Da, aplikacija je konacno prilagodjena novoj verziji - iOS 16 koja uskoro treba da izadje. Do sada aplikacija nije radila na tom sistemu.Na IOS stiglo ažuriranje nove aplikacije, neka nam je sa srećom..
A ja bas ovo hocu, da me ne smeara kada menjam aplikacijeJoš uvek nisu popravili kad se izađe iz app i opet uđe, i dalje ne traži autentikaciju (otisak prsta ili face id).
Vjerujem da nema odgovora jer niko nije imao slicna iskustva, ali da bump-ujem jos jednom pitanje za slucaj da je nekom promakelo...Nekidan sam u Norveskoj placao Intesinom kreditnom MasterCard Gold i iznenadio sam se kad sam skontao da sam imao neku dodatnu proviziju na ovakva placanja. Ako za konverziju (NOK -> EUR) racunam MC kurs na taj dan, iznos provizije je bio nesto tipa 1.4% (dvije transakcije u isti dan, iznosi tipa ~100e i ~150e)?
Da li neko zna o cemu se radi? Da li je ovo do banke (savjetnica mi je na godisnjem pa jos uvijek nisam dobio odgovor) ili do zemlje koriscenja (ranije sam placao u Bosni (BAM) i Hrvatskoj (HRK), nije bilo dodatnih troskova, konverzija je isla tacno po MC kursu, naravno)? Da li se nesto promijenilo u medjuvremenu (mada nema ni mjesec dana kad sam karticu koristio u BiH)!?
P.S. Takodje, sad kad premotam film, i avionsku kartu za Norvesku sam placao kreditnom i tad me je aplikacija upozorila da imaju neki dodatni fee od nekih 1-2e (ne znam tacan procenat) na MasterCard kartice (sudeci po poruci, sve MC, ne samo kreditne), a izgleda da prilikom placanja Visom toga nema (ali to ne mogu da potvrdim, jer nisam licno probao).
Intesa elektronsko bankarstvo i Intesa Mobi, kao zamena za staru aplikaciju i online.bancaintesa.rsA šta je "novi doživljaj mobilnog bankarstva"?
Ne znam da li je ironičan komentar, ali QR kod za logovanje na Intesa Mobi doslovno pokazuje "N/A" tekst kada se skenira običnim skenerom (aplikacijin ga "ne podržava")Radi to lepo...
Ja ni ne znam za ovo?dal su sredili na novoj aplikaciji onaj problem da ako si u drugoj vremenskoj zoni ne rade placanja?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari