Šta je novo?

Samsung Galaxy S22

Hahahahahahahaha, znam, znam. Imam flagged status 🙂.

A @Lemaja nije ni svestan koliko sam ga muke spasao!...da mi se naviš kad budeš prodavao taj telefon 🤣🤣😇

^ ja sam se u jedno 10 postova zahvalio na tvojoj preporuci, evo hvala i 11 put sto sam uzeo Iphone na tvoju preporuku 🤣. Čim odlučim prodaju javljam

@Lemaja ma znam bre, zezam se. Al stvarno mi drago što si se odlučio za taj potez. Ja realno i dalje ne vidim na šta bi prešao sa ovog g9910 256gb.
P.s. bilo je 12 zahvalnica 😇🤣

^ uvek je dobro poslušati savet ljudi koji su imali jako puno telefona kao ti. Na čega da pređeš posto znam da ios ne gotiviš jedino da gledaš neki SD S22 ili da tu ostaneš do S23 serije

Nisam pratio ovu temu dugo, a ni u drugim nisam nesto aktivan... No, interesuje me da li se nekome dešava da prilikom dokaznog poziva telefon počne da zvoni, to traje 3 sekunde i samo se odjednom ugasi zvono?

Konkretno, od A13 kod žene se na s22 događa. Ona koristi i opciju čitanja pozivaoca naglas, pa joj se u 3 od 5 slučajeva dogodi da krene zvono, procita ime i prestane.

Ne znam kod vas, ali ona je imala i bagove tokom poziva da joj pozadinska animacija skroz pobrljavi i da telefon na 15 sekundi bude fan funkcije, ne reaguje uopšte, a do toga dođe ako telefon pomeri od uva u želji da tokom poziva nešto pronađe na telefonu.

I mene je malo razočarao S22, nemam nikakvih problema tipa restarta, pregrevanja i slično, ali na par mesta se skida boja sa lajsne telefona, a pritom ga nosim u originalnom Samsung case-u.

Pricalo se vise puta o kvalitetu. Poceli svuda da zakidaju.

Ja bih presao isto na jabuku sto gore kolege preporucuju ali evo npr ovo kada sam video... pao mi mrak na oci, mislim kao neko sto nikad nije imao prilike da koristi iOS..

Inače ne znam kako je kod ostalih, ali kod mene na S22U kad skrolujem sa olovkom ekran radi daleko ispod 120hz. 🤣🤣🤣

Kod mene to radi kako treba (za sada)😁😁😁.

Nisam hteo da mracim ionako tmurnu temu usled svih problema koje ovde prijavljujemo ... iako telefon odavno nije zabadao prilikom poziva ili uspostave veze, broj situacija kada dobijam poruku da imam propusten poziv je frapantan .. i to najvise kad sam kuci, gde nikada ranije nisam imao probleme sa mts/a1 prijemom, tako da bi slaba mreza kao moguci uzrok trebala da otpadne. E sad, da li ako bih reklamirao telefon (dokaz za njih da ne izmisljam su valjda sms poruke koje dobijam od operatera i one su egzaktan dokaz), sve i da mi ponude drugi model, da li postoji sansa da trazim neki drugi model, bar neki drugi Samsung (mada nemam ideju ni kiji bi trazio)?

Teško, gotovo nikako da će ti to uvažiti i cenim da će se vaditi upravo na foru slabog signala, bez obzira što ti znaš da to nije tako, ali ništa te ne košta i ništa ne gubiš ako probaš.

Diktira sada ovlascenim servisima Samsung mnogo vise nego ranije. Ne menjaju vise telefone tek tako. Antena jedino, ne znam sta drugo moze da pravi problem. Opet sa druge strane, 4G net radi normalno sve vreme.

Nisam imao nikakvih problema od kad sam skinuo onu app (ne znam koju) za snimanje poziva. Do danas. 🙂
Otvorim Viber da slikam iz njega i pošaljem sliku, i odmah nakon okidanja - restart.
Da li je do Vibera ili telefona, ili zajedno, ne znam

Tesko da ga Viber skrsi.

Nisam pratio ovu temu dugo, a ni u drugim nisam nesto aktivan... No, interesuje me da li se nekome dešava da prilikom dokaznog poziva telefon počne da zvoni, to traje 3 sekunde i samo se odjednom ugasi zvono?

Konkretno, od A13 kod žene se na s22 događa. Ona koristi i opciju čitanja pozivaoca naglas, pa joj se u 3 od 5 slučajeva dogodi da krene zvono, procita ime i prestane.

Ne znam kod vas, ali ona je imala i bagove tokom poziva da joj pozadinska animacija skroz pobrljavi i da telefon na 15 sekundi bude fan funkcije, ne reaguje uopšte, a do toga dođe ako telefon pomeri od uva u želji da tokom poziva nešto pronađe na telefonu.
Svasta se desava ovde ljudima! To tvoje je samo jos jedan od mucnih trenutaka i situacija

^ ja sam ga par puta gledao i svaki put kad vidim na sredini onu liniju odlepim.

@Proday , kad se istraumiram odložim u ladicu Samsung, uzmem ovu legendu od telefona i koristim 2-3 dana 😁 .

(Fold da uzmem , ufff 🤔, nisam razmišljao. Ali znam sigurno da bi mi Folda ga ćerka "otela" drugi dan , velik ekran - Tik-Tok, Instagram... Igrice ...)20221113_114155.jpg

Poslednja izmena:
Fold-ovi su jako diskutabilni i ako imaju odlican HW. Garanciju odbijaju sve u 16 ako vide neke mikro ogrebotine. Slepacenje da ne moze da bude vece.

Drugati,molim vas mala pomoc jedna ,kako da ihmenim da kad mi stize notifikacija da nema oko logoa aplikacije onaj krug puni kao??

Pozdrav ljudi. Ima li još nekoga da mu na s22 ultra SN verzija još uvek nije stigao update softwera?

Upoređivao sam sam jedan do drugog ultra i flip 4. Jednostavno brzina školovanja je toliko bolja na flipu da kao da ultra radi na 60 Hz. Ultra je definitivno ozbiljniji uredjaj, ali fluidnost je nerealno bolja na flipu. Neko je već pričao da je to primetio kada je upoređivao flip i s21fe. Izgleda da sa novim snapdrgonom u narednoj seriji će dosadašnji problemi biti rešeni.

... pa da , na SamMobile za Snap ( Emirati, HK , USA ... ) nema dostupnog ažuriranja na A13

(Pretraga od 2 minuta 🙄 )

@Proday @zoreli_ Možda čovek ne zna, napali ste na njega ko zima na golog čoveka 😀

Nazad
Vrh Dno