Kod Telenor/Yettel optike su svi iza CG-NAT, osim onih koji su doplatili statičku.
A vaaaljda? je isto i za sve korisnike SBB optičkog neta?? SBB cable kako je koga zadesilo, neki nisu neki jesu (većina) iza CG-NAT.
sa sbb-om sve sto sam dogovorio i mimo papira sve je ispostovano(od 2014 do danas). sto se promotera tice on radi na procenat i u cilju mu je i interesu da "proda" ali ako se bilo sta ne ispostuje lako se da raskinuti jer cu jedno vreme imati uporedo SBB/Yettel tako da nisam uslovljenMani se tih "dogovora" , promotere zanima samo potpis na ugovoru a posle se ti slikaj.
kao sto rekoh nisam uslovljen da predjem jer sam jos pod ugovorom u sbb-u ali kopka 15 meseci za dinarEh da je tako lako... ali volim sto si entuzijasta...
Inace, postoji zelja Yettela da se smanji cena za staticku IP, ali mts ( Lucic) zateze...
480x27 meseci ugovora je 12960 dinara za vreme trajanja ugovorne obaveze mnogo jer onda i to treba da se ukalkulise u racunicuPa i mogli bi svi malo da smanje...
Statička IP4 izađe 6000-7000 din godišnje a za toliko se dobije hosting sajta sa statičkom adresom, 15GB prostora, registracijom domena i svim razvojnim alatima.
Ko još koristi fiksni u 2022I još uvek ne može da se prebaci fiksni sa mts optike na yettel.
Ko još koristi fiksni u 2022
Kako ne moze? Neki dan je @vladat1 prebacio fiksni telefon. Kontatiraj ga da cujes detalje.I još uvek ne može da se prebaci fiksni sa mts optike na yettel.
Na kraju će tako i biti.otkazes ga i ovako sluzi uglavnom velikoj vecini ljudi kao ukras i donacija za MTS
da me neko pogresno ne razume
skoro 2 god box4 beli radi super , samo neki sitniji problemčići sa tv koji su brzo reseni
pre toga superSra.E živi očaj
daDali ovo znači da u ovom paketu ima i plaćena HBO max pretplata?
Dobro , sad dali ima sve isto kao plaćena pretplata, 3x stream it'd.Nema ako je ne izabereš. Možeš da izabereš 2 aplikacije od tih nekoliko, i da ih menjaš na mesečnom nivou.
Pozdrav
Jel moguće da niko ovde nema HBO max zakačen kao aplikaciju da potvrdi . Ja sam razumeo kao što je napisao rafiki , da je pretplata na uslugu uključena kao i dodatni gb za gledanje van wifi mrezeGrešiš. Korisnik dobija pretplatu za izabrane aplikacije - ukoliko ta aplikacija ima pretplatu. Dobija nalog za HBO Max ili Deezer, napr, ali ne dobija za Instagram (za koji i ne postoji pretplata).
Pozdrav
Dobro si razumeo, ja imam HBO max, dobija se nalog/pretplata i dodatnih 10GB za promet na mobilnoj mreži. Ista priča nam je i za Deezer i Bookmate.Jel moguće da niko ovde nema HBO max zakačen kao aplikaciju da potvrdi . Ja sam razumeo kao što je napisao rafiki , da je pretplata na uslugu uključena kao i dodatni gb za gledanje van wifi mreze
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari