Rekoh ti jaNeka popeglaju bagove na S21 seriji ako ih ima, i prenesu čisto stanje na S22 seriju. Inače, možda se danas vratim na S22 Ultra ponovo. Lomim se između Fold3, Fold4 ili S22 Ultra. Ipak je Ultra overall najbolji uređaj od ova tri koje pikiram. Samo, ovaj put ću da se pokrijem ušima i ćutim
.
Otključavaš ga nakon restarta da bi mogao sa dobijaš notifikacije od aplikacija koje si sakrio. A namesti autolock nakon određenog vremena ili nakon gašenja ekrana, da ne moraš ručno.Pozdrav Svima. Da li neko ima problem sa IDIOTSKOM notifikacijom posle restarta da je "bezbedni folder zakljucan" od strane android sistema. Ja bar ne vidim nacin da je uklonim osim da posle svakog restarta otkljucam folder i zakljucam ga manuelno. Onaj ***** koji je smislio ovakvu notifikaciju, treba ga obesiti za oo na nekom trgu. Pa normalno da je zakljucan jer to je njegova svrha da se sakriju podaci od drugih. Sledeci update ne bi me zacudilo da se folder automatski otkljuca i sve izbaci na pocetnu stranu da svi vide sta krijemo![]()
![]()
Ti si težak mazohistaNeka popeglaju bagove na S21 seriji ako ih ima, i prenesu čisto stanje na S22 seriju. Inače, možda se danas vratim na S22 Ultra ponovo. Lomim se između Fold3, Fold4 ili S22 Ultra. Ipak je Ultra overall najbolji uređaj od ova tri koje pikiram. Samo, ovaj put ću da se pokrijem ušima i ćutim
.
U kom univerzumu je ovo logicno? Skroz je nebulozna prica. Prvo to nije postojalo od starta, tek sa Avgustovskim update-om se pojavio ovaj problem. Drugo, zbog cega nije dozvoljeno da se ukloni ova notifikacija, da se ne prikazuje nakon restarta. I kome su potrebne notifikacije iz bezbednog foldera? Ili onemogucis pristup totalno svima u potpunosti telefonu ili ovaj folder koristis za skirvanje stvari od osoba koje imaju pristup telefonu pored vlasnika. A samo obavestenje da je nesto skriveno na telefonu u vecini slucajeva je kompromitujuce za vlasnika telefona, ako me razumesOtključavaš ga nakon restarta da bi mogao sa dobijaš notifikacije od aplikacija koje si sakrio. A namesti autolock nakon određenog vremena ili nakon gašenja ekrana, da ne moraš ručno.
5-6h SOT-a ili ukupno 5-6h?!Izgura na nekih 5,6h
Iako jeste namera bila sta da firma uzme bratu za sluzbeni telfon, vise je bilo pitanje poredjenja uredjaja i narocito dal 265GB pravi probleme, a gde drugo pitati o tome nego u ovoj temi gde su korsnici S22...pobrisan off-topic o garanciji i pravima potrošača. postoji tema
![]()
Zastita potrosaca kroz zakone i praksu (FAQ u II Postu)
Ova tema ima za cilj da svi potrosaci budu informisani o svojim zakonskim pravima ali i obavezama vezanim za kupovinu nekog proizvoda odnosno usluge. Bilo bi dobro da svako citira onaj clan zakona za koji misli da bi mogao koristiti kupcima u raznim situacijama npr. prilikom kupovine ili...forum.benchmark.rs
@Zeha postoji deo foruma "šta da kupim" za takva pitanja
Nema to veze koji je security patch. Ja sam od početka na Geekbenchu imao 1100-1200 i oko 3300 rezultate. Zavisi da l' ti je neki battery saving mode uključen i kako ti je processing speed podešen.Pogledajte prilog 355039
Malo je bolje sa septembrom. Barem tako deluje.. Uvek sam se vrteo oko 950 za single core...
Snapdragon ili exynos?Pogledajte prilog 355039
Malo je bolje sa septembrom. Barem tako deluje.. Uvek sam se vrteo oko 950 za single core...
SM-908B je model sa SS-a - ExynosSnapdragon ili exynos?
To sto si ukljucio/iskljucio VoLTE ne znaci nista ako se ne koristi u toku razgovora kad je aktivan a tada najvise zavisi od kvaliteta signala. U standby rezimu nema razlike izmedju iskljucenog i ukljucenog VoLTE rezima.Vratio sam juce VoLTE, i situcija se nije promenila u smislu baterije. Dakle kvalitet signala diktira sve, bio on upaljen ili ne.
Ja na bilo kom androidu na kom sam koristio Hotspot telefon se strasno grejao. Nisam merio temperature ali na dodir telefoni su bili bas topli.Da li je eticki da, posto vec placam mesecno osiguranje za telefon, da uzmem i da ga razlupam u param parcad i uzmem novi?
Sedim u kaficu, telefon je na hladnom drvenom stolu, ne u dzepu, ne na tkanini, sve sto radi jeste hotspot za laptop i temperatura usranog procesora je 42 C??
Ja stvarno ne znam vise sta da mu radim sa tim pregrevanjem.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari