ERSTE je po meni najlosija opcija od svih predlozenih, ali necu da detaljisem, bas je puno pisano ovdje u temi (doduse, ne toliko o ERSTE koliko o ostalim). Ali ako i ERSTE radi posao, onda ok, jedino treba imati na umu da im je korisnicka podrska dno-dna (kod svih je losa, ali ERSTE ubjedljivo prednjaci).Hvala na savetima, za sada joj se najviše sviđa Erste banka.
Iskreno nemam pojma, nisam se zanimao tim.Pitanje za one koje imaju taj paket, X:change je samo za ebank?
Verovatno ce ovako biti do februara, tako sam razumeo gospodje u poslovniciIskreno nemam pojma, nisam se zanimao tim.
A vidjecemo koliko ce nam potrajati ovaj paket sad kad je dio AIK-a.
Meni je dali pre mesec dana. Danas mi stigao sms da je u Erste gotove kartice i pin. Naravno, necu ih uzeti zbog njihovog bezobrazluka pri otvaranju računa. Ni jednom nisam se ulogovao na app. Necu uopšte da koristim nista od njih.Jel još uvek koriste onu nesrećnu tan tablicu za el. bankarstvo?
Onda idi zatvori racune da ne budes u docnji za odrzavanje istoga pa da ne budes u problemu sa KB.
Pa jeste. Bolje da zatvorim. Hvala vam. 🙂🍻Ako ti za mesec dva ne legne plata na taj racun vrlo verovatno da ces biti zaduzen za tih 350 din pa ces za tu sumu biti u minusu. Najbolje da ugasis racun ako vec neces da ga koristis. Da si u startu rekao da ti taj racun nije za primanje plate i da si im dao tih 350 din,za kartice ili sta li vec,ne bih te dirali ako ti je promet po racunu ispod 1000 din.
Šta je KB? 😁 Hvala. 🙂Onda idi zatvori racune da ne budes u docnji za odrzavanje istoga pa da ne budes u problemu sa KB.
Ok , hvala. 🙂🍻Sa izdavanjem kartica koje nisu uzete nema, ali ima veze sa situacijom da te čardžuju za uslugu, račun ode u minus, pa ti padne kreditna sposobnost, tj. nigde nećeš moći tek tako, bez cimanja, da uzmeš kredit, jer te ta glupost zeza.
Visa kartica bilo koje banke da, Master samo dinarske i to kod banaka koje podržavaju instant transfer.Je l moze da se poveze sa Paypalom racun svake banke ili ne?
Visu sam odabrao slucajno.Visa kartica bilo koje banke da, Master samo dinarske i to kod banaka koje podržavaju instant transfer.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari