Šta je novo?

Samsung Galaxy S22

Opera is a multi-platform web browser based on Chromium.
Opera-browser.png

Poslednja izmena:
Moja preporuka Vivaldi ili Opera. Sto se tice prikupljanja podataka...sta mislite da Google radi sa Chromom? Mozda prikuplja i najvise od svih ali posto dolazi na svakom telefonu nikoga i nije briga...Vivaldi po meni je jako slican Operi, nudi dosta customizacije, ugradjen AD blocker koji se moze dodatno podesavati i brz je.

Stigla Spigen Tough Armor maska. 27€, kolege mi donele iz ZG, i definitivno su u top 3 na svetu po pitanju maski i zastite.

Tacno, odose cene ali kada vidim da Nilkin ide za 3.000 onda za Spigen ne zalim malo vise para.

Jel povecava gabarite znacajno ili je to neka slim varijanta?
Ja od 1.dana nosim bez ikakve zastite, drzi se😀

Kakva slim varijanta čim ima tough armor 😂

To ti je da gadjas ljude kad te iznerviraju, a da ništa ne bude telefonu 😁

Jel povecava gabarite znacajno ili je to neka slim varijanta?
Ja od 1.dana nosim bez ikakve zastite, drzi se😀
Buci telefon, ali vredi jer ima dobru zastitu i na ivicama i sam osecaj u ruci je odlican..

Screenshot_20221106_225339_Device care.jpg
Za sada sve radi ok na A13, jedino me nervira animacija kada pokrem neku aplikaciju pa se prvo pojavi ikonica preko ekrana...
Da zmaj je u pitanju, jos uvek bez ijednog restarta.
Ps. Opera još od simbijana 👍

Tacno, odose cene ali kada vidim da Nilkin ide za 3.000 onda za Spigen ne zalim malo vise para.
Meni oni najbolji, od početka koristim Ultra Hybrid i odlična je. Ne povećava gabarite, a odlično štiti!

Galaxy_S22_Ultra_5G_Case_Ultra_Hybrid_Crystal_Clear_Title_Image.jpg

Postoji i S verzija sa postoljem, ali meni realno nepotrebno 🙂

Galaxy_S22_Ultra_5G_Case_Ultra_Hybrid_S_Crystal_Clear_Detail_Image_03.jpg

Galaxy_S22_Ultra_5G_Case_Ultra_Hybrid_S_Crystal_Clear_Detail_Image_04.jpg

Ne znam koliko bledi? Providne malo hoce da pozute posle nekog vremena.

Ja sam odmah po kupovini telefona uzeo i ovaj cover i za sada mi sasvim dobro vrši posao...

Prilozi

• 20221106_144721.jpg
    20221106_144721.jpg
    103.1 KB · Pregleda: 49
Je l to kožni? Ja imam takav gumeni, sve je super sem kad hoću da izvučem telefon iz džepa, zalepi se za postavu. 😂 Sad koristim Samsungovu providnu, nije loša. Imam i teget strap i onu plastičnu sa držačem, one su mi glomazne.

Hehehe desilo se i meni. 😁
Okrenuo broj telefona, izašao na početni ekran i ceo telefon je zabo. Zove u pozadini, a ekran RIP. 😁
Kao što sam i rekao - leti na oglase. Lep izlet sam imao, radio je mesec i po dana odlično. 😁 Znači naredne 3-4 god sam miran što se razmišljanja o Samsung telefonima tiče. 😁

Silikonski, s tim što je sa unutrašnje strane presvučeno drugim materijalom.
Meni se silikonski ogulio sa svih strana, plus napukao dole gde je olovčica, generalno nisam nešto zadovoljan, ali sad teram dok se ne raspadne 😀

Pojeo ga Mi 10 star 2 godine po fluidnosti i stabilnosti, šta dalje pričati. 😁😁
Sreća pa nisam ništa specijalno ni očekivao od S22U, svestan sam toga da je velika šminka, ali što da ne probam kad je bila dobra cena.

Jel iko od vas ko ima problema sa restartom tokom poziva reklamirao u pro mobi ili neki servis i da li su zaista tokom testa videli taj kvar i zamenili vam uredjaj? Ili se svodi na to da kvar nije uocen ili flasovan novi firmware samo?

@Stefan1995 , i da je problem kod nekih primeraka u hardveru sigurno ne bi priznali jer se to desi nekom jednom u nedelju dana a nekom jednom u šest meseci ... a nekom sve radi OK .

Nazad
Vrh Dno