Šta je novo?

mts Banka

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Sto bi ja to trebao da azuriram kad sve radi i ovako?

Ne moras. Identicna je app. Samo plava.

Ja ažurirah jer predpostavljam da će za koji dan prestati da radi. Nema je više na prodavnici.

Ne mogu sada da nađem interesuje me dali može da se podiže novac u pošti s mastercard karticom bez provizije?
I mene nešto slično zanima.
Da li korisnik računa plus BPŠ može da podiže dinare sa svog računa na šalterima pošte (sa DinaCard ili Mastercard) i ako može, kolika je provizija?

Juče sam ugasio RačunPlus, preko web stranice . Pre toga sam prebacio novac na drugu karticu i samim tim je registrovan transfer novca. Na računu mora da bude 9rsd da bi račun mogao da se ugasi. Gašenje računa proteklo regularno, Proverio, nemam niše aktivnih računa.
Pitanje:
Uz obzir da je sistem registrovao odliv novca u ovom mesecu, da li će doći do nekog nedozvoljenog minusa u iznosu od 175rsd za održavanje računa, uz obzir da sam sa računa, pre gašenja, prebacio novac na drugu karticu..?
Kapiram da sistem registruje ukoliko postoje neizmireni dugovi, ali meni je račun uspešno ugašen.

Juče sam ugasio RačunPlus, preko web stranice . Pre toga sam prebacio novac na drugu karticu i samim tim je registrovan transfer novca. Na računu mora da bude 9rsd da bi račun mogao da se ugasi. Gašenje računa proteklo regularno, Proverio, nemam niše aktivnih računa.
Pitanje:
Uz obzir da je sistem registrovao odliv novca u ovom mesecu, da li će doći do nekog nedozvoljenog minusa u iznosu od 175rsd za održavanje računa, uz obzir da sam sa računa, pre gašenja, prebacio novac na drugu karticu..?
Kapiram da sistem registruje ukoliko postoje neizmireni dugovi, ali meni je račun uspešno ugašen.
Kako se gasi? Gde je opcija za gasenje kad se ide na nalog?

Ima posebne ekspoziture za clanove Racun plus tj sadašnje i bivše korisnike MTS banke.
Ima i to, ali dinarska sredstva se mogu podići bez provizije u svakoj pošti koja ima terminal za očitavanje kartica.

pitanje za sve korisnike racuna plus, da li je neko probao i da li je ikako moguce da se na bankomatu (koji to podrzava) uplati novac direktno na racun. hvala

pitanje za sve korisnike racuna plus, da li je neko probao i da li je ikako moguce da se na bankomatu (koji to podrzava) uplati novac direktno na racun. hvala
To je postojalo pre nego je PŠ kupila mts banku. Postojali su, funkcionalni, mts bankomati na par mesta u gradu. Nekada su radili normalno, nekada su obračunavali pogrešno. Meni je bankomat na početku kneza bio progutao par hiljada , a ispljunuo slip sa pogrešnom cifrom, ali mi je banka, kasnije, refundirala.
Dakle, od tog posla nema ništa.
Uplatu izvrši ili u pošti, ili u bilo kojoj PŠ banci.

Prema informacijama korisnika na forumu, bankomati u Bulevaru Kralja Aleksandra i Knezu ne omogućavaju uplatu dinara preko kartica Računa Plus.

Ne možeš iz aplikacije, ideš preko web stranice..tekući računi/moji računi/ugasi račun
Meni u tekući računi piše nemate odgovarajuće račune. 😁😂

Verovatno zato što još nisam dobio kartice i pinove da aktiviraju.

Prilikom otvaranja pisalo mi da se MC izdavanje placa 350 din. To verovatno kad bude para na računu skinuće.

Pisalo mi da je kad ima promena placa se 250 din. Ovde sam procitao da je 175 din. To samo da javim kako je meni bilo.

Meni u tekući računi piše nemate odgovarajuće račune. 😁😂

Verovatno zato što još nisam dobio kartice i pinove da aktiviraju.

Prilikom otvaranja pisalo mi da se MC izdavanje placa 350 din. To verovatno kad bude para na računu skinuće.

Pisalo mi da je kad ima promena placa se 250 din. Ovde sam procitao da je 175 din. To samo da javim kako je meni bilo.
Ako si online otvarao račun, onda ti poštar za dan dva donese ugovore. To potpišeš i odmah sutradan kad vrati u poštansku oni otvore račun. Najčešće je mislim broj telefona. Što se tič kartica, odmah krene da su u procesu izrade. Posle par dana stiže poruka da će uzeti 350din za izradu kartice master.
Što se tiče vodjenja, ako ima priliva, odliva onda se naplaćuje. Jeste bilo 250dina, od 01.09.2022. Do 01.09.2023. biće umanjeno i iznosiće 175din. (30%)

Ako si online otvarao račun, onda ti poštar za dan dva donese ugovore. To potpišeš i odmah sutradan kad vrati u poštansku oni otvore račun. Najčešće je mislim broj telefona. Što se tič kartica, odmah krene da su u procesu izrade. Posle par dana stiže poruka da će uzeti 350din za izradu kartice master.
Što se tiče vodjenja, ako ima priliva, odliva onda se naplaćuje. Jeste bilo 250dina, od 01.09.2022. Do 01.09.2023. biće umanjeno i iznosiće 175din. (30%)
Ok, hvala. 🍻🙂

Za održavanje samo kazem da u toku otvaranja nije tako pisalo nego puna cena. To samo kazem.

Otvorio sam ga u subotu uveče. Cekam poštara ako sam sve dobro odradio. Nešto mi je zabagovalo na kraju i istekla sesija. Onda nisam mogao na mejl tri puta da uđem da verifikujem. Onda sam se sutradan i dalje mogu bez problema da udjem na moj nalog preko weba.

Ok, hvala. 🍻🙂

Za održavanje samo kazem da u toku otvaranja nije tako pisalo nego puna cena. To samo kazem.

Otvorio sam ga u subotu uveče. Cekam poštara ako sam sve dobro odradio. Nešto mi je zabagovalo na kraju i istekla sesija. Onda nisam mogao na mejl tri puta da uđem da verifikujem. Onda sam se sutradan i dalje mogu bez problema da udjem na moj nalog preko weba.
Jesi isao u zahteve za proizvod?
Tamo mora da pise kad je kreirano i u kom je statusu.
Ako nema nista kao sto kazes istekla sesija, pa moraš ponovo da ponovis postupak

To je to, malo te kači vikend. Ali bi trebalo do danas da donesu (nadam se-ipak je treci dan).

Ako se prijavljujete za pomoć od 5000 din nemojte da se zeznete da izaberete račun u BPŠ za isplatu ako imate Račun Plus, otvoriće vam namenski račun u BPŠ i moraćete lično da preuzmete gotovinu, jer nisu Račun Plus računi prebačeni na 200 nakon integracije iako su zakonski odavno morali da budu. Besplatni iRačun u RF radi bez problema za uplatu pomoći.

• Like
Reagovanja: uji
Pre 7 dana stigla mi je Dina kartica, a stara MC mi je istekla 31.10. Nova jos nije stigla, takodje u aplikaciji pise da nije aktivirana MC, jel normalno ovo da MC kasni ili treba na neki nacin i na koji da reagujem?

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Nazad
Vrh Dno