Šta je novo?

Windows 11

• Začetnik teme Deleted member 46590
  • Datum pokretanja
Probaću ga uskoro ova u W11 je praktično neupotrebljiv preko BT, sa WiFi samo prenos slika radi kako treba.

Bas se pitam hoce li mi ugasiti insider build-ove kada se pojavi stable 22H2 :)

Bas tako sam i podesio.

Screenshot 2022-09-19 154539.jpg

Pozdrav, da li je neko imao problem sa ovim ažuriranjem? Naravno probao sam sva moguća rešenja sa interneta i ništa nije pomoglo da se rešim ovog errora. Posle ovoga sam normalno dobijao ostala ažuriranja ali ovaj problem ostaje već više od mesec dana i jako me frustrira. Čitao sam i da su ljudi obarali sistem i da je i dalje postojao problem. Ako nešto znači moj laptop je HP Elitebook 830 G8

Prilozi

• Screenshot_1.png
    Screenshot_1.png
    31.3 KB · Pregleda: 44
Pozdrav, da li je neko imao problem sa ovim ažuriranjem? Naravno probao sam sva moguća rešenja sa interneta i ništa nije pomoglo da se rešim ovog errora. Posle ovoga sam normalno dobijao ostala ažuriranja ali ovaj problem ostaje već više od mesec dana i jako me frustrira. Čitao sam i da su ljudi obarali sistem i da je i dalje postojao problem. Ako nešto znači moj laptop je HP Elitebook 830 G8
Imaš li BIOS update za taj laptop? Problem s tim update je što krpi rupe u Secure Boot, i pravi problem na nekim uređajima.

When attempting to install this update, it might fail to install, and you might receive Error 0x800f0922.

Note This issue only affects this security update for Secure Boot DBX (KB5012170) and does not affect the latest cumulative security updates, monthly rollups, or security-only updates released on August 9, 2022.
This issue can be mitigated on some devices by updating the UEFI bios to the latest version before attempting to install this update.

We are presently investigating and will provide an update in an upcoming release.

Imaš li BIOS update za taj laptop? Problem s tim update je što krpi rupe u Secure Boot, i pravi problem na nekim uređajima.

When attempting to install this update, it might fail to install, and you might receive Error 0x800f0922.

Note This issue only affects this security update for Secure Boot DBX (KB5012170) and does not affect the latest cumulative security updates, monthly rollups, or security-only updates released on August 9, 2022.
This issue can be mitigated on some devices by updating the UEFI bios to the latest version before attempting to install this update.

We are presently investigating and will provide an update in an upcoming release.
BIOS se baš nedavno ažurirao ali je problem ostao. Pokušao sam sad da obrišem keš iz update da zaustavim servis i instaliram manuelno al ništa... sad ću da čeprkam po BIOS-u ne znam više šta da radim.

Bas dugo radi update na 22H2. Bas me zanimaju novine koje su ubacili i da vidim razlike izmedju 22H1 i 22H2

Potrebno je ugasiti secure boot u BIOSU i update će biti urađen. Hvala ti na ideji 😁

Bas dugo radi update na 22H2. Bas me zanimaju novine koje su ubacili i da vidim razlike izmedju 22H1

Glupost, skinuo sam ISO i probao na VM, nista novo sto bi meni znacilo u samom radu, taskbar usrali sa nekakvom linijom, poceli bordere neke da stavljaju kuda ovo vodi ne znam. Bezveze sto bar drag & drop nisu ubacili eto posle godinu dana.

Kako i dalje nema drag n drop?

@dgproduction

Kako nisu ubacili kada jesu, ja probo i radi drag and drop. Doduse ja sam radio na destop masini i radio sam klasican update sa 22H1 na 22H2, zato sam i napisao da je proces malo duze trajao ali to sam znao jer su to bili najavili da ljudi koji nemaju ssd da ce im update da se radi bukvalno celu noc.

Kako i dalje nema drag n drop?

Radi, evo sada ponovo probo da iz rar fajla izvucem prevod i bacim na destop, mora da se prevuce u desni cosak pored sata ili u neki folder ali radi.

Svasta na VM ne radi, probacu kasnije ponovo da pokrenem nisam ga obrisao.

Poslednja izmena:
Jel neko od vas koji ste sad prešli na 22H2 dobio tabove u File Exploreru?

Ja sam već duže vreme u Insider Beta kanalu, sa 22621 buildom i u njemu nema tabova, dok u 22622 ima. Koliko vidim oni su svima pustili 22621 i naveli da su tabovi dostupni.

Koliko vidim kod mene u File Exploreru nemam mogucnost pravljenja novih tabova. Ako se ne varam treba gore da bude + kojim se kreiraju novi tabovi ali toga nema.

Jel neko od vas koji ste sad prešli na 22H2 dobio tabove u File Exploreru?

Ja sam već duže vreme u Insider Beta kanalu, sa 22621 buildom i u njemu nema tabova, dok u 22622 ima. Koliko vidim oni su svima pustili 22621 i naveli da su tabovi dostupni.
Tako je. Tabove planiraju da puste u 22622 u oktobru kao "Moment 1" servisni paket, i u njemu ce biti dostpune dodatne zakrpe.

Ја још нисам добио 22H2. Користим stable release. Ви што сте добили, коју верзију користите?

Nisam ni j. samo običan update.

Trenutno radim backup a skinuo sam ISO pa ću da probam prvo bez Secure BOOT pa ako ni to neće upotrebiću ISO. Mada sutra počinjem clean install.

Ја још нисам добио 22H2. Користим stable release. Ви што сте добили, коју верзију користите?
Ja isto imam tu takozvanu finalnu verizju sto vecina nas ima.

Kod mene je prvo dosao update za NET Framework oznake KB5017859 i posle koje mi je trazio restart, kada je odradio svoje i vratim se nazad da proverim jel ima jos stogod me je sacekalo obavestenje da je 22H2 spreman da se skine, kada se zavrsi skidanje, raspakivanje, instaliranje... posle restarta imace te jos jedan update za NET Framework oznake KB5017026.

Jel ti uključen ili isključen Secure BOOT ??

Nazad
Vrh Dno