Stefan1995
Čuven
- Učlanjen(a)
- 05.04.2015
- Poena
- 525
Da, naravno. Nego mi bilo cudno i zanima me sta je na kraju bilo, posto ako ima problem moraju nekako da rese, ili popravka ili zamena uredjaja. Napismeno da napisu sigurno nece.
Ja se vama divim kako izvučete bateriju toliko. Meni za 14h, na WiFi, i malo više od pola sata korišćenja, prilično svukao, pogotovu od kad sam prešao na A13.Pogledajte prilog 362752
Za sada sve radi ok na A13, jedino me nervira animacija kada pokrem neku aplikaciju pa se prvo pojavi ikonica preko ekrana...
Da zmaj je u pitanju, jos uvek bez ijednog restarta.
Ps. Opera još od simbijana 👍

![]()
iPhone 14 Pro vs. S22 Ultra vs. Pixel 7 Pro: what 1,000 photos tell us
I took 1,000 photos with an iPhone 14 Pro, a Pixel 7 Pro, and an S22 Ultra.www.theverge.com
Iznenađujući rezultati s obirom da je iVerge radio test 🙂
"Batica" je gledao gledao 3 I po sata na 4g jer je tako u mogućnostiA vidiš da je batica gledao Netflix 3 i po sata. Tu jedva da odlazi baterije, pogotovo ako je manje osvetljenje.
Evo stanje kod mene na S22U, samo WiFi i osvetljenje nekih 40%. Danas sam ceo dan kući pa baš i ne ispuštam telefon iz ruke. Na 4g izvučem 3-4h SOT-a. Ništa posebno nije baterija, što sam i očekivao od Samsunga. 😁 Pogledajte prilog 363334
Stvarno neverovatno. Pritom ja na S21U koristim pen i imam utisak da cak bolje radi na A13. Neshvatljivo su upropastili 22 seriju, kao da su se trudili da ima sto raznovrsnije bagoveGubim strpljenje polako:
Pa tu problem sa olovkom sigurno nema, glavobolja manje^ kupis iphone i zaboravis na takve stvari 🤣
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari