Šta je novo?

Xiaomi 12T/Pro

12T Pro na KP skoro pa 600e sa garancijom iz MTS-a, jos 100e da padne cena i bice ovo best buy🙂

Iako sam visegodosnji korisnik xiaomi-a mislim da su debelo pobrkali loncice. Uvek su nudili vise hardverski od konkurencije za slican novac. Pa da se proguta miui bagoviti, da ne pricam o proximity senzoru. Dati tolike pare za telefon bez ois-a, bez proxymitija bez normalog user ui-a, neka hvala. Ako dajem 700-800 dodacu jos 100-200.
Jesi li pročitao neki post pre pisanja? Telefon ima ois, proximity radi perfektno. Ajde, za UI, kako kome, nisam ni ja baš oduševljen ali radi i bolje od očekivanog.
Kad će više da stignu telefoni iz preordera ljudima da se malo povede konstruktivna rasprava onih koji imaju telefon.
80% postova "ja neću ovo da kupim..." pa onda racionalizacija - zašto neću. OK nemojte da kupujete ali ne smarajte baš toliko.
Posle 20 dana korišćenja, sve mi se više dopada. Kamera je odlična, Ja nisam neko ko ne ispušta tel iz ruku ali imao sam jednog dana SoT 8,5 sati kad je došao na 6%. Mnogo mi se dopada brzo punjenje. Dok se okrenem on je na 100%. Ovo mi je i bolje od bežičnog, jer realno i sa njim moraš negde da ostaviš telefon dok se puni i da čekaš. Ovo mi je praktičnije.
Slabo pominjete zvuk, ubija kako je dobar... Dakle, za sada 12-256 kupljen u radnji:
+Ekran, baterija, glavna kamera, brzo punjenje, zvuk, fluidnost, ima e-SIM (zar ovo nije 90% upotrebe 90% korisnika?)
- ostale kamere, i nije baš neki "lepotan", na otisak prsta jednom u 10 ne reaguje odmah.
NIje flegship ali i ne košta 1500 E+ nego skoro pola od toga (plaćen cca 780), a vredi više od pola...
Meni nije ni hitno, iskren da budem. Hitnija mi grejalica.😁
A grejalice nema nigde na vidiku :)

Grejalica se dobija posle registracije uredjaja na sajtu a registracija traje do 06.11.2022

I ja sam ga bio pikirao jer je imao skoro sve sto je meni trebalo. Ali stvarno mi se ne daje 1000 eur za njega. Očekivao sam neku akciju kao sto je bila u Yettel-u, medjutim ...šipak. Sačekaću malo da padne cijena

To sa isporukom kada ce i kako ce to ce se tek videti. U svakom slucaju niko to dobiti nece bez registrovanja uredjaja i pre 06.11.2022

Ma telefon je odlican..
-Kukalo se na Xiaomi telefone kad je proxy senzor brljavio,ok jeste bila mana.Sad su ga sredili i nema price da je Proxy los..
-Zatim na lose kamere kod predhodnih telefona,evo ugrafili su kameru od 200mpx koja razbija..(Meni ne tako bitno)...
-Kukalo se sto predhodni telefoni nemaju OIS,evo ubacile "Zuce" i Ois..
-Kvalitet zvucnika brutalan,sa posebnom tehnologijom kija nije svojstvena ovom cenovnom razredu..
-U predhodnim modelima bili katastrofalni proceeori,888 i 8 gen 1.
Ubacile "Zuce" sredjen i ukrocen procesor 8+ gen 1.Hladan kao spricer naspram predhodnika..
-Autonomija dobra..Bice jos bolja narednim updejtovima..
E sad decurluja koja su ljubomorna i pakosna kukaju zasto nema i dalje ip68,kao i premijum dizajn,staklena ledja i alu okvir,kako je ovo polu proizvod,itd,itd.Pa krenuli da pljuckaju po telefonu kojeg bi 99% voleli imati..
Mnogo toga govori koji su to profili licnosti.
I ja sam ga bio pikirao jer je imao skoro sve sto je meni trebalo. Ali stvarno mi se ne daje 1000 eur za njega. Očekivao sam neku akciju kao sto je bila u Yettel-u, medjutim ...šipak. Sačekaću malo da padne cijena
Trebao si da ides preko Yettela,brutalna ponuda uz paket od 40gb,na 24 rate..Meni prvi put da uzimam preko provajdera ali ponuda je bila vise nego dobra,nije bilo razloga da se kupuje za kes.Plus validna garancija,zastita ekrana..A grrjalica ide na oglase cim stigne.

Poslednja izmena:
Trebao si da ides preko Yettela,brutalna ponuda uz paket od 40gb,na 24 rate..Meni prvi put da uzimam preko provajdera ali ponuda je bila vise nego dobra,nije bilo razloga da se kupuje za kes.Plus validna garancija,zastita ekrana.
Nemoguća misija 😊. U CG nema Yettel. Ali su oni ,kao i ONE mreža, naslednici bivšeg Telenora. Pa su imali iste akcije pa čak i danas imaju iste pakete i usluge. Nadao sam se nečem sličnom ovdje. Medjutim ništa od toga.

Po ovoj neakcijskoj ceni nema sta da trazi pored Motorole Edge 30 Ultra.
Ja bih se strpio za black friday ce verovatno da guraju redmi pad sa njim, bice ga tona na lageru

Pozdrav svima. Zna li se kad stižu telefoni naruceni u pre orden u. Moj je narucen u Yettel u

Sad sam cackao malo uživo 12T, mnogo lepsi telefon uzivo od regularne 12 serije..

Jesi li pročitao neki post pre pisanja? Telefon ima ois, proximity radi perfektno. Ajde, za UI, kako kome, nisam ni ja baš oduševljen ali radi i bolje od očekivanog.
Kad će više da stignu telefoni iz preordera ljudima da se malo povede konstruktivna rasprava onih koji imaju telefon.
80% postova "ja neću ovo da kupim..." pa onda racionalizacija - zašto neću. OK nemojte da kupujete ali ne smarajte baš toliko.
Posle 20 dana korišćenja, sve mi se više dopada. Kamera je odlična, Ja nisam neko ko ne ispušta tel iz ruku ali imao sam jednog dana SoT 8,5 sati kad je došao na 6%. Mnogo mi se dopada brzo punjenje. Dok se okrenem on je na 100%. Ovo mi je i bolje od bežičnog, jer realno i sa njim moraš negde da ostaviš telefon dok se puni i da čekaš. Ovo mi je praktičnije.
Slabo pominjete zvuk, ubija kako je dobar... Dakle, za sada 12-256 kupljen u radnji:
+Ekran, baterija, glavna kamera, brzo punjenje, zvuk, fluidnost, ima e-SIM (zar ovo nije 90% upotrebe 90% korisnika?)
- ostale kamere, i nije baš neki "lepotan", na otisak prsta jednom u 10 ne reaguje odmah.
NIje flegship ali i ne košta 1500 E+ nego skoro pola od toga (plaćen cca 780), a vredi više od pola...

A grejalice nema nigde na vidiku :)
Tako brate! Korisničko iskustvo da čujemo iz prve ruke! Recenzije smo manje više svi pročitali ili odgledali, i sve je super na papiru. Ali da vidimo kakav je u stvarnom životu, kako se ponaša u realnim uslovima? Kako ti izgleda u ruci, kakav je osećaj....? Prvi utisci, pa posle 7-8 dana...zapažanja. To svi čekamo da čujemo. Zato bravo! Samo nastavi!

Ma telefon je odlican..
-Kukalo se na Xiaomi telefone kad je proxy senzor brljavio,ok jeste bila mana.Sad su ga sredili i nema price da je Proxy los..
-Zatim na lose kamere kod predhodnih telefona,evo ugrafili su kameru od 200mpx koja razbija..(Meni ne tako bitno)...
-Kukalo se sto predhodni telefoni nemaju OIS,evo ubacile "Zuce" i Ois..
-Kvalitet zvucnika brutalan,sa posebnom tehnologijom kija nije svojstvena ovom cenovnom razredu..
-U predhodnim modelima bili katastrofalni proceeori,888 i 8 gen 1.
Ubacile "Zuce" sredjen i ukrocen procesor 8+ gen 1.Hladan kao spricer naspram predhodnika..
-Autonomija dobra..Bice jos bolja narednim updejtovima..
E sad decurluja koja su ljubomorna i pakosna kukaju zasto nema i dalje ip68,kao i premijum dizajn,staklena ledja i alu okvir,kako je ovo polu proizvod,itd,itd.Pa krenuli da pljuckaju po telefonu kojeg bi 99% voleli imati..
Mnogo toga govori koji su to profili licnosti.

Trebao si da ides preko Yettela,brutalna ponuda uz paket od 40gb,na 24 rate..Meni prvi put da uzimam preko provajdera ali ponuda je bila vise nego dobra,nije bilo razloga da se kupuje za kes.Plus validna garancija,zastita ekrana..A grrjalica ide na oglase cim stigne.
Mislim da su u Šaomi-ju uradili dobar domaći zadatak. Nabudžili šta je neophodno a uštedeli na manje bitnim stvarima i postigli dostižu cenu za telefon koji ima bitne elemente flagship-a iako nije pravi flegšip.

Jel postoje oglasi na Benchmarku gde bi napisao da bi kupio ovaj fon od nekog ko bi ga uzeo preko mreže?

Imas i na KP jedan 12T Pro za 609e sa MTS garancijom...

Ljudi jel nekome promenjeno pracenje posiljke,meni i dalje stoji na istom,jel ovi planiraju da salju u ovoj nedelji?
Imali ko koga u yetelu da proveri?

Ja nisam ocekivao slanje u ovoj nedelji.Bilo bi previse brzo.Preorder se zsvrsio tek pre 2 dana.Secam se u pojedinim temama gde su isto ljudi kupovali na ovakav nacin da nije bilo tako brzo,10tak dana..Ako stigne ranije,super..

Ljudi jel nekome promenjeno pracenje posiljke,meni i dalje stoji na istom,jel ovi planiraju da salju u ovoj nedelji?
Imali ko koga u yetelu da proveri?
ni
I meni stoji isto.. nigde nema Info kad se očekuje da stignu telefon
Ja nisam ocekivao slanje u ovoj nedelji.Bilo bi previse brzo.Preorder se zsvrsio tek pre 2 dana.Secam se u pojedinim temama gde su isto ljudi kupovali na ovakav nacin da nije bilo tako brzo,10tak dana..Ako stigne ranije,super..
Obzirom da je prijava za poklon do 06. novembra morali bi telefoni stici ranije tj ove nedelje.

A jel vam telefone isporučuju na kućnu adresu ili vi idete po njih u poslovnicu?

Ko kupi online vecinom stize na kucnu adresu, mada moze i da se preuzme u poslovnici...sve zavisi od operatera.

Ajde bre više dobijajte te telefone, sad ću zovem ministarku za tekekomunikacije da to malo pogura 🙂 ... Evo javila mi, do kraja godine sigurno dobijate!

Poslednja izmena:
Što se tiče grejalice. Registrovao sam se 17.10. a 22.10. sam dobio mejl da grejalica stiže u roku od 10 dana.

Screenshot-2022-10-25-15-29-24-279-edit-com-microsoft-office-outloo.jpg

Vrh Dno