Mislio sam na plaćanja sa tekućeg računa na tekući, kroz naš platni promet. Kada su tek pustili novu aplikaciju iz Grčke nisam uspeo da prebacim novac na drugi tekući račun. U kontaktu sa podrškom smo ustanovili da je problem zbog vremena na telefonu, koje je bilo +1 u odnosu na naše i zbog toga nalozi nisu mogli da prođu. Prosledili su dev timu ali nemam povratnu info da li su to rešili.Ja ni ne znam za ovo?
Juče u USA, na dva različita mesta odbijeno plaćanje MC Gold karticom. Visa Electron prolazi bez problema.
Imao sam slucaj u mts banci, sa fizickom Master card koja je istekla...Bilo je reči o tome po kom kursu obračunavaju evro kada se plaća dinarskom karticom u evrima. Proverio sam za jednu kupovinu u Grčkoj iz avgusta meseca i kurs je bio 120.56.
Imam i jedno pitanje. Ako napravim virtuelnu karticu sa rokom važenja od mesec dana i njom kupim nešto od Kineza. Roba stigne posle dva meseca i bude nešto felerično, pa treba da mi vrate pare. Hoće li to biti moguće ako je kartica istekla?
U prethodnih pola sata, na dva POS terminala nije prošla ni MC Gold ni Visa Electron. Pozovem centar za autorizaciju, kažu da su radovi od 01 - 05h, ali, eto, nigde nisu stavili obaveštenje 😡Ja ni ne znam za ovo?
Juče u USA, na dva različita mesta odbijeno plaćanje MC Gold karticom. Visa Electron prolazi bez problema.
Više puta sam kontaktirao podršku i ukazao im na taj problem uz sve screenshotove, oni kažu da je sa njihove strane sve u redu. Na kraju sam snimio video i poslao im, pa ćemo da vidimo šta će odgovoriti. Mesec dana ne odgovaraju na to.Da, to je manjkavost koja se, iako apsurdna (u evidenciji nedospelih obaveza podaci o plaćanju su prisutni, a sa proknjiženjem netragom nestaju?), vec dugo ne otklanja.![]()
Hvala! Nasao sam, i ulogovao se.Withkey opciju imaš pre nego što se uloguješ u aplikaciju, proširi opcije u dnu početne strane.
Koristim jedan veoma stari telefon koji nema NFC chip, tako da ne mogu da imam tu wave2pay opciju. A i rekli su mi u Banci da za aktiviranje te opcije moram da dodjem u banku.It's not a bug, it's a feature😂
Možeš da vidiš gde si plaćao preko Wave2Pay aplikacije, u glavnoj app ne može nakon knjiženja. Debilizam.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari