Kako do testa? 😁U toku je testiranje tizen aplikacije, ima i naš jezik.
Radi ok.
Bukvalno isto samo sam ja HBO Max dobio gratis preko MTS. Ostalo se sve slazem sa tobom tako da imam placenje HBO i SkyShowtime.Meni se ovo jako sviđa. Imam već HBO Max, preko Supernove gratis. Ali ne bi mi bilo žao i da plaćam. Lokalizacija sadržaja kod HBO je fenomenalna. pogotovo sinhronizacija sadržaja za decu. Zato nikad nisam uzeo Netflix. Kad budem imao srpske titlove, može. Do tada - who f... them.
Na ovo sam se danas preplatio.
Radi sve normalno.Da li neko ima problem sa sinhronizacijom titlova u browseru? Probao sam chrome, firefox i edge. U svim browserima titl kasni oko sekundu.
Sve Sheridanovo kasni. I Yellowstone i Tulsa King. A 1923 je izašla juče prva to će ko zna kad. Okej, verovatno sporije i prevođenje ide ako je to razlog...ali mogu da stave samo sa engleskim pa kasnije da dodaju naš.I meni dve najzanimljivije serije su "osakacene"..Yellowstone kasni puno, Yellojackets nema uopste nase titlove
Ja sam ih sređivao u podešavanjima samog Android TV -a.Kako sredjujete titlove na Android tvu?
Meni došli sređeniKako sredjujete titlove na Android tvu?
Bela slova?Meni došli sređeni
Pa nisu ti došli sređeni nego im je to difoltni izgled.
Koji browser i OS koristiš? Pitao sam dvojicu kolega da provere, imali su istu problem. Windows 10 je u pitanju. Na Linuxu izbacuje grešku da nije podržan.Radi sve normalno.
Win 11 i MacOS. Brave i Safari.Koji browser i OS koristiš? Pitao sam dvojicu kolega da provere, imali su istu problem. Windows 10 je u pitanju. Na Linuxu izbacuje grešku da nije podržan.
Pa na webosu su odvratno žuto providniPa nisu ti došli sređeni nego im je to difoltni izgled.![]()
Meni na WebOS su po difoltu bili beli.Pa na webosu su odvratno žuto providni
Znači da su na android tvu sređeni
Instaliraj onda ovaj APK za AndroidTV - GoogleTV:
com.skyshowtime.skyshowtime.google_1.8.37-SkyShowtime-Google-AndroidTV-Default-Prod.apk
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari