Šta je novo?

Huawei P30/Pro/Lite

Tesko da ces naci, po meni cak i 40 pro i 50 Pro su vrhunski, sve radi i bez google, a moze i to da se instalira

Da li je moguće naći sada recimo Huawei P30 ili P30 nov da se kupi ?
I da li bi se tako nešto sada, u ovom momentu isplatilo, s' obzirom na to da su uređaji relativno stari modeli ?

Čak i ako nađeš nov da kupiš, taj uređaj je stajao ko zna gde, godinama.

Da li vredi? Zavisi od cene I šta ti je alternativa.
Ja sam prešao na S21FE i prelazak mi nije doneo ništa što bih u poređenju 1 na 1 (dva nova telefona, jedan pored drugog) doplatio. S druge strane, trajanje baterije i brzinu punjenja na P30PRO bih uvek doplatio u odnosu na ovo što imam kod S21FE.

Cenovna klasa telefona (svaki u svom trenutku kupovine) je bila slična.

Ima u Giga prodavnici 50.000 din nov, crveni, sa 2 god garancije.
Ali u pravu si..taj telefon iako nov ko zna gde je bio i šta je radio..

Pozdrav, da li je neko skoro na P30 Lite menjao samo staklo na telefonu, bez zamene ekrana, i koja je cena ?
Hvala lepo

I dalje na KP i u prodavnicama mogu da se nadju novi p30/p30pro.
Ne znam koliki je rizik za bateriju i sam telefon ako je bio par god u kutiji?
I da li je moguce da su to oni prepakovani primerci?

Licno ne bih kupovao. Baterija degradira i u stanju mirovanja, serija P30 vec izgubila podrsku, osim ako nije dosta ispod cene. Da li su prepakovani to sa sigurnoscu niko ne loze da kaze osim u prodavnici da pitas.

310e za nov p30.
Ne znam sta drugo naci a da je kompaktno, sa dobrom kamerom i baterijom.
Pixel 6a ima navodno losu bateriju i sporo punjenje za 435e.
I xiaomi 12x ima za 440 450e ali retko gde da ima na stanju.

@Senat i bez podrške su to odlični uređaji bar još 2-3-4 godine, ako baterije ne budu problem.

Ako se odlucim za kupovinu p30, do kog updatea se preporucuje da se uradi? Citao sam da moze doci do pogorsanja kvaliteta kamere?

Pozz drugari. Kako da napravim precice omiljenih veb stranica na chrome kao na ovoj slici?

Prilozi

• chrome-new-tab-page-clean.jpg
    chrome-new-tab-page-clean.jpg
    34.8 KB · Pregleda: 34
Mogu li se nekako ispolirati ogrebotine nastale na displeju Huawei P30 Pro?

Imao sam isti problem, ekran mi je bio preosteljiv i imao sam desetine mikro ogrebotina. Nakon zamene ekrana ovaj zamenski se vrh drži i za sad ih imam 3-4.
Neke bi sigurno prekrio kad bi zalepio foliju na ekran.

Danas sam potopio svoj Huawei P30 Pro u moru.
Radio je ok neko vreme, a onda su počele da se javljaju crte po ekranu i na kraju je ekran prestao da radi.

Ima li mu leka?

Dva dana nakon potapanja, displej daje prve znake života, ima štrafte i fleke ali sve radi.. videćemo posle par dana da li će se stabilizovati.
Inače, u ProMobi-ju zamena displeja je 21.500 din. Ali koliko je ovo dobar fon, mislim da se i to isplati. (Još je moj 8/256GB)

Pozdrav svima. Imam P30 pro koji mi je ispao i udario naravno i na prednji deo. Puklo je staklo koliko se moze videti, a samo i ono msm jer ekran je ostao citav koliko se vidi jer nema pukotina a nema ni razlivanja boja a i touch radi tu gde su bili udarci. Koliko je isplativo zameniti mu samo staklo, tj koliko ce ga uraditi dobro, nece li praviti problem touch posle ili vazdusni cepovi? Zamena, tj reparacija stakla od 100 eurica pa na gore..

Prema ranjim diskusijama vidim da Twin App nije davao mogućnost da se klonira viber.
Kakva je situacija sada? Ima li promena sa novijim ažuriranjima?

Edit: za običan P30

Poslednja izmena:
Trebalo mi je da saznam za specificno koji region u Evropi, znam da je C432 za evropu, ok hvala.

A za koji je region C431?

Prilozi

• Screenshot_20220825_140008_com.android.settings.jpg
    Screenshot_20220825_140008_com.android.settings.jpg
    63.3 KB · Pregleda: 15
To je isto Evropa, samo je mene zanimalo specificno za koju zemlju, C432 i C431 su Evropa, ali i one ostale brojke znace nesto pa sam mislio ako neko zna.

To je isto Evropa, samo je mene zanimalo specificno za koju zemlju, C432 i C431 su Evropa, ali i one ostale brojke znace nesto pa sam mislio ako neko zna.
Ostale brojke pokazuju verzije sofvera, preloadera,cust, nista vezno za zemlje. Konkretno ako je neki softver za A1, Telenor (mada kod Huawei teško, bilo je kod nekih ranijih modela), onda ima skroz drugacije oznake regiona umesto 431, 432 idu tipa 738 i sl.

Vrh Dno