Dragonbane
Cenjen
- Učlanjen(a)
- 30.12.2021
- Poena
- 185
Da li postoje neki jeftiniji kontroleri koji mogu da idu uz Series S konzolu? Verovatno mogu svi samo da imaju USB priključak, ako sam u pravu?
Ova dva sam poručio preko Alija, svaki košta 30 evra sa poštarinom, vrhunski su za Xbox, wireless. Jedina razlika u odnosu na originale je da nemaju audio priključak na samom gamepadu, što je meni nebitno.Da li postoje neki jeftiniji kontroleri koji mogu da idu uz Series S konzolu? Verovatno mogu svi samo da imaju USB priključak, ako sam u pravu?
Veoma sam zahvalan na trudu i pomoći.Promeniš na Tursku, napraviš novi nalog na Tursku, odeš u stor ( koje je sad turski jer si promeni region na Tursku )
neće biti hot wheels na žalost
“Hot Wheels Unleashed – Game of the Year Edition is no longer coming on Dec 15, 2022 as previously announced. We will update with a new date when we have more information to share.”
1.1 Napravis nov nalog na Tursku, samom promenom regiona ne pravi se nov nalog.1.1Veoma sam zahvalan na trudu i pomoći.
Ako sam dobro shvatio:
1. Na konzoli promenim region na tursku, jezik i dalje ostaje engleski
2. Restart
3. Logujem se na novoformirani Turski nalog
4. Platim GP
5. Podesim lokaciju ponovo na USA
6. Restart
7. Prijavim se na USA nalog, i GP je tu
Da li je potrebna upotreba VPN-a prilikom pravljenja turskog naloga preko konzole?
Nakon svega toga, pimarni nalog preko kog se igras je i dalje na usa i on je obuhvacen pass-om ?Uspeo sam.
Hvala svima na strpljivim savetima.
Pretplata GP prošla uz MC na Tursku.
Ako je to ova varijanta, pise da nije stackable, znaci mesec za mesec. Ovo bi trebalo da je cak i jeftinije od turske opcije, osim ako nema skrivene prepreke.Pozdrav! Da li neko zna koliko istovetnih kodova maksimalno mozes da se redimujes? Tipa, uzmes 10 kodova za gamepass ultimate 1 month US account, unes 10 puta kod i dobijes period za 10 meseci Ultimate game pass po toj logici... Jel to prolazi? Hvala unapred na odgovoru.
Nije, to je ova opcija. https://www.g2a.com/xbox-game-pass-ultimate-1-month-xbox-live-key-united-states-i10000188766014 Imam jedan MS US account. Mislim da cu uplatiti dve radi provere. Nemam xbox, ali imam gaming laptop. I, poprilcno sam se razocarao u njega. Bokje da sam uzeo xbox series X i redovan office/multimedia uređaj koji radi posao. Ultimativna gamepass pretplata bi trebala da se odnosi i za PC, zar ne? Hvala na informacijama.Ako je to ova varijanta, pise da nije stackable, znaci mesec za mesec. Ovo bi trebalo da je cak i jeftinije od turske opcije, osim ako nema skrivene prepreke.
![]()
Xbox Game Pass Ultimate - 1 Month US XBOX One / Series X|S / Windows 10 CD Key (NON-STACKABLE) | G2PLAY.NET
Diese Codes können nicht "gestapelt" werden - im Falle mehrerer gekaufter Codes stellen Sie sicher, dass Sie sie Monat für Monat verwenden, nicht allewww.g2play.net
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari