Super, hvala na odgovoru.Pozdrav svima,
Da li je neko upućen šta se dešava sa Iris Smart aplikacijom za Android TV uređaje?
Nema je više na Play store
Kao da su nesto popravili, IrisTV mi danima zabadao i pravio probleme na LG C1.
Malopre me izlogovao i kad sam se ponovo ulogovao radi ko podmazan.
A sto cekas? Ako govoris o aplikaciji, skini sam pa instaliraj, guglaj maloA mi novi korisnici jos cekamo iris smart da bude dostupan da bar mozemo da ga skinemo pa da vidimo kakav je ....
Aplikacija je uklonjena sa marketa samo postoji iris go koji je namenjen za web tablet i telefone, a iris smart koji mi je potreban za tv nije dostupan pokusavao sam i sa alternativnih sajtova da skinem ali mi box moj ne dozvoljava apk fajl da se skine sa interneta. Tako da mi ostaje samo da cekam da vrate SMART aplikaciju na google play.A sto cekas? Ako govoris o aplikaciji, skini sam pa instaliraj, guglaj malo
Kod mene na optici je HD.Kakva vam je slika na iris smart-u BBC Earth-a? Meni izgleda kao neki 480p, daleko od HD-a![]()
Da li bi mi pomogao i poslao neki link ili objasnjenje kako sa telefona ili pc-a da prebacim na box?Stvarno zasto bi cekao, ovde na ovoj temi imas barem dva linka koja vode do aplikacije. Skines je telefonom/pc-jem prebacis u boks i instaliras.
Na Iris SMART sam i mislio ali drago mi je da si resio u medjuvremenu. Ako imas box a imas te probleme s downloadom najlakse ti onda da skidas apk na usb pa isti stavis u Box a zatim instaliras. Zaces se resis muka.Aplikacija je uklonjena sa marketa samo postoji iris go koji je namenjen za web tablet i telefone, a iris smart koji mi je potreban za tv nije dostupan pokusavao sam i sa alternativnih sajtova da skinem ali mi box moj ne dozvoljava apk fajl da se skine sa interneta. Tako da mi ostaje samo da cekam da vrate SMART aplikaciju na google play.
Treba valjda oko 8 MB/s po stb uređaju za HD kanale. Imaš u temi za VDSL kako da vidiš parametre.Zovem Mts i kažu da ne postoje tehnički uslovi za uvođenje HD kanala na mojoj lokaciji, imam paket sa televizijom i fiksnim. Znam da je pre 5-10 godina imao dodatni HD paket za određene kanale, a izgleda da sad možeš da imaš samo sve HD ili sve SD kanala, što je bezveze. Da bar mogu Arene da se kupe u hd-u...
To je stari. Pa značio bi da i kao korisnici HP 4024 možemo da povežemo daljinski sa blu tutom sklonimo boks sa vidnog mesta . Bar su tu revoluciju uspeli da urade kod korisnika sa boksom 40242.5.1 kod mene.
Šta će ti uopšte update. Sve radi kako treba, televizori postali pametni i tako to... Ne izazivaj nevolju 🙂
Možeš li da mi proslediš to za parametre sa vdsl teme? Ja nemam uopšte internet kod njih, samo fiksni i tv sa dodatnim stb-om, nudili su mi internet sa max brzinom 10 Mb (katastrofa, već imam sbb-ov od 300 Mb na istoj lokaciji).Treba valjda oko 8 MB/s po stb uređaju za HD kanale. Imaš u temi za VDSL kako da vidiš parametre.
Ja sam se pozvao na to da sam imao hd kanale u žalbi i da ne stoji to njihovo da nema tehničkih mogućnosti. Odavno je bilo. Valjda je bio Net 20mb/s ali je bilo i rezerve za IPTV.
Ne mogu da se setim da su prodavali nešto posebno kao HD. Mada je TV usluga možda oko najviše 5 godina kod mene.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari