Mislim da mora. Ne znam kako iz apk to mislite da vidite. Gree to nemaDa li ima neka app za merenje potrošnje ili mora smart utičnica
Mora smart uticnica gree nema te senzore,a i pitanje koliko su precizni ti senzori u klimama?!Da li ima neka app za merenje potrošnje ili mora smart utičnica
Od reci do reci tako jeste, ako se nekom ne svidja u sumu pa seci drva brate, otpadnu ledja... dodjes kuci ko dvogrba kamila, puzis ko krmaca pred prasenje, ma bezi bre klima je mama u današnje vreme.Parno grejanje imam ma ne palim ga, jer nema sume vise.Sezona 12 prikolica drva pukne, da sam bio pametan da kupim i ranije i prodam sva nasecena drva.Nije mi baš najjasnije čemu meriti potrošnju uređaja tipa klima. Potrošnja zavisi od mnogo faktora. Mogu da razumem da se u početku traži neki optimum između potrošnje i toplote prostora,ali opet osećaj toplote je subjektivan. I kad podesiš klime da rade najoptimalnije, čemu onda meriti potrošnju! Klime baš nisu tip uređaja za koje kažeš e troši više nego što sam mislio ili piše u flajeru pa ću da ih vratim... Ali od kako sam presao na grejanje klimama dobio sam komoditet, koji svima preporučujem. Plus najjeftiniji vid grejanja na struju.
Ne znam, ali stoji u nizu na ekranu gde imaš i onu ruku, tako da bih ja probao sa tim zelenim tasterom.Kako upaliti ovu 🌲 na daljinskom upravljaču?
Preko aplikacije može.
Koliko se cesto pali i gasi?Nova muse za sad odlicna ,veoma tiha i odrzava dobro zadatu temperaturu.videćemo još račun za struju.😆😆😆
Ja sam je juce ugradio. Trebalo bi da modulira lepo, medjutim za sada to nisam primetio. Ispod 450w nikako. Jedostavno kad zagreje, iskljuci kompresor i to je to. Mozda kad.budu nize temperature se drugacije ponasa, ili je mozda nesto.drugo u pitanju, Bergen mi je odlicno modulirao, umeo da spusti i na 220w, 3 sezone, a i pre 4 nedelje kad sam ga ukljucivao. Medjutim vidim juce i danas i on 450w najnize i iskljuci kompresor... videcemo ovih dana kako ce biti.Da li neko ima gree amber comfort 12?zanima me kakva je kako modulira i greje,sa ugradnjom je 820e,
Kako meris ovo?Ne znam sto se doticnog modela tice, ali evo da napisem danasnje iskustvo sto se Ambera tice (comfort).
2 dan kako je ugradjen i situacija je vec drugacija. Ujutru je kad je povecana temperatura povukao i 800w, veoma brzo zagrejao, posle smanjio na 450w, pa na 350w kratko i iskljucio. Sledeci put kad je ukljucio krenuo sa 550w, neki min kasnije 450w, pa posle par minuta na 200w i evo dugo dugo odrzava na 190w tako da ce ipak ispuniti moja ocekivanja. Izduv nije hladan, sasvim ok, nisam merio temp izduva ali hocu ovih dana. Slika u prilogu.
Takodje je i Bergen danas kao sto je i pre pokazao kulturu rada i kod njega je na oko 220w odrzavanje.
Hvala puno. Kupuo i ja istu takvu,pa sad mrckam po daljinskom i podesavanja.WiFi smart uticnica sa meracem potrosnje. Oko 1300-1500 dinara je.
Kako sada mUdulira Amber Standard, jel ide na 200w nakon par dana rada?WiFi smart uticnica sa meracem potrosnje. Oko 1300-1500 dinara je.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari