Šta je novo?

Google Pixel 7

A smor. Msm nije problem root, nego me mrzi, tek sam ga setup a da ga brišem (jel beše mora za otključavanje bootloader-a da se format sve?)...

Ubedljivo najgluplja odluka Google-a, je da zaključa VoLTE i 5G i stavi georestrikciju na te opcije.

Kako zvuči razgovor sa Volte ne razumem, kao ASMR? Ihvvaannha ovdee, iz Telenhorrra, da li sthe zainteresovani za novvvi paakeetttt... A tebi ono dlake na rukama se dignu.. Volte reč godine na benchu..

Kako zvuči razgovor sa Volte ne razumem, kao ASMR? Ihvvaannha ovdee, iz Telenhorrra, da li sthe zainteresovani za novvvi paakeetttt... A tebi ono dlake na rukama se dignu.. Volte reč godine na benchu..
Nije stvar što je bolji zvuk, nego što brže uspostavi vezu, nema cimanja sa vraćanjem na 3g itd.. Meni je bolje iskustvo sveukupno iskreno.

I radi internet i kada si na pozivu.

Ma kakav root, to ne dolazi u obzir. To su davno prosla vremena. 🙂
Nije problem VoLTE kao VoLTE, naravno da je dobra stvar ali isto tako se i moze bez istog, problem je u tome sto se na drugim telefonima to sve resi u 2 klika a ovde je za to potreban root. Nevidjena glupost.

Ovaj put to nema veze sa provajderom, nego sa glupom politikom Gugla, da ne omoguće to u zemljama gde nisu prisutni u zvaničnoj prodaji...

Prvi dan mix 4g/wifi, skinut sa punjača oko 6:30 ujutru, non stop povezan na mi band 5, oko 2.5h pixel Buds Pro sa YouTube / Spotify oko 22h je bio na 20%.
Malo razgovora, instagram, wa, mess uglavnom.
Videćemo, prvi je ciklus.

Jel imao neko problem da poveže bluetooth sluške sa telefonom? Vidi gomilu raznih uređaja okolo ali njih ne. A bile su mi uredno povezane na ajfonu

Prvi dan mix 4g/wifi, skinut sa punjača oko 6:30 ujutru, non stop povezan na mi band 5, oko 2.5h pixel Buds Pro sa YouTube / Spotify oko 22h je bio na 20%.
Malo razgovora, instagram, wa, mess uglavnom.
Videćemo, prvi je ciklus.
Screen on time koliko?

Screen on time koliko?
Ajde javljam veceras, nisam video iskreno. Ali vec danas mi je bolja baterija, valjda dok malo stabilizuje procese u pozadini i sve legne na mesto od setupova i slicno.
Zaboravio sam da dodam da sam igrao Wild Rift juce dve partije arama, sto mu dodje oko 20-25minuta gameplaya.

Ali svakako, kao sto i znamo, baterija nije WOOOW ludilo, ali je totalno okej za dan upotrebe heavy usera kao sto sam ja.

Čisto da imam uvid supruga bi možda htela p7 mada nema razloga da menja s21+ bar po meni. Pixel joj je prva ljubav od dvojke kada je ubijao kao point & shoot pogotovo portrete.

Čisto da imam uvid supruga bi možda htela p7 mada nema razloga da menja s21+ bar po meni. Pixel joj je prva ljubav od dvojke kada je ubijao kao point & shoot pogotovo portrete.

Ako ima s21+ nema razloga da menja po mom misljenju. Jer realno sve je to tu isto, samo je kamera daleko bolja na pixelu, isto po mom misljenju i poredjenju slika sa drugovim s22.
Za snimanje ajfon ubija, ali pixel sto se tice slika nema konkurenciju.

Kako bre nema razloga ako joj je point and shoot prioritet? 😇😉

Nemoj da je ložiš da pravi nalog ovde🤣

Uzeh neku foliju u Ušću providnu za 1000 din, super je legla.
I od lika nekog na kp case providni za 460, odlično leži i mnogo mi je lakše držanje fona i swipe za back navigacija.

I ovaj mi punjač na happy hour uzeh takođe.

Poslednja izmena:
Evo današnje korišćenje.
Ponavljam mi band 5 prikačen non stop i dosta korišćenja Buds Pro.

Prilozi

• Screenshot_20221108-223335.png
    Screenshot_20221108-223335.png
    172.8 KB · Pregleda: 101
  • Screenshot_20221108-223326.png
    Screenshot_20221108-223326.png
    197.7 KB · Pregleda: 119
Ček, ne vidim koliko je to sati ukupno. Inače, upoređujem fotke između Pixela 7 i iPhone-a 13 pro, i mislim da ga Ajfon šije solidno. Slikao sam u skroz mračnoj prostoriji i razlika je velika u korist Ajfona, a preko dana su fotke generalno dobre na oba ali mi deluje da je point and shoot opet bolji na Ajfonu

Baš kontra: za video iPhone the best, fotke Pixel.

Pa evo mog primera. Moja dnevna soba u potpunom mraku. Ova svetlija je sa Ajfona. Sa iste pozicije u isto vreme. Dakle, imam oba, nikakav hejt, čisto zapažanje.

Prilozi

• 2D4B33E9-1080-41E7-859E-237DDC26CB7B.jpeg
    2D4B33E9-1080-41E7-859E-237DDC26CB7B.jpeg
    40.6 KB · Pregleda: 115
  • 96FC510E-6C40-444C-8524-29CF8A3298CE.jpeg
    96FC510E-6C40-444C-8524-29CF8A3298CE.jpeg
    63.7 KB · Pregleda: 122
Poslednja izmena:
Ajde upali night sight na oba da uporedimo, a i ovi uslovi mislim svetlo od rutera samo :)

Upaljen je noćni mod na oba, tri sekunde je ono izoštravanje na oba. Naravno da niko neće slikatu u ovim uslovima,ali i na još nekim sličnim fotkama spolja je opet ajfon izvlačio bolje. Meni je relevantno koji pravi bolje slike u teškim uslovima, preko dana i Xiaomi pravi dobre. 100 puta više volim Android od ios-a ali po mom korišćenju, u nekim stvarima je ajfon prosto bolji

Pa evo mog primera. Moja dnevna soba u potpunom mraku. Ova svetlija je sa Ajfona. Sa iste pozicije u isto vreme. Dakle, imam oba, nikakav hejt, čisto zapažanje.
I čekaj sad ozbiljno pitanje ovo je dokaz da ga iP šije?🤣

Ali ja koji jos uvek nisam napravio nijednu sliku sa telefonom od kada sam ga kupio..

Inace super je Xiaomi punjac, aktivira brzo punjenje i u isto vreme je brzo punio ajfon i pixel. Sve preporuke, i kvalitet izrade i kabla koji ide uz njega mi se svidja.

Vrh Dno