Šta je novo?

Samsung Galaxy S22

Da, naravno. Nego mi bilo cudno i zanima me sta je na kraju bilo, posto ako ima problem moraju nekako da rese, ili popravka ili zamena uredjaja. Napismeno da napisu sigurno nece.

Pogledajte prilog 362752
Za sada sve radi ok na A13, jedino me nervira animacija kada pokrem neku aplikaciju pa se prvo pojavi ikonica preko ekrana...
Da zmaj je u pitanju, jos uvek bez ijednog restarta.
Ps. Opera još od simbijana 👍
Ja se vama divim kako izvučete bateriju toliko. Meni za 14h, na WiFi, i malo više od pola sata korišćenja, prilično svukao, pogotovu od kad sam prešao na A13.

Imate li neki savet kako da izbučem više, a manje više sam sve uradio što je trebalo (aplikacije u mirovanju, isključen 5g i sl...)

Prilozi

• Screenshot_20221110_004541_Device care.jpg
    Screenshot_20221110_004541_Device care.jpg
    61.6 KB · Pregleda: 155
A vidiš da je batica gledao Netflix 3 i po sata. Tu jedva da odlazi baterije, pogotovo ako je manje osvetljenje.
Evo stanje kod mene na S22U, samo WiFi i osvetljenje nekih 40%. Danas sam ceo dan kući pa baš i ne ispuštam telefon iz ruke. Na 4g izvučem 3-4h SOT-a. Ništa posebno nije baterija, što sam i očekivao od Samsunga. 😁 Screenshot_20221110_133150_Device care.jpg

Pa sad ne bih baš rekao, meni najbolje slike pravi Pixel 7 Pro, a video IP14ProMax.
S tim što za godinu dana snimim 2 klipa, pa mi je video sekcija manje više nebitna 😀

U principu sve 3 kamere vrhunske...

Iskreno, ne znam koja im je logika za update. Meni je Ultra Snap (Taiwan) i jos uvek nista sa A13...

A vidiš da je batica gledao Netflix 3 i po sata. Tu jedva da odlazi baterije, pogotovo ako je manje osvetljenje.
Evo stanje kod mene na S22U, samo WiFi i osvetljenje nekih 40%. Danas sam ceo dan kući pa baš i ne ispuštam telefon iz ruke. Na 4g izvučem 3-4h SOT-a. Ništa posebno nije baterija, što sam i očekivao od Samsunga. 😁 Pogledajte prilog 363334
"Batica" je gledao gledao 3 I po sata na 4g jer je tako u mogućnosti

Gubim strpljenje polako:

Prilozi

• Screenshot_20221111_205626_Instagram.jpg
    Screenshot_20221111_205626_Instagram.jpg
    29.1 KB · Pregleda: 136
^ kupis iphone i zaboravis na takve stvari 🤣

Jabuka mi zbog posla ne odgovara, sve mi je na Windows platformi, a pola VPN protokola nemam na jabuci 🙁.

Ja se pitam sta je njima bilo u glavi. A12 ovaj bag nije imao. Ili ga ja nisam uocio, ali sam siguran da se ovo nije desavalo.

@Savant @Martin Mystere @vojkan85 znam da je S22U odlična uređaj. Imam priliku da ga svaki dan vidim preko kolege kojem radi za sada bez problema. Ali ostalim kolegama sa foruma kojima ne radi kako treba bas totalno ubijanje u mozak. Das tolike pare i na kraju kida živce. Nadam se da će u skorije vreme srediti sve kao sto su i sa S21U koji sada je perfektan uređaj po meni. Prethodni post je bio za ove sto se loze kao da su suvlasnici Samsunga.

Odlican jeste, ne sporim, ali za neke stvari i klasu treba da bude fantastican. Jesu ovo decije bolesti, ali skoro godinu dana ga peglaju.

Znam šta znači problematičan uređaj - imao sam (i još ga imam) jedan takav i mozak i du*e mi je pomerio tako da se uopšte nikad ne sprdam ni sa čijom mukom. Nije plaćen 1k€ ali je plaćen papreno za tip uređaja koji predstavlja...

Btw meni olovka nema tih problema ali mi se više dopadalo kako je radila ona na Note 8

Zato su Fold-ove namestili da rade kao svajcarski sat. Sa tim 888 i pricama oko pregrevanja, nista osetio nisam. Daleko da se 2200 greje, to su mozda najbolje uradili uz ekran i sam osecaj telefona u ruci. Jos jedan bag danas, zavrsim poziv, ekran se ugasi, otkljucam ponovo i samo crn ekran i dole navigation bar sa back i da se izadje skroz, kocka ona po sredini. Sta god da sam kliknuo ni da pomisli da odreaguje. Na kraju restart pomogao.

To definitivno nije ni do pojedinačnog telefona niti do samog modela već je problem ili u nekoj seriji nekog od elemenata koji se ugrađuje a problematičan je ili je vezano za konkretnu seriju/lot telefona.

Napravljen telefon pre 3 meseca:

Prilozi

• Screenshot_20221111_214128_DeviceKeystring.jpg
    Screenshot_20221111_214128_DeviceKeystring.jpg
    21.6 KB · Pregleda: 126
Vrlo moguće da je Samsung vremenom uvideo probleme pa je sa sledećom turom proizvodnje ispravio greske i kasniji modeli rade normalno. U suštini su to prikrili i ne rade reklamacije uređaja nego jednostavno to će ispraviti sledeća nadogradnja. Neverovatno je da 5 telefona rade normalno dok drugih 5 imaju iste probleme.

Sto je najgore, ne zna se da li je hw ili sw.

Ali još ne možemo da utvrdimo zakonitost koji rade dobro a koji imaju probleme

@ Vojkan85

Vrlo je moguće da ima i veze sa oba

Win win kombinacija🤣🤣🤣. Sve ostalo je zaista odlicno. Jos samo da ne bude ova S22 serija alfa, beta i ostale verzije za S23 seriju i njeno bug free okruzenje.

Sta god da je, neiprostivo je za telwfon koji je tako pozicioniran na trzistu. I razumem frustraciju, da odlepi covek kad ga drnda neato sto koristi tako cesto, izludjujuce...
@Lemaja - moram da priznam da mi je vrlo zabavno kada cacnete pricom o jabuci ove sto imaju samsung istetoviran na levoj strani grudi 🙂 . Tu naravno ne podratumevam ni @vojkan85 ni @Martin Mystere

^ ja sam godinama koristio Samsung, pored njega apple. Ostale proizvođače nisam. Meni iskreno nije problematičan prelaz sa ios na android ili obrnuto. Opet shvatam da neki zbog posla kao @vojkan85 ne mogu da pređu na ios i moraju da trpe probleme koji se trenutno manifestuju na S22U modelu. A ovo za dobacivanje je mala sala čisto zbog tetoviranih pored srca (na obe strane mislim). Nikad nisam bio ni i jednom “klanu”, uvek gledam šta je bolje za iste ili manje pare. Bilo da je Samsung, apple, nvidia, intel….

Samo sve da Vas pozdravim i da kazem da sam se resio S22U danas u 5 min pri razgovoru se ugasio a pri pozivu kada sam hteo da se javim resetovo se . Odmah stavljen na oglase i večeras je promenio vlasnika . Kupio sam novi IP13PM.
Više se necu ovde javljati vec cu samo citati sta se desava
Pozdrav svima i ko je ostao na S22U puno sreće i zivaca u daljem koriscenju istog

Ja planiram prelazak na iphone samo zbog dimenzije nista drugo.. Jednostavno 22u glomazan telefon jako
14 pro mi se svidja al je previsoka cena pa cemo da vidimo sta cu.

Nazad
Vrh Dno