Ma garant i mi dobili istu ponudu samo sada iz tog seta ponude tv ili tablet izvukli i posebno prodaju. Mi smo ti, izvinte braćo romi, ciganska zemlja. Ne znam što bi mi bili izuzeti od te ponude u EU gde se uz fon davao tablet ili tv. Sad izvinte ako kršim pravila foruma ovom izjavom ali tu je administracija da briše 🙁 .
Televizor 4K 43" (s Fire TV Max specifikacijama) uz telefon, za 81000din.
Kod nas na KP samo toliko kosta telefon..a kamoli direktna prodaja.
Mozda hoce da nam poruce da ce nama grejalica vise znaciti u predstojecem periodu, dok ce englezima znaciti TV.
I meni treba ali vidiš da stalno pričaju da se sprema duga, teška i skupa zima. Te neće biti struje, neće biti gasa, te poskupeće struja, poskupeće gas...ako je grejalica pametna da prevari EPS pa se upali kad u mreži ne bude struje pa i da je kupim ali ovako džaba mi ta kupovina.Meni treba grejalica 😀.
To je drugo,ti si porucio da ti stigne u radnju,jel tako?Meni I dalje isto stoji. Na kraju mogu i da mi odbiju porudžbinu.. a pre orden prošao..
Da, to je to. Biće do petka, nadam seTo je drugo,ti si porucio da ti stigne u radnju,jel tako?
Nas dvojica smo na kucnu adresu,ali svejedno mislim da vecini stize do petka
Trebace 3-4 punjenja da se baterija stabilizuje kao i ceo sistem kroz par danaLjudi koja vam je MIUI verzija, moja je
V13.0.3.0.SLFMIXM i trosi bateriju brzo?
Kako da ga punim, da ispraznim celu bateriju da se ugasi pa do 100%..ili ne mora tako?Trebace 3-4 punjenja da se baterija stabilizuje kao i ceo sistem kroz par dana
Koliko znam ide u pakovanju telefona providan silikon.Jeste gledali gde imaju maske za ovaj mob?
Znam, kupio bi masku od krute plastike ili ti karbona u boji, poput Nillkin Scrub-a.Koliko znam ide u pakovanju telefona providan silikon.
Preporuka, imam takvu za 10t pro, ova treba da stigne.Znam, kupio bi masku od krute plastike ili ti karbona u boji, poput Nillkin Scrub-a.
Ima samo jedan problem, ja nikada u životu verovali ili ne nisam poručio preko neta i to još sa ali-a 🙁 . Lažem, preključe sam prvi put kupio jakne preko neta i isporučene kurirskom službom...i to kad mi stiglo ko bala sena umotana selotejpom mislio sam da vratim 😂 . Nemam ja iskustva sa ovim kupovinama preko bare, treba mi edukacija.Preporuka, imam takvu za 10t pro, ova treba da stigne.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari