Ovo je odlicno, kod mene Vox ispod 450 nece nikako, mozda koliko para toliko muzike 😆Fujitsu KGTE 12.. auto fan, zadata temperatura 23, ovo je u odrzavanju.
Ovo je odlicno, kod mene Vox ispod 450 nece nikako, mozda koliko para toliko muzike 😆Fujitsu KGTE 12.. auto fan, zadata temperatura 23, ovo je u odrzavanju.
Ovde nešto nije ok, potrošnja je jednaka struja x napon, tebi bi trebalo da pokaže ili manju struju, ili veću potrošnjuFujitsu KGTE 12.. auto fan, zadata temperatura 23, ovo je u odrzavanju.
Kako to da proverim lepo?Ovde nešto nije ok, potrošnja je jednaka struja x napon, tebi bi trebalo da pokaže ili manju struju, ili veću potrošnju
Odlična kultura rada.Bićeš 100% zadovoljan sa Fujitsu KMTE12 klimom.Fujitsu KGTE 12.. auto fan, zadata temperatura 23, ovo je u odrzavanju.
Pitanje koja temperatura izduva. Ako duva prohladno bolje da ugasiFujitsu KGTE 12.. auto fan, zadata temperatura 23, ovo je u odrzavanju.
Pa nije prohladno, ali nije bas ni toplo.Pitanje koja temperatura izduva. Ako duva prohladno bolje da ugasi
Nema tu grijanja. Meni je 23 s klimom pohladno,ja drzim 25 26,ako se vec grijem hocu da se ugrijem,bude bas vruce,a koliko trosi ne znamPitanje koja temperatura izduva. Ako duva prohladno bolje da ugasi
Bojim se da se tad ne krenem znojiti🤣Sto stati samo na 25-26? Sto ne grejati na 30?
23 stepena je 23 stepena, kako god se grejao.Nema tu grijanja. Meni je 23 s klimom pohladno,ja drzim 25 26,ako se vec grijem hocu da se ugrijem,bude bas vruce,a koliko trosi ne znam
Pa normalno.da nije ovaj pelet otiso u P.M bilo bi drugacijeA meni nije isto. Imam 2 vrste grijanja, i radijatorsko na 24 podeseno meni dalje bolji osjecaj nego klima na 25. Bez obzira sto ne puse direktno osjetim da se se zrak giba.
Meni sto se komfora tice klima nije neko komforno rjesenje, samo je jeftino i prakticno.
Aktivna vs reaktivna energija/snaga. Sve je okOvde nešto nije ok, potrošnja je jednaka struja x napon, tebi bi trebalo da pokaže ili manju struju, ili veću potrošnju
Sa svim se slažem, samo mi nije jasno ovo zašto sa što manje duvanja ? Slažem se da nije to to ako stalno puše na 4/5 ili 5/5 ali meni temperatura pocne opadati postepeno ako je ventilator na minimumu, najbolje mi se pokazalo sa 2 ili 3 crtice od 5Koju cete temperaturu podesiti zavisi od prostora kojeg grejete,
temperatura na displeju ne mora da odgovara i obicno nije kao temperaturi u prostoriji.
Temperatura prostora bi trebala da bude oko 22-23 stepena i to bi trebalo da se postigne sa sto manje duvanja a da u svim sobama bude jednaka temperatura.
Ako gasite klimu to je prakticno nemoguce postici, osim ako je dan izrazito suncan i kuca izlozena.
Ako ste ulozili u merace potrosnje trebali bi imati i termometar u svim prostorijama koje grejete kako ne bi subjektivno procenjivali temperaturu na osnovu brojeva sa displeja klime ili daljinskog.
Tek onda mozete napraviti uvid u to koliko vam klima trosi i kako radi.
Razlika od samo 1 stepen celzijusa je velika razlika u temperaturi u osecaju toplo/hladno i velika razlika u potrosnji,
a klima se ne moze setovati na pola stepena.
tako da to frljanje sa 25,6,7 stepeni je cisto glupiranje vama je prostor u stvari hladan pa drzate toliko jer ne moze da se zagreje.
Da imate 26-27 stepeni vi bi ste palili hladjenje a ne drzali na grejanju.
Drzi na toj brzini dok u svim prostorijama ne postignes 22 stepena, a onda stavi na auto, ili probaj sa minimumom duvanja.Sa svim se slažem, samo mi nije jasno ovo zašto sa što manje duvanja ? Slažem se da nije to to ako stalno puše na 4/5 ili 5/5 ali meni temperatura pocne opadati postepeno ako je ventilator na minimumu, najbolje mi se pokazalo sa 2 ili 3 crtice od 5
aha, ima smislaKuca treba da bude topla, ne samo vazduh u njoj, ako jako duva imaces tople i hladne zone.
Da li ima neki inverter koji je na dobrom popustu tokom crnog petka?
Ali ne laznom popustu vec da znate da je bio recimo 80k i da je sada 60k.
Posto je vecina prodavaca prvo podigla cene..
Mislim da to nije neki pad napona. Kod mene napon varira 220 - 232V.Po pametnoj uticnici voltaža te utičnice koja napaja klimu varira od čak 214 do 223 volta. Najčešće stoji na oko 218.
Da li ovo padanje na 214 moze biti problem ili je to podnosljivo ?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari