Da li si rešio problem sa staklom ?Pozdrav svima. Imam P30 pro koji mi je ispao i udario naravno i na prednji deo. Puklo je staklo koliko se moze videti, a samo i ono msm jer ekran je ostao citav koliko se vidi jer nema pukotina a nema ni razlivanja boja a i touch radi tu gde su bili udarci. Koliko je isplativo zameniti mu samo staklo, tj koliko ce ga uraditi dobro, nece li praviti problem touch posle ili vazdusni cepovi? Zamena, tj reparacija stakla od 100 eurica pa na gore..
Nije ni jeftino, ali sad kao da imas nov telefonMoj P30 Pro je upravo sada u ProMobiju. Pisao sam nedavno da sam ga potopio na moru, displej je dobio neke vertikalne zelene linije..
Menja se displej i konektor punjenja. Pitao sam da zamene i bateriju kad se već otvara telefon, rekoše mi da to ide sa displejem?!?! Reko super onda...
Cena: 22.700 din.
Pokušaj da izvučeš sve što možeš, i meni u Pro Mobiju isto ogrebali zadnje staklo prilikom servisiranja telefona. Nisam ni polušavao da se ubeđujem sa njima.Kakvi jeftino, preskupo je.. Ali šta da radim kad sam prezadovoljan telefonom i da bi ga menjao treba mi fon koji košta minimum 500e.
Stigao je sa servisa, sve radi dobro, ali ... izgrebaše mi zadnju masku, u pm, a bio je bez i jedne ogrebotine, kao nov!!!
Zvao sam ih da reklamiram, pa znate ovo, pa ono, pa ne znamo mi kako je transportovan (brza pošta), mi sve radimo kako treba, pa kao slikajte pa ćemo videti... Ne znam da li uopšte da se cimam oko toga?
Nadam se da imaš slike pre servisa baš zbog takvih stvari?Kakvi jeftino, preskupo je.. Ali šta da radim kad sam prezadovoljan telefonom i da bi ga menjao treba mi fon koji košta minimum 500e.
Stigao je sa servisa, sve radi dobro, ali ... izgrebaše mi zadnju masku, u pm, a bio je bez i jedne ogrebotine, kao nov!!!
Zvao sam ih da reklamiram, pa znate ovo, pa ono, pa ne znamo mi kako je transportovan (brza pošta), mi sve radimo kako treba, pa kao slikajte pa ćemo videti... Ne znam da li uopšte da se cimam oko toga?
Kako može brza pošta ako ti je telefon bio u kutiji?Kakvi jeftino, preskupo je.. Ali šta da radim kad sam prezadovoljan telefonom i da bi ga menjao treba mi fon koji košta minimum 500e.
Moram reci da ovo prvi put cujem za ProMobi. Alati su takvi i sto da se ne moze izgrebati. Ja sam menjao ekran na P30 PRO i vratili su mi telefon u istom stanju, tj boljem jer se menja i lajsna sa ekranom. Ono sto se mozda desilo da je na recepciji neko spustio na nesto i da se tako izgrebalo.Ma to se oni (ProMobi) vade, kao ne znaju kako je transportovan, a poslat je u kutiji sa zaštitnom maskom. Kada su ga vratili, takođe je bio u istoj kutiji, ali ga nisu ubacili u zaštitnu masku već su je samo stavili ispod. Ali svejedno tu nije mogao da mrda. Jednostavno, nisu dovoljno stručni, verovatno su ga ogrebali alatom prilikom otvaranja.
Svejedno, ne mogu da se natežem s njima, ne mogu čak ni da ga uslikam kako treba, jer je zadnja strana kao ogledalo i jako je teško uslikati, a da se sve lepo vidi. Svejedno bi rekli da to nije do njih, da oni rade sve po propisima, stručno, itd.
Moj P30PRO stoji baš zbog toga. Ispada kabal iz konektora. Ovde je neko napisao da je isti problem rešio u servisu, samo su očistili djubre iz konektora i onda je kabal normalno držao.Da li je neko menjao konektor punjenja na p30 pro?
Steta da hvata prasinu, posebno ako je 8GB. Evo, sklonicu ti ga sa stola za neku simbolicnu cifru 😆Moj P30PRO stoji baš zbog toga. Ispada kabal iz konektora. Ovde je neko napisao da je isti problem rešio u servisu, samo su očistili djubre iz konektora i onda je kabal normalno držao.
U martu sam počeo da koristim drugi telefon, dok ne očistim/zamenim taj port i evo, skoro 7 meseci stoji na stolu 😬
Ja se pridružujem apeluSteta da hvata prasinu, posebno ako je 8GB. Evo, sklonicu ti ga sa stola za neku simbolicnu cifru 😆
Baterija je zamenskaJa am pre mesec dana menjao bateriju na P30 pro. Nije bilo nekih problema osim što sam bio pod utiskom da je smanjena autonomija za nekih 20-30%. Telefon je star 2 godine ***, kontam da mu je bilo vreme.
Elem, zamene mi bateriju u Pro Mobi i bre kao da je autonomija ista kao pre menjanja?
Sad se pa mislim da smanjenje autonomije nema veze sa baterijom nego sa nekim apdejtom.
Jel se desilo nekome nešto slično?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari