Šta je novo?

Xiaomi 12T/Pro

Meni treba grejalica 😀. Tablet mi stoji u ormanu već 2-3 godine. A inače, imam 2 slične ( doduše bez daljinskog i digitalnog termostata - osnovna varijanta) i sjajno su se pokazale. Tablet je za 3 godine pregazilo vreme a grejalice tj. panelni radijatori (jeftini pandani norveških radijatora) rade i dalje i to sjajno rade! Kada nam je pred koronu pukao toplovod, ostali smo bez grejanja, 2 radijatora od 2500 w su grejala stan bez problema. Sada ih koristim u zimskim periodu za hladne noći ili kao dopunu kad se deca kupaju i često kad nas zezaju sa parnim grejanjem tj. kad neće da puste. Ovaj Šaomi panel ću staviti u dečiju sobu jer ima dečju zaštitu, vodootporan je i mogu da ga kontrolišem na daljinu. Smejte se vi ali meni ima jako dobru upotrebnu vrednost. Eto, šta kome treba...

Ne kazem, ali je TV i dalje tri do cetiri puta skuplji od grejalice, a i cena uredjaja im je jeftinija. Ocekujem pred katolicki Bozic da bude oko 399-429gbp, samo telefon, i mozda neki sitniji poklon tipa bezicne neke Redmi Buds ili tako nesto slicno.
Nikad necu zaboraviti Huawei P30 Pro 2019 novembra, 256.50 funti, nov novcijat, od O2 operatera, 128GB, single sim.

Televizor 4K 43" (s Fire TV Max specifikacijama) uz telefon, za 81000din.
Kod nas na KP samo toliko kosta telefon..a kamoli direktna prodaja.
Mozda hoce da nam poruce da ce nama grejalica vise znaciti u predstojecem periodu, dok ce englezima znaciti TV.
Ma garant i mi dobili istu ponudu samo sada iz tog seta ponude tv ili tablet izvukli i posebno prodaju. Mi smo ti, izvinte braćo romi, ciganska zemlja. Ne znam što bi mi bili izuzeti od te ponude u EU gde se uz fon davao tablet ili tv. Sad izvinte ako kršim pravila foruma ovom izjavom ali tu je administracija da briše 🙁 .

Poslao webshopu mejl sa brojem porudzbine i evo odgovora:

Danas smo preraspodelili uređaje. Isporuku očekujemo do kraja nedelje

Ako neko oce nek posalje isto na [email protected]
Samo odmah navedite i broj narudzbe.

Upravo pogledao,paket je spreman za kurirsku sluzbu...promenjeno...znaci sutra,prekosutra stize

Poslednja izmena:
Isto i kod mene.

Prilozi

• Screenshot_20221026-113255805 (1).jpg
    Screenshot_20221026-113255805 (1).jpg
    70.5 KB · Pregleda: 58
Meni I dalje isto stoji. Na kraju mogu i da mi odbiju porudžbinu.. a pre orden prošao..

Prilozi

• Screenshot_20221026-114346_Chrome.jpg
    Screenshot_20221026-114346_Chrome.jpg
    64.4 KB · Pregleda: 58
Ljudi koja vam je MIUI verzija, moja je
V13.0.3.0.SLFMIXM i trosi bateriju brzo?

Eto i mene za par dana sa 12T Pro, baš se radujem novoj igračkici, koja će da me zatvori za naredne dve godine. Na ovom ću samo da podešavam zvono, alarm i radim fabrička ažuriranja. Nije žvaka za seljaka, menjanje romova i taj rad 🙂 .

Poslednja izmena:
Normalno ga koristi.

Mene je to sa baterijom strašno nerviralo dok je bio nov, čas puni koliko treba, pa onda 15 minuta duže, pa 15 minuta kraće. Stalno sam mislio da nešto nije ok sa mobom. Svaki Samsung mi je punio u sekundu tačno koliko mu je pisalo u specifikacijama. Mobilni valjda uči neke parametre u prva 3, 4 punjenja pa se zato čudno ponaša a ono što je bitno i na šta su mi neki korisnici skrenuli pažnju da u prva 3 punjenja telefon ne treba restartovati.

Dobio upravo odgovor od Yettel-a vezan za isporuku

Prilozi

• FB42B9C0-D670-4789-B56F-546F0B04300E.jpeg
    FB42B9C0-D670-4789-B56F-546F0B04300E.jpeg
    89.9 KB · Pregleda: 50
Ima samo jedan problem, ja nikada u životu verovali ili ne nisam poručio preko neta i to još sa ali-a 🙁 . Lažem, preključe sam prvi put kupio jakne preko neta i isporučene kurirskom službom...i to kad mi stiglo ko bala sena umotana selotejpom mislio sam da vratim 😂 . Nemam ja iskustva sa ovim kupovinama preko bare, treba mi edukacija.
Evo sad sam krenuo da čitam o kupovini preko Ali-a, od nečeg treba početi pa neka bude od najjeftinijeg, maski. Hvala Anko13 👍

Najbolje se registrujes i na Alipay, to mu dođe kao PayPal za Aliexpress.

Vrh Dno