Šta je novo?

iPhone 14

Pazi iz iskustva imas par opcija kvalitetnija naravno
Nillkin pogledaj na Kp
Aliexpress smartdevil extra stakla dobijes 2 sa sve instalacijonim materijalom za povoljnu cenu
I na kraju spiegen ubedljivo najbolja po meni za cenu isto kp preko madjara
Na spigen sam i mislio ali ne mogu naci nigde na KP

Sigurno da ima ljudi koji ne vole velike telefone u bilo bi kupaca.

next year iphone 15 mini, iphone 15 pro i iphone 15 ultra :)

hardware isti

Malopre sam bio do A1 i ako bi uzeo 14pm 256 uz ugovor, tacnije neo 20 paket, samo telefon bi me izasao 150000din sa nekim popustima. Jel moze neko ovo da mi proveri, jeftino mi izgleda. Mislio sam da uzmem tel za kes, ali ovo mi dosta jeftinije ispadne.
Edit: probao sam 14pm i ona pilula ili kako je vec zovete ne smeta uopste.

Najviše ti se isplati Yettel, uz Data paket, sve neograničeno, a cena, na dve godine, ti dođe isto kao da ga iskeširaš sada, po regularnoj ceni.

Malopre sam bio do A1 i ako bi uzeo 14pm 256 uz ugovor, tacnije neo 20 paket, samo telefon bi me izasao 150000din sa nekim popustima. Jel moze neko ovo da mi proveri, jeftino mi izgleda. Mislio sam da uzmem tel za kes, ali ovo mi dosta jeftinije ispadne.
Edit: probao sam 14pm i ona pilula ili kako je vec zovete ne smeta uopste.
Zar ih imaju na stanju? Na sajtu pise da tek treba da im stignu

Sto nije relavantno za temu iPhone 14 jer je Apple jedini zabelezio rast... A da ce biti veliki popusti to tesko...

Najviše ti se isplati Yettel, uz Data paket, sve neograničeno, a cena, na dve godine, ti dođe isto kao da ga iskeširaš sada, po regularnoj ceni.
Kako to kad je razlika 27000 u korist A1?

Najpovoljniji je A1 još kad neko izboksuje dodatan popust…

Uporedjujes valjda cene paketa.

3000 u jednom i u drugom.

Nema logike da uporedjujes jedan skuplji paket od drugog.

Uopšte nije bude skuplje i po 500 eura, a garancija je upitna (ako bude problem sa aktivacijom, pa moraš priložiti račun), a zvanično kad kupis imaš 2 godine garancije.

1271 izadje u A1, a na KP cena za 256 model ide i do 1800e sto je skoro 600e razlike.

Plus kupujes čisto.

Uopšte nije bude skuplje i po 500 eura, a garancija je upitna (ako bude problem sa aktivacijom, pa moraš priložiti račun), a zvanično kad kupis imaš 2 godine garancije.

1271 izadje u A1, a na KP cena za 256 model ide i do 1800e sto je skoro 600e razlike.

Plus kupujes čisto.
U A1 nema da se nabavi trenutno mislim ni da nece biti, tek od sledece godine ce na stanju biti PM u A1

Na KP imas prodavce od kojih mozes da nadjes PM od 128GB po ceni od 1480e samo sto se moras potruditi da izlistas oglase i da ih nadjes.

Govorimo i prica je bila o 256 verziji i o njoj se prica, ne o 128.

@David97 Pise da ih nema na stanju, ali kao trebalo bi da ti stigne uredjaj najkasnije za mesec dana, tako mi je rekla devojka, ali nesto ne verujem za to. Jedino da stigne za mesec dana bi moglo da pogodim boju koju niko ne trazi, drugacije tesko.
@Djilkosh_Ns najisplativije je u a1, bas lepa cena ispada i plus dobijes 2god garancije. Jedino je problem sto ne znam kad cu da dobijem uredjaj i to me najvise koci, da znam da stize za npr 15dana odmah bih ga uzeo.

@David97 Pise da ih nema na stanju, ali kao trebalo bi da ti stigne uredjaj najkasnije za mesec dana, tako mi je rekla devojka, ali nesto ne verujem za to. Jedino da stigne za mesec dana bi moglo da pogodim boju koju niko ne trazi, drugacije tesko.
@Djilkosh_Ns najisplativije je u a1, bas lepa cena ispada i plus dobijes 2god garancije. Jedino je problem sto ne znam kad cu da dobijem uredjaj i to me najvise koci, da znam da stize za npr 15dana odmah bih ga uzeo.
Pre nove godine nece ih ni biti ja mislim

Ja sam uzeo u pre orderu :)
Petak je počela prodaja, nisu stigli, ponedeljak je bio kod mene.

Koji paket si izabrao i od koliko GB
Neo neo paket. Nisam hteo da razmišljam o protoku uopšte, jer nekad hotspotujem bar 10gb mesečno, a potrošim 5-30 giga na telefonu u zavisnosti od meseca.

Uzeo sam skoro iPhone 13 Pro max ali za moju ruku prevelik telefon.
Idem sad pogledati i uzeti verovatno iPhone 13 Pro sa KP neka 2 kom od kojih jedan ima MTS garanciju 24m, drugi A1.
Jel uopšte moguće ostvariti te garancije bez čoveka na kog je uzet uređaj ili neke veze kod provajdera?
Ili da ne razmišljam o tome imam 12m Apple garancije.
Svejedno kad se unormali cena planiram uzeti iPhone 14 Pro zbog dosta svetlijeg ekrana bar po spec 2000 nits naspram ovih 1200.

Koliko sam ispratio ovde, ostvariva je za sve osim ako mora da se zameni uredjaj, tada je potrebno da to uradi vlasnik ugovora. Neka me neko ispravi ako gresim

Tako je.

Znaci obojica kod notara, odradi se ovlašćenja i ne mora se brinuti.

Ovaj jedan što gledam je MTS garancija, podatci o kupcu sve prazno.
Jel to garancija kao pre nekog vremena roaming fantomska?
Ili gospodu iz MTS mrzi da popune?

Beži dalje od takvog telefona i takve "garancije", lažna 100%!
Naravno da mora biti popunjena.

Vrh Dno