Proday
Uticajan
- Učlanjen(a)
- 02.01.2005
- Poena
- 1,805
Moja ponuda važi i dalje 😁😇Gubim strpljenje polako:
Moja ponuda važi i dalje 😁😇Gubim strpljenje polako:
Svasta se desava ovde ljudima! To tvoje je samo jos jedan od mucnih trenutaka i situacijaNisam pratio ovu temu dugo, a ni u drugim nisam nesto aktivan... No, interesuje me da li se nekome dešava da prilikom dokaznog poziva telefon počne da zvoni, to traje 3 sekunde i samo se odjednom ugasi zvono?
Konkretno, od A13 kod žene se na s22 događa. Ona koristi i opciju čitanja pozivaoca naglas, pa joj se u 3 od 5 slučajeva dogodi da krene zvono, procita ime i prestane.
Ne znam kod vas, ali ona je imala i bagove tokom poziva da joj pozadinska animacija skroz pobrljavi i da telefon na 15 sekundi bude fan funkcije, ne reaguje uopšte, a do toga dođe ako telefon pomeri od uva u želji da tokom poziva nešto pronađe na telefonu.
Teško otići na sammobile i proveriti sekciju firmware, videti da još nije pušten A13?! 😉Pozdrav ljudi. Ima li još nekoga da mu na s22 ultra SN verzija još uvek nije stigao update softwera?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari