Kamo srece da bude vise ovakvih postova..😁Ja kad na mob.preko app.primetim da je zena pojacala na 22c.odmah reagujem i smanjujem😁A ***, sta ces, nije do mene, do zene jeProsle sezone je draga radila od kuce, 25C je bio minimum koji je dozvoljavala. Ako vidi 24.8C na termometru, odmah prokomentarise "malo je sveze ovde, a?", ja u sorcu i majici, bos, lepim se za garnituru, a ona vunene carape, termo trenerke, duks, a najjace mi je kada je vidim sa kapuljacom xD. Ali to je do nje, losa cirkulacija, malokrvnost, sta vec. Ove godine je na porodiljskom, izgleda da su hormoni u trudnoci i nakon trudnoce odradili svoje, sada je (meni) prihvatljivije.
Ove godine srecom ne koristimo njenu sondu, tako da 24-24.5C u dnevnom joj/nam je ok. Mada, primetio sam da se ni na 23.5C ne zali, ali jos uvek ne smem da rizikujem i setujem klimu na nize od 24C
Spavacu sada zbog bebca drzimo na 22-22.5C, osim kada je kupanje i presvlacenje, onda idu vise temp. Inace sam i tamo spavao bez pokrivaca, bukvalno bez odece na sebi. xD
Nesmem da pomislim.sta bi tvoja zena rekka meni da je u stanu ova temperatura..🤣@Sg kamikaza ne znam kako je moguce, ali ona kao da se vodi po spoljnoj temperaturi. Neverovatno, ali iz kreveta zna da je napolju neki malo ozbiljniji minus. Ne gledajuci uopste termometere po sobama niti vremensku prognozu na telefonu. Magija.
Vremenom sam i ja navikao. Manje vremena u toplim prostorijama, vise u svojoj "hladnoj" 22-23C. A, ovo sto sam rekao da vidi na termometru 24.8C i da se odmah pozali, prokomentarise ona i da ne gleda u termometar, kad pogledam, imam sta i da vidim, temp stvarno za 0.xC ispod 25C. Realno, 26C joj je bilo ono, fino, ne toplo vec fino. Ona i leti, mnogo bolje podnosi vrucinu od mene. Bukvalno na 25C vec trazi da se iskljuci (setuje na vecu temp) klima, kaze hladnjikavo.Jednostavno tako je bazdarena i to je to.
Moze se naravno i na 20-21C preziveti, ali utopljavanje od glave do pete, prekrivena onim vunenim jorganom od 30kg.
Ono sto joj ne smeta je cesto luftiranje. Nebitno da li je napolju +10 ili -10, brzo luftiranje moze uvek. Tako da to koristim maksimalno.
Ovo je prva sezona posle porodjaja i stvarno se vidi promena, cak i ona sama. Cudi se kako joj je ok na 24C. Mozda se najzad resetovala.![]()
Prilozi
Poslednja izmena: