Compadre91
Cenjen
- Učlanjen(a)
- 30.11.2020
- Poena
- 105
Ovo su snimci kao screensaver u 1080/4K/hdr, zavisno kako podesis da vuce strim.Mi box vec ima ugradjen slican skrin sejver, vuce slike direktno sa neta i menja ih.
Ovo su snimci kao screensaver u 1080/4K/hdr, zavisno kako podesis da vuce strim.Mi box vec ima ugradjen slican skrin sejver, vuce slike direktno sa neta i menja ih.
Probaj Bakara, mnogo dobar.Mi box vec ima ugradjen slican skrin sejver, vuce slike direktno sa neta i menja ih.
Po meni najbrža opcija, serviio i vlc na sticku i vozi. Ako neko ima bolje rešenje neka piše.Sigurno neko zna, da ne idem skroz od početka da isprobavam.
Imam na laptopu koji nonstop radi nekih 100-ak GB video fajlova. Kako najlakše mogu da ih pustam na FireStick ili Mi Box S kroz mrežu i preko kog playera?
Ranije sam se igrao sa Serviiom, ponekad i Plexom... Sad ne znam šta ima interesantno u tom domenu. Hvala.
Uspeo sam FX file explorerom i MX playerom. Radi odlično, povuče i titl, mada ću da probam i Serviio jer on to bolje plasira.Po meni najbrža opcija, serviio i vlc na sticku i vozi. Ako neko ima bolje rešenje neka piše.
Mozda za taj source imas drugacijapodesvanja slike, neko procesuiranje koje moras da iskljucis.Pozdrav ekipi, kupio sam FiteStick 4k Max, spojio na Xiaomi Tv, ali slika mi je, kako bih rekao, nekako vještačka, nije mi to to. Dok je slika na Xiaomi tv odlična, iako je tv HDReady. Da li se mora nešto dodatno podesiti, pošto je očigledna razlika sa stickom i bez??
5.1.5. poslednja verzija.Jel ima neko link za aplikaciju Orion Tv ? Ono sa kodovima ne radi. . .
Probao sa njihovog sajta, nece da pokrene instalacijumozes direktno sa njihovog sajtaTehnička Podrška za Televiziju | Orion telekom
Tehnička podrška za televiziju Orion telekoma nudi brzo rešavanje problema i pomoć u vezi sa uslugama. Kontaktirajte nas za efikasnu podršku.oriontv.rs
kako do sada nijesi imao problema sa originalnim daljinskim od TVa?Pozz, hteo bih da uparim firestick daljinski sa tv-om, da gasim i palim tv sa daljinskim od firestick-a. Uspio sam to, ali imam jedan problem. U sobi imam dva ista tv-a, Xiaomi, pa kad uparim daljinski i tv, kad hoću prvi tv da ugasim, gasi se i drugi, da li neko zna kako da razdojim to, da kontrolišem samo jedan tv?
Daljinski od prvog tv-a ne reaguje na drugi tv,uopšte mi i ne pravi problem.kako do sada nijesi imao problema sa originalnim daljinskim od TVa?
Jel ima još po ovoj ceni? Ako može neki link na pp. hvalaI ja se uskoro pridruzujem Fire ekipi. Idem uskoro za Nemacku pa iskoristio ovu Amazonovu akciju i uzeo Fire Stick 4K MAX (mada sa MMa, ne s Amazona) za 35EUR.
Za moje potrebe overkill ali prodacu trenutni Mi Box (originalni iz 2016) a ovo ce da se koristi.
Nema.Jel ima još po ovoj ceni? Ako može neki link na pp. hvala
Verovatno refresh rate aplikicija mada ima i nekih drugih tvhz koliko se sećam.cini mi se da je davno neko pricao o forsiranju odredjenog refresh rate samo za eon preko neke aplikacije.
Da li si dozvolio downloader aplikaciji da moze da snima sadrzaj? Takodje ovo mi zapravo deluje kao problem sa samim sajtom.Zapeo sam kod ovih instalacija...ako može pomoć?
Pogledajte prilog 360284
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari