Da druže, znam to. Nemam iskusta sa xbox-om, ali imam sa playstation. Tek sam kasnije video da to ide u bundle-u 1mesec us gamepass +3 meseca trial us gamepass. No, kad gledas u pretrazi na g2a sajtu, u samom oglasu pise 1.36e 1 month gamepass US. Tu sam se navukao.Ti kodovi za 1$ su trial kodovi. I mogu da se aktiviraju isključivo ukoliko na nalogu nikada do tada nije korišćen Game Pass. U prevodu, možeš najviše jednom da ga iskoristiš. Jer već sledeći put se ne smatraš novim korisnikom, osim u slučaju da svaki mesec praviš novi nalog.
Iako si dobio odgovor, potvrdiću ono što je i kod mene izazvalo nevericu. Igre možeš da pokrećeš na oba naloga.Nakon svega toga, pimarni nalog preko kog se igras je i dalje na usa i on je obuhvacen pass-om ?
Kod mene se region za MS account na Windows-u i Xbox-u razlikuju ali nemam problema sa GPU, uredno funkcionišu na oba uređaja (laptop i konzola)Da li neko koristi gamepass za PC? Da li se isto podesava kao i gamepass za xbox? Da li treba da je Windows postavljen na US region i sl? Znam da MS nalog mora biti US region. Hvala unapred na odgovoru.
Hvala puno. Setapovacu MS nalog preko telefona, VPN-a i kodova (klasicna varijanta), te cu logivati taj nalog preko PC-a. Trebalo bi da sve prodje okay.Kod mene se region za MS account na Windows-u i Xbox-u razlikuju ali nemam problema sa GPU, uredno funkcionišu na oba uređaja (laptop i konzola)
Nigde nije pisalo da je trial. Pare nisu neke, tako da se ne bih cimao oko toga. Takodje, na drugim oglasima je tacno navedeno da je TRIAL. Na kraju, evo ga. https://www.g2a.com/xbox-game-pass-ultimate-1-month-xbox-live-key-united-states-i10000188766014Ako je u pitanju trial kod, nećeš moći da ga iskoristiš više nikada. Pošto je to ponuda za ljude koji nisu nikad probali Game Pass. Jedino da praviš novi nalog idući mesec. Pisao sam ti već to. Ti si sad već korisnik koji se vodi kao osoba koja je koristila Game Pass...
E sad jedino da se žališ tamo gde si uzeo kodove, ako nisu napisali da je trial, pa da ti vrate pare za taj drugi kod.
A što se tiče automatske naplate, već sada možeš da odeš na account.microsoft.com i da u Subscription tabu isključiš automatsku obnovu pretplate, time nećeš izgubiti pristup Game Pass-u do 13.01.2023, ali ćeš sprečiti produženje pretplate tog dana.
A i za karticu, nemaš brige, ako imaš dobru šifru naloga i 2FA aktiviran, šanse za zloupotrebu se minimalne. Bukvalno nepostojeće. Pre će ti ukrasti neko podatke sa sajta gde si kupio kodove, nego iz Microsoft Accounta.
Sad lepo mogu da igram sa društvom, poslednji crveni dodat u kolekciju.
Koliko god jesu primamljivi jeftiniji kontroleri, nijedan ne može da se poredi sa originalnim kontrolerima (doduše nisam probao Elite kontrolere).
Svi sem crnog kupljeni preko Kupujem Prodajem u Beogradu, lično preuzeti od prodavaca.Gde kupujes kontrolere? Ja sam zvao par prodavnica i nemaju sve boje na stanju, odnosno imaju crne i bele
![]()
Kupujmo domaće je dobar razlog 😅Ma kakav nas store, kome to treba? Bilo bi ravno samoubistvu.
Uz ovakvu TR i ARG nadam se da ga necemo dobiti nikad. Koji crni support? Kome i za koji djavo treba uopste support? Pogotovo sto i ovako radi, moze cak i refund.
Bukvalno nijedan jedini pozitivan razlog nema da dobijes store.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari