@veljkoka pa zvuk je kod free2classic i mini pro dosta sličan, makar po recenzijama koje sam ja gledao, takođe sam video da free2classic nemaju ANC dok mini pro imaju, za trčanje ne znam koje bih ti preporučio od ovo dvoje jer to zavisi od oblika tvog uha i još mnogo faktora... Ja u toku treninga ne mogu da zamislim da nosim in-ear slušalice, nije mi bitan toliko zvuk koliko mi je bitno da ne ispadaju iz ušiju, pa bih se tu pre opredelio za half in-ear zbog komfora i stabilnosti. (iako većinom vežbam bez sluški, *** tako sam navikao).
Ukoliko planiraš da ih nosiš i tokom dzoginga onda bih ti preporučio Air 3 Pro (imaju AAC, SBC, aptX Adaptive, ANC koji je skoro isti kao i kod mini pro, sličnu bateriju kao i mini pro, malo lošiji zvuk od mini pro ali ne toliko primetno lošiji).
Ukratko za zvuk:
1. / 2. Mini Pro
2. / 1. Free2Classic
3. Air 3 Pro
Za ANC:
1. / 2. Mini Pro
2. / 1. Air 3 Pro
3. Free2Classic
Za komfort + IPX zaštita:
1. / 2. Mini Pro - IPX5
2. / 1. Free2Classic - IPX5
3. Air 3 Pro - IPX4
Za bateriju:
1. Free2Classic - 8h/30h
2. / 3.Mini Pro - 7h/21h (greškom sam gore napisao 5h/20h)
3. / 2. Air 3 Pro - 6h/24h
Takodje free2classic nemaju aplikaciju dok ovo dvoje imaju, ukolilo planiraš da igraš igrice na f2c, možda će imati malo veći latency (kašnjenje) u odnosu na ovo drugo dvoje.
I imaj u vidu da se neke specifikacije mogu razlikovati (zbog budućih ažuriranja i slično), pa bih ti preporučio da još jednom proveriš ove informacije kada odlučis koje ćeš uzeti.