D
Ne znam kako je na Samsungu, ali npr. na LGju ima manual scan i samo pustis frekvenciju (zato sam pitao u prethodnom postu) da se preskenira, npr. 650MHz (650000), gde pod istom imas nekoliko kanala. Tada ne moras da skeniras ponovo sve kanale, ako si napravio svoj neki redosled. I tada izvrsi update kanala. I naravno mora modulacija da se postavi.Imam cam i samsung tv. Pustih ponovno skeniranje kanala da bih uhvatio sve ove promene ali mi na poziciji 7 sada nema nista. Ove nove kanale je sve nahvatao, vidim da su prva plus i ostali prebaceni na 90 i nesto.
Gledam preko CAM modula, ali ne znam kako da vidim frekvenciju.koje su freq za Nova Max i Series za DVB C?
Izgleda da cu morati da preskeniram i oooopet da preslozim kanale. Uhhhh. Sada sam popisao sve frekvencije i azurirao i jos nista. Izaslo mi par nekih kanala, ali medju njima nisu ovi. Jedino ako nisu na nekoj drugoj frekvenciji, a koju nisu zauzeli kada sam skenirao kanale pre pola godine.Gledam preko CAM modula, ali ne znam kako da vidim frekvenciju.
Inače nisam morao da skeniram, samo su se pojavili novi kanali, u mom slučaju na samom dnu, tik pre radijskih kanala.
Rado ću da proverim ali ne znam kako.@N3n0 : na kojim frekv se nalaze ti novi kanali...ako nije teško da proveriš...i ja sam na CAM modulu...hvala unapred
Meni nije bitan raspored zato svaki put pustim full pretragu. Do sada jedini problem koji sam imao je O kanal na 53, oba Samsung TV-a sa CAM nece da ga pronadju, tj nema ga u listi. Veceras i nakon dve full pretrage NOVA S je na poziciji 34 i 71, na 7 nema nista. Ostalo izgleda ok.Ne znam kako je na Samsungu, ali npr. na LGju ima manual scan i samo pustis frekvenciju (zato sam pitao u prethodnom postu) da se preskenira, npr. 650MHz (650000), gde pod istom imas nekoliko kanala. Tada ne moras da skeniras ponovo sve kanale, ako si napravio svoj neki redosled. I tada izvrsi update kanala. I naravno mora modulacija da se postavi.
da se ne ponavljamsvako sledeće spominjanje (aktuelne) situacije između SBB-a sa jedne i B92/Prva sa druge strane povlači sa sobom privremeno odstranjivanje iz teme.
ovo je tema o provajderu SBB. može se diskutovati o ponudama, paketima, raskidima ugovora (sa i bez plaćanja penala), mogućnostina uvođenja, itd itd.
ne može se diskutovati o ratovima saopštenjima, o poslovnoj politici vlasnika nekog kanala, o poređenju poslovnih politika, o drugim provajderima, o EON boxu (postoji posebna tema), o EON aplikacijama (postoje posebne teme) itd itd
hvala na razumevanju
530000na kojim frekv
Thnx. To je freq koji ranije nije bio u listi kada je skenirano.Meni nije bitan raspored zato svaki put pustim full pretragu. Do sada jedini problem koji sam imao je O kanal na 53, oba Samsung TV-a sa CAM nece da ga pronadju, tj nema ga u listi. Veceras i nakon dve full pretrage NOVA S je na poziciji 34 i 71, na 7 nema nista. Ostalo izgleda ok.
Koliko mogu da vidim frekvencije novih kanala u BG, svi su na 530000 kHz
Interesuje i mene. Ima ovaj PDF ali ne znam je li relevantan. Ili moraju da uvaljaju i TV?Da li Sbb ima opciju samo kablovski internet?
Као што @momsab написа - мора и ТВ. Иста прича као и код телекома где условљавају са фиксним телефоном.Da li Sbb ima opciju samo kablovski internet?
A možda u Srbiji postoji svega nekoliko kompanija koje prevode serije i filmove, pa su uz emitovanje tih serija/filmova uzeli i te prevode koji su već gotovi.Meni se cini da su titlovi na Nova Maxu identicni kao i na Pinkovim filmskim kanalima.Da im nije dj Zex ustupio Apolon u zamenu za Grandove emisije!?
mali offdavno je proslo vreme kad su na mufte dobili ogroman katalog od preko 10000 filmova...
Da li ovo znači da se EON tv prepaid vratio u ponudu?bilo je reči o tome da nije više u ponudi "EON van mreže" na sajtu SBB-a. sada se nalazi na sajtu EON-a
sada se nalazi na sajtu EON-a
https://sr.eon.tv/paketi/
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari