Šta je novo?

SkyShowtime u Srbiji

Može li mi neko poslati apk koja radi za Amazon fire TV stik?

ovo nije tema o razlozima za pravljenje familije tj. deljenje 3€ mesečno između nekoliko osoba. ko bude nastavio sa time, biće odstranjen iz teme. hvala na razumevanju
Deluje mi da je slika bolja preko Webos aplikacije nego na Android tv (eon).

Zna li neko da li planiraju da izbace aplikacije za PS5 i Xbox ?

Ваљда још увек нису направили апликацију ни за Тизен.

Meni je ovo bas lose naspram NF, Disney, HBO. Ni aplikacija nije dorasla, a ni tehnicki kvalitet filmova i serija.

Evo par slika ako nekog zanima i sta sam poceo gledati
Ima ok starijih naslova
Pitanje je da li ce menjati content

Taj Paramount im osnova ?

Prilozi

• Screenshot 2022-12-17 173354.png
    Screenshot 2022-12-17 173354.png
    2.4 MB · Pregleda: 129
  • Screenshot 2022-12-17 173202.png
    Screenshot 2022-12-17 173202.png
    1.5 MB · Pregleda: 127
Što se tiče sadržaja šije netflix :)

Malo je nadrealno da ste nezadovoljni servis koji košta koliko jedna kutija cigareta. Pritom, Disney+ kad se pojavio, sigurno nije koštao 3 eura a o lokalizaciji sadržaja da ne pričam i ako znam da oni od 1997. pa do danas imaju sve naslove prevedene tj. one koji su se prikazivali kod nas, plus imaju sve srpske sinhronizacije animiranih filmova i opet ništa, nedovoljno je da ih ubace u ponudu, iz samo njima znanih razloga.

Što se tiče SkyShowtime servisa, relativno je nov, nema ni 2 meseca. Od prvog dana je krenuo sa kompletnom aplikacijom na srpskom i dobrom većinom ubačenih prevoda na serijama i filmovima.

Onda jedan deo ljudi piše kako eto ta i ta serija nije skroz ubačena tj. nema svih sezona, pa ljudi da li vi to gledate kompletnu sezonu dnevno?

Naravno, neko će sad reći "ali ja hoću za svoje pare da dobijem sve na gotovo", i to je skroz legitimno razmišljanje, no onda morate uzeti u obzir i druge streaming servise koji se nalaze kod nas i njihovu ponudu.

Suludo je da krenete sa pričom "Netflix je bolji". Pa Netflix nije od juče, to je priča koja je krenula još 1997. godine a zadnjih 15 godina fokus im je na streaming servisu.

Ukratko, doći će sve to na svoje. SkyShowtime bi trebao mnogo da napreduje u sledećih godinu dana.

HBOMax nam odlazi uskoro, i tu je sad veliko pitanje šta će ostati od svega kad WB Discovery pokrene novi servis.

Disney kao kompanija nikad nije marila za nas, njima je Balkan uvek bio zadnja rupa na svirali. Jedino što imaju malo bolji odnos sa Hrvatskom i Slovenijom.

Poenta da bi velike kompanije smatrale ovo trziste relevantnim da ne kupujete Turske i sl.naloge. SkyShowtime je pokazao ozbiljnost ulaganja na nase trziste lokalizacijom kao i HBO dok Netflix, Dizni i ostali ne iskazuju postovanje mada treba uzeti i prvu recenicu u obzir.

SkyShT katalog je za 2,99€ super i nudi kvalitetan sadrzaj cak i u poredjenju sa HBO.

Cineman, nema 4k, nema hdr, nema DV, nema 5.1. Ide stereo 1080p. Treba da napreduju, super, ostali ce godinu dana da sede na guzici i stagnirace? Ne bih rekao.

Ne mozes da kazes da je sve super. Daleko je.

Činjenica je da nije sve super, ali mislim da su i oni toga svesni, za razliku od nekih drugih, koji svoje servise naplaćuju u suvom zlatu. Tu pre svega mislim na Disney+

Ovi su makar dali zaista korektnu cenu za verne korisnike koji bi od prvog dana da se pretplate. Meni je trenutno veći dealbreaker što nema aplikacije za Tizen, nego što je katalog slabiji.

Pretplatio sam se, pa ću im dati šansu nekoliko meseci da pre svega vidim hoće li biti nešto od aplikacije za Tizen, a verujem da će za to vreme katalog poprilično biti poboljšan.

Koju verziju skidate za amazon fire sa ovog yt kanala? 1.8.3.7 ili 1.8.7?

I ja isto uzeh, uprkos tome što ne radi aplikacija kako treba na FS. Polažem nade u aplikaciju za Tizen i možda ispeglaju za FS. Preko web-a radi super.
Retko da nas neko ispoštuje od starta, pa rekoh da im dam šansu neko naredno vreme, makar bio beta tester.
Meni se izbor sviđa, iako sužen za sad, prilično gađa moj ukus, naročito stariji naslovi.

Onda jedan deo ljudi piše kako eto ta i ta serija nije skroz ubačena tj. nema svih sezona, pa ljudi da li vi to gledate kompletnu sezonu dnevno?

Ја не. Ја серије прво гледам задњу сезону, па 15-у , 8-у, 12-у па тек прву. Волим тако.
И филмове исто - прво сам одгледао Роки 2, па 5 и онда 3, 4 па 1. Тако је логично.
На пример, Џон Вика чекам четврти део да изађе, па када га одгледам онда ћу други, па нападам непарне 3. део и на крају први.

Uzeo sam i ja da probam. Meni je ok kako radi preko web-a, pustio jednu epizodu da pogledam, nema kocenja i slicno. Nisam jos pregledao sve sto ima, ali video sam par zanimljivih naslova, ako nista drugo da se podsetim nekih filmova. Za tu lovu sasvim korektno, vise me nervira kad na Netfliksu koji je mnogo skuplji nemam prevod

Nazad
Vrh Dno