Šta je novo?

Xiaomi 12T/Pro

Glupo mi da prodajem mob sa otključsnim bootloaderom reći će neki klinci vidi matorog hakera ko zna šta je radio sa mobom, jurio nevidljiv klinke na Fb, možda otključan to može pojma nemam 😃 . Toliko me mrzi sve da radim da je to strava, mrzi me da čitam, razumem i sa razumevanjem nešto da uradim. Ušao sam u modla režim, serijiski život, neredovna kontrola kvaliteta svega, sa +/- tri desete odstupanja otišao sam na 5mm, kolotečina. Sednem za računar da zaključam bootloader ono nešto na prvoj neće i ja ne mogu više, umorio sam se. Svaki klinac iz ove teme bi me mrzeo što nisam zainteresovan za elementarne stvari a meni je lepo ovako da je to pesma. Ajd mi ovo neko zaključa da mu platim, ili ti uplatim.

Ovo nije relevantan komentar, nisi ga kupio u Mi Store za 96.000 nego si ga kupio u paketu preko mreže za 48.000 što je duplo manje. A cena paketa je ista, sa mobom na akciji uz njega ili bez njega - moba.
Tema se zove Xiaomi 12T pro, ostavio sam svoj komentar, mozda jos neko trazi utiske o mobu. Ako nije relevantan za tebe, ne znaci da nije za druge.

Tema se zove Xiaomi 12T pro, ostavio sam svoj komentar, mozda jos neko trazi utiske o mobu. Ako nije relevantan za tebe, ne znaci da nije za druge.
Komentarisao sam samo ono što nije objektivno za druge koji ne kupuju preko mreže. Tema se ne zove Yettel 😀

Niko pa i da mu platim 😕 ? Šta sam ja bogu zgrešio, znam kupio sam Xiaomi 🙂

Ne obracaj paznju na ne kompetentne osobe..Slobodno pisi o telefonu svoje zapazanje i sve u vezi njega.Tema je "Xiaomi 12t/Pro".Yettel je bio jedan od boljih dilova-Aparat+paket,za uzimanje ovog telefona..Ko je kriv "tati od malog Perice" sto je ispao smesan i sam sebi uvalio i kupio za kes telefon za 700e,misleci da je prehebo sve redom jer je napravio dobru kombinaciju.. 😁😃

Pre nego kupim novi mob pitam moderatora, ps ps batice šta nosi Pavelj kaže on Xiaomi, odem kupim Samsung i eto pomoći uvek na Benchmarku. Prodje dve godine a ja opet, batice ps ps šta...kaže sad nosi Samsung a ja odem pa kupim Xiaomi i opet pomoći na Benchmarku 😀

Osobno bi platio vise za telefon sa otkljucanim bootloaderom jer mogu nakacit eu rom na njega odma bez da cekam unlock.

Osobno bi platio vise za telefon sa otkljucanim bootloaderom jer mogu nakacit eu rom na njega odma bez da cekam unlock.
Ma nakačio bih i ja odmah, zato sam ga i otključao nego neće da mi se instalira ADB pa bog, stalno krene instalaciju na 2 načina i izbaci me.

Ma nakačio bih i ja odmah, zato sam ga i otključao nego neće da mi se instalira ADB pa bog, stalno krene instalaciju na 2 načina i izbaci me.

Skini minimal adb & fastboot pa probaj s time.
Ako ne prodje probaj zlatno pravilo: Promjeni port, promjeni kabel, promjeni PC.

Danas sam primetio da mi nešto zvecka u telefonu kad ga mućkam, a nije mi nijednom ispao.

Trenutno sam u Kopenhagenu,jel ima neka caka za ove Xiaomi modele da se kace na 5g osim sto izaberem preferiranu mrezu 5g?
Pitam jer je drug na 5g na Samsungu,a ja ne znam kako da se nakacim na nju,a ukljucio sam 5g,ne nalazi je?

Meni kad mućkam mob zajedno sa glavom kao da zvecka u glavi a ne u mobu 😃

Poslednja izmena:
Stavili punjenje jako a kamere oslabili 😅 nek on stavi punjenje od 30-40w al nek mi brate stavi kvalitetniju ultrawide sirokougaonu kameru od 20MP makar kao u P30 Pro. Naravno telephoto kameru makar od 3X.

Trenutno sam u Kopenhagenu,jel ima neka caka za ove Xiaomi modele da se kace na 5g osim sto izaberem preferiranu mrezu 5g?
Pitam jer je drug na 5g na Samsungu,a ja ne znam kako da se nakacim na nju,a ukljucio sam 5g,ne nalazi je?
Koristiš srpsku karticu u romingu ili?
Je l' ste drug i ti na istoj mreži?

Pre ovog imao sam dva mi 10t pro :) telefon mi je u svim segmentima odgovarao i radio posao...od videomontaže, vožnja drona, komponovanje, kontrola cele kuće, servera, videonadzora...i sad sam ostavio sebi jedan 10t pro...
Ali već jedno mesec dana furam 12t pro :) i mogu samo da hvalim fon ... brzina i render videa u 4K su mnogo brži. Ovaj procesor se igra sa 5.4K videom iz Air 2S. RAW fajlove isto sredjujem u Snapseed. Zvuk glasniji i kvalitetniji, posebno na sluškama...Kamere su dobre, odlične. Samo makro kamera je korak unazad, 2mp a na 10t pro je 5mp i bolja mnogo.
U svemu ostalom je znatno unapredjen ali samo kinez može da stavi 200mp i 2mp kameru zajedno na uredjaj :p Otisak prsta na ekranu sporiji nego na dugmetu ali radi ok i na boljem je mestu.
Pre nego što sam uleteo u Xiaomi T seriju imao sam iPhone, Samsung, HTC, LG, Sony...
Evo malo neobradjivanih fotki, zadnja je zumirana 2x

Prilozi

• IMG_20221112_125258.jpg
    IMG_20221112_125258.jpg
    423.9 KB · Pregleda: 84
  • IMG_20221111_152039.jpg
    IMG_20221111_152039.jpg
    331.9 KB · Pregleda: 75
  • IMG_20221111_133840.jpg
    IMG_20221111_133840.jpg
    454.4 KB · Pregleda: 79
  • IMG_20221109_064722.jpg
    IMG_20221109_064722.jpg
    69 KB · Pregleda: 77
  • IMG_20221111_144902.jpg
    IMG_20221111_144902.jpg
    280.4 KB · Pregleda: 103
Ubacen XEU rom.

Prilozi

• Screenshot_2022-11-20-21-08-03-172_com.android.settings.jpg
    Screenshot_2022-11-20-21-08-03-172_com.android.settings.jpg
    54.9 KB · Pregleda: 79
Pre ovog imao sam dva mi 10t pro :) telefon mi je u svim segmentima odgovarao i radio posao...od videomontaže, vožnja drona, komponovanje, kontrola cele kuće, servera, videonadzora...i sad sam ostavio sebi jedan 10t pro...
Ali već jedno mesec dana furam 12t pro :) i mogu samo da hvalim fon ... brzina i render videa u 4K su mnogo brži. Ovaj procesor se igra sa 5.4K videom iz Air 2S. RAW fajlove isto sredjujem u Snapseed. Zvuk glasniji i kvalitetniji, posebno na sluškama...Kamere su dobre, odlične. Samo makro kamera je korak unazad, 2mp a na 10t pro je 5mp i bolja mnogo.
U svemu ostalom je znatno unapredjen ali samo kinez može da stavi 200mp i 2mp kameru zajedno na uredjaj :p Otisak prsta na ekranu sporiji nego na dugmetu ali radi ok i na boljem je mestu.
Pre nego što sam uleteo u Xiaomi T seriju imao sam iPhone, Samsung, HTC, LG, Sony...
Evo malo neobradjivanih fotki, zadnja je zumirana 2x
Zakljucak,isplati li se prelaziti s mi 10t pro na 12t pro?

Vrh Dno