Pa kome treba Pro? Šta, da tera u 19K HDR u 12 bita sa sedam hiljada frejmova u sekundi? Manjak igara je problem, ništa drugo. :/Znaci doslovno nikakve govori nema o PRO verziji? Zasto imam osjecaj da ce ova generacija trajati duze od 7 godina.
Baš tako. A kako smo videli juče iz sada već čuvenog R* leak-a i GTA6 će biti cross gen igra…trajaće to još godinama za 80%-90% novih igara , o kakvim onda Pro konzolama uopšte pričamo kad se gomila igara i dalje pravi za ps4/xb1 ?Pa kome treba Pro? Šta, da tera u 19K HDR u 12 bita sa sedam hiljada frejmova u sekundi? Manjak igara je problem, ništa drugo. :/
Jel može izvor za ovu tvrdnju da će GTA VI biti cross-gen igra? Totalno mi je nebulozno da igra koja verovatno neće izaći pre 2025. izađe i za PS4.Baš tako. A kako smo videli juče iz sada već čuvenog R* leak-a i GTA6 će biti cross gen igra…trajaće to još godinama za 80%-90% novih igara , o kakvim onda Pro konzolama uopšte pričamo kad se gomila igara i dalje pravi za ps4/xb1 ?
Neće da može, imam već para na wallet ali svakako traži i karticu.Napunis wallet, pa kupis kroz isti.
Apsolutno. Doduse, oni su i PS4 Pro reklamirali kao 4K konzolu, a grafika u rangu RX 570 🙈Cyberpunk 2077 - 2160p 30fps u RT modu, 1440p 60fps performance mod.
PS5 Pro ce biti prava 4K 60fps konzola, pogotovo kad prestanu da prave igre za old gen, trenutni tj. obicni ps5 je 2k 60fps konzola po meni
Pa naravno da ce biti cross-gen, rockstar ne zeli da izgubi kupce, to ce verovatno biti i poslednja "velika" igra za old genJel može izvor za ovu tvrdnju da će GTA VI biti cross-gen igra? Totalno mi je nebulozno da igra koja verovatno neće izaći pre 2025. izađe i za PS4.
Ako GTA VI bude cross gen, tek će da gube kupce. Spider Man 3 je najavljen kao PS5 only za sledeću godinu.Pa naravno da ce biti cross-gen, rockstar ne zeli da izgubi kupce, to ce verovatno biti i poslednja "velika" igra za old gen
GTA da izgubi kupce...?!?Ako GTA VI bude cross gen, tek će da gube kupce.
Druže da izbace GTA 6 i za Game Boy Color opet će probiti sve rekorde. Poređenje sa remasterom nema veze sa vezom.Ništa nije iznad propasti, čemu može da svedoči BF a i GTA remasteri. Ako bude cross gen, ili neće biti dovoljnog napretka, ili će da radi kao Cyberpunk.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari