovoljno.
Sve u svemu, ostaje gorak ukus prvenstva gde se nije video spektakularan fudbal. Takođe, nije bilo fenomenalnih, snažnih šuteva i golova iz daljine i to je razočaravajuće.

Prvenstvo loših selektora, čudnih situacija, osrednjeg suđenja, povređenih igrača. Definitivno se pokazuje da je loš tajming za World Cup, niko ne može da me ubedi u suprotno.

Hahahahah... udjoh sad da procitam u dahu sve od pocetka meca pa da kraja... kakvai kraljevski postovi :D :D :D Cas na jednu stranu,cas na drugu hahahah

Kad je golman Argentine skinuo zicer Kolo Muaniju u zadnjem minutu, rekoh sinu sad će da vidiš kad se razbrani za penale. I tako i beše.
Mi smo porodično navijali za Argentinu jer je sinu Mesi idol od kad zna za sebe, pa se to podrazumevalo.
Dobra utakmica, opravdala renome finala prvenstva i verujem da ćemo je pamtiti dugo.
Za razliku od utakmice juče koja je bila ružna, ova je bila baš dobra, puna drame i na kraju titula ide u ruke onima koji su je za nijansu više želeli.

Neko možda zna, neko ne zna. Mesijev gol iz igre, večeras, je njegov prvi gol iz igre u nokaut fazama takmičenja za Argentinsku reprezentaciju. Za Mbape-a nemam reči, fantastičan igrač, pravi sportsmen.

Prvi penal dosuđen za Argentinu - nije postao. To daje vetar u leđa Argentini koja daje gol iz kontre. Daje gol Di Maria koji, realno, ne postoji već dve godine kao igrač, u Juventusu se ne vidi. Francuska je ušla psihički komotnija u meč, što ih je došlo glave. Najbolji igrači su im povređeni, jako je teško bilo. Mbapeov volej je prelep, oba penala savršena, ali to nije dovoljno da iskupi katastrofalno izvođenje penala od strane Francuske. Muani je imao fenomenalnu šansu pred kraj drugog produžetka, promašio, iskupio se na penalima, ali nedovoljno.
Sve u svemu, ostaje gorak ukus prvenstva gde se nije video spektakularan fudbal. Takođe, nije bilo fenomenalnih, snažnih šuteva i golova iz daljine i to je razočaravajuće.

Prvenstvo loših selektora, čudnih situacija, osrednjeg suđenja, povređenih igrača. Definitivno se pokazuje da je loš tajming za World Cup, niko ne može da me ubedi u suprotno.
Slazem se jedino sa time da je Mbappe odlican igrac.
Sve ostalo veze sa zivotom nema, pogotovo kada se uporedi sa prvenstivma decenijama unazad. Kvalitet nikada veci nije bio u proseku, sto je rezultovalo i sa najvise iznenadjenja, najzanimljivije finale.

Neverovatno je sa koliko samopouzdanja si ovakve zakljucke izneo, maltane kao da se radi o egzaktnim podacima a ne o licnom subjektivnom utisku.

Sta tek reci o Di Mariji i komentaru, covek najbolji igrac utakmice dok nije izasao a ti komentarises Juventus...

Poslednja izmena:
Ja gledao utakmicu kod kuma. Kada su osvojili prvenstvo gore u komsijskom stanu se skakalo od srece kao da su sami Argentinci u njemu. :ROFLMAO:

Ja sam mislio da ce ga srcka strefiti na klupi. Inace po meni mozda i najbolja utakmica SP.
Jeste najbolja ali više sa strane Argentine. Francuzi ništa, 60 minuta nisu mogli do lopte, dominacija plavo-belih da ne poveruješ.
A onda njihova stara boljka, povedu 2:0 i odluče da brane stečeno i 2-3 udarca u tih zadnjih 10 minuta - egal. Svaki nokaut meč, sem s Hrvatima, mogli su da upropaste tako igrajući.

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Nazad
Vrh Dno