Jesi li pročitao neki post pre pisanja? Telefon ima ois, proximity radi perfektno. Ajde, za UI, kako kome, nisam ni ja baš oduševljen ali radi i bolje od očekivanog.
Kad će više da stignu telefoni iz preordera ljudima da se malo povede konstruktivna rasprava onih koji imaju telefon.
80% postova "ja neću ovo da kupim..." pa onda racionalizacija - zašto neću. OK nemojte da kupujete ali ne smarajte baš toliko.
Posle 20 dana korišćenja, sve mi se više dopada. Kamera je odlična, Ja nisam neko ko ne ispušta tel iz ruku ali imao sam jednog dana SoT 8,5 sati kad je došao na 6%. Mnogo mi se dopada brzo punjenje. Dok se okrenem on je na 100%. Ovo mi je i bolje od bežičnog, jer realno i sa njim moraš negde da ostaviš telefon dok se puni i da čekaš. Ovo mi je praktičnije.
Slabo pominjete zvuk, ubija kako je dobar... Dakle, za sada 12-256 kupljen u radnji:
+Ekran, baterija, glavna kamera, brzo punjenje, zvuk, fluidnost, ima e-SIM (zar ovo nije 90% upotrebe 90% korisnika?)
- ostale kamere, i nije baš neki "lepotan", na otisak prsta jednom u 10 ne reaguje odmah.
NIje flegship ali i ne košta 1500 E+ nego skoro pola od toga (plaćen cca 780), a vredi više od pola...
A grejalice nema nigde na vidiku