Šta je novo?

Iris TV box mts (nije tema o Iris Go ni Iris Smart aplikaciji)

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Kod mene isto sve 5.
Nego imam taj 4024 ili kako vec i 2.5.8 bese uglavnom danas mi stigao apdejt za stb i kako i sta ja sad mogu sa tim novim softverom? Ako skontah dobro , mogu da stb wireless povezem sa mojim ont-om i tako da mi vise kabl ne treba.
Ako je to kako se radi jer ja nigde ne videh te funkcije na stb od updejta pa ako neko moze korak po korak😎
Hvala

Poslednja izmena:
Povuko novi update za ho4024 danas i podesio daljinac kao bluetooth. Lepse radi :)

E sad kad bi mogo da se nameri lg magic remote da radi tv i stb preko bluetootha pa da maknem stb iza tva. Ovako opet nazad na dva daljinca :(

Odradjen update i radi daljinski preko bluetootha savršeno.

E sad ne uspevam da povežem drugi stb hp4024, u sobi. On nije korišćen, pa jos nije updateovan. Povezao sam ga na wifi u stanu, ali nece da povuce update, a na staroj verziji nema ove opcije za povezivanje preko wifi, da ga koristim bez lan kabla.
Da li je uopste to reseno sada?
Dakle, u dnevnoj koristim jedan hp4024 koji povezan lan kablom i to je ok.
Ovaj drugi u sobi nisam ni koristio, jer nisam hteo da razvlačim kablove. Sada sam mislio da moze sa ovim novim updateom da radi, ali nece. Tj. ne mogu da updateujem ovaj drugi stb.

Je l probao neko ovo?

Ovaj drugi u sobi nisam ni koristio, jer nisam hteo da razvlačim kablove. Sada sam mislio da moze sa ovim novim updateom da radi, ali nece. Tj. ne mogu da updateujem ovaj drugi stb.
Odnesi ga tamo gde je prvi STB, poveži na LAN kabl (skini STB1 a stavi STB2) pa probaj update? :D

Odnesi ga tamo gde je prvi STB, poveži na LAN kabl (skini STB1 a stavi STB2) pa probaj update? :D
To mi je palo na pamet 😁

Edit
Pokusavam, ali nikako da izadje update za njega. Danas sam dobio na ovom koji koristim u dnevnoj.
Sada sam povezao na isti lan, ali nikako da povuce update. Nema ga.

Poslednja izmena:
Uđi u opcije sa *1397# i idi na Add accessory.
Odradio i sta sad, do sad je savrseno radio daljinski das mnogo sporije.
WTF, ovi samo sa svakim apdejtom degradiraju funkciju umesto da unaprede.
Pritom sam i WiFi ukljucio i povezao sa 5gHz i povezao se ali dzabe ne radi cim iskljucim kabl tv prestaje da radi, jedino sto je dobro sto sam namestio 1080p umesto 1080i.

Poslednja izmena:
5-6 puta sam ga restartovao i nece da se update -uje. Preko wifi isto nece da povuce i izbacuje serversku gresku.
Odustajem za sad.
Ostaje u sobi samo google Chromecast 🙂

Kako te kuca tačka . na hph07 daljinskom? Izbaci neke razlomke na dugo drzanje jedinice.

Ja nemam tih problema. Ukljucio bt u #1397# podesavanjima, odradio povezivanje sa ona dva dugmeta i super radi.
Nemam sad ni ja izbrisao sam tu poruku, restartovao stb i sad radi normalno.
Ali ne kapiram sta dobijamo time i ja sam to odradio ali nije mi jasno cemu?
Jel to R11b u remotes & accessories?

A jel si ukljucio internet u Network & internet? I sta se time dobija jel znas?
I u System pa Advance options sam ukljucio WiFi cemu to uopste sluzi?

Nemam sad ni ja izbrisao sam tu poruku, restartovao stb i sad radi normalno.
Ali ne kapiram sta dobijamo time i ja sam to odradio ali nije mi jasno cemu?
Jel to R11b u remotes & accessories?

A jel si ukljucio internet u Network & internet? I sta se time dobija jel znas?
I u System pa Advance options sam ukljucio WiFi cemu to uopste sluzi?
Pa dobijas daljinski koji mnogo bolje radi. Ne moras da nišaniš u stb ili da odbijas od zida i slicno. Mozes iz druge sobe da menjas kanale. Mozes daljinski da drzis u dzepu🙂. Mozes stb da stavis u fioku, ako ne zelis da se vidi i td.
Sto se tice drugog pitanja, Stb je povezan sa lan kablom svakako, pa je preko povezan sa netom. Na njemu nije uključen wifi, jer mi tu ne treba.

A za sobu nisam rešio problem. Tu mi treba wifi, ali za sad ne radi

Pa dobijas daljinski koji mnogo bolje radi. Ne moras da nišaniš u stb ili da odbijas od zida i slicno. Mozes iz druge sobe da menjas kanale. Mozes daljinski da drzis u dzepu🙂. Mozes stb da stavis u fioku, ako ne zelis da se vidi i td.
Sto se tice drugog pitanja, Stb je povezan sa lan kablom svakako, pa je preko povezan sa netom. Na njemu nije uključen wifi, jer mi tu ne treba.

Svasta, evo opet ne radi nece da menja kanale salta ali ne prebacuje.
Nikad do sad nisam imao taj problem, sad cu da ga iskljucim jer to ocito kod mene ne radi kao kod tebe, sve mi je losije sa tom ukljucenom opcijom.

Pobogu, zameni im mesta, vremenom će stići update i za drugi, a svakako su identični.

Odradio i sta sad, do sad je savrseno radio daljinski das mnogo sporije.
WTF, ovi samo sa svakim apdejtom degradiraju funkciju umesto da unaprede.
Pritom sam i WiFi ukljucio i povezao sa 5gHz i povezao se ali dzabe ne radi cim iskljucim kabl tv prestaje da radi, jedino sto je dobro sto sam namestio 1080p umesto 1080i.
Meni radi sada mnogo bolje, a za WiFi imaš par poruka unazad objašnjenje kako da namestiš da kanali radi bez LAN kabla.

Meni radi sada mnogo bolje, a za WiFi imaš par poruka unazad objašnjenje kako da namestiš da kanali radi bez LAN kabla.
Radi sad i meni, brljavio je dok mu je bio ukljucen wifi, kad sam ga iskljucio radi ok.
Radi meni isto kao i ranije jedino ne mora da gadjas stb sto i nije bilo meni tesko al ajde.

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Nazad
Vrh Dno