Amortizzer
Slavan
- Učlanjen(a)
- 04.06.2011
- Poena
- 495
Ovo i skoro svaka druga fotka. Iskreno, koliko je hvaljena kamera na Pixelu očekivao sam svašta...I čekaj sad ozbiljno pitanje ovo je dokaz da ga iP šije?🤣
Ovo i skoro svaka druga fotka. Iskreno, koliko je hvaljena kamera na Pixelu očekivao sam svašta...I čekaj sad ozbiljno pitanje ovo je dokaz da ga iP šije?🤣
Pa isto to, ni ne secam se da li mi je na nekom fonu bilo sa desne strane, uvek sa leve. Msm laksi su za pritiskanje jer su na palac desni tu nisko, ali eto.Volume tasteri me ubiše, navikao na Oneplus.
Ma ko se vređa zabole me za telefon nego poređenje dve kamere tako što okineš u mrklom mraku pa šta izleti je malo glupo zar ne? Znamo da su oba odlična i sasvim moguće da je iP sveukupno bolji, ali jednostavno poređenje na taj način ne stoji.To i jeste bila suština mog posta, bez da se iko uvredi. Onako kako ga ja koristim i u uslovima slabog svetla ajfon 13 pro izvlači bolje. Verujem da bi neko drugi sa Pixelom izvukao bolje.
Ono što mi se više od toga ne sviđa su sistemski bagovi. Za ova tri dana korišćenja mi se vrlo često dešava da se na home screen-u pozadina zamuti (bluruje) i onda moram da zaključam i otključam telefon da se ispravi. Nekad iz prvog a nekad iz drugog puta. Pored toga, više puta mi se desilo da ekran ne reaguje. Otvarao sam play store, gmail, chrome i ne reaguje uopšte. I kako pritisnem ikonicu više puta onda posle nekih 5-10 sekundi ih otvori nekoliko puta. Marshall bluetooth slušalice sam jedva uspeo da povežem, dugo ih nije video uopšte i desilo se dva puta da prosto pukne veza. Nadam se da će budući apdejtovi da ispeglaju ovo.
Jeste off, ali ne mogu a da ne primetim da je 6a za $299 vise nego odlican deal (da ne kazem kradja)![]()
Google Store Black Friday 2022: Chromecast and Nest deals end Wednesday
The US Google Store will kick off its Black Friday 2022 discounts next week, and the highlight is $150 off the Pixel 7 Pro...9to5google.com
Neko je pitao za akcije na black Friday. Videćemo koliko će biti popusta u De npr.
Koliko je bilo uvecanje na drugoj slici?
Naravno, nego me zanima da li, kao i kod telefona bez telefoto kamere, ovi modeli koji je imaju istu koriste glavni senzor kamere za ta digitalna uvecanja.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari