Šta je novo?

Google Pay/Wallet Srbija

Dinacard mislim da nema šanse. Inače UniCredit ne rade ni obične kartice, mada iz razgovora sa operaterom tamo izgleda da rade na tome ali citiram "u ovoj fazi nije moguće tačno reći kada će usluga biti puštena"

Rai ima svoju apk za NFC plaćanje, RaiPay koja radi na svim Androidima, čak i onim bez gugl servisa. Unicredit nema ništa naravno, a meni već dve godine govore da rade na tome da uvedu NFC plaćanje

Ako se DinaCard UnionPay omasovi, verovatno će biti moguće, s obzirom da je sa njima predviđeno beskontaktno plaćanje, ali nažalost barem kod Poštanske nije deo komercijalne ponude.
Da, za sad samo oni. S obzirom da je ProCredit bio takođe u beta testiranju, možda je već moguće i kod njih.

Ja sam upravo dodao Intesu, proslo je normalno.

Proslo i meni. Intesa takodje.

Dodao i ja intesinu karticu, sve ok :)

Mene najvise zanima je l' mogu da dodam i debitnu karticu koja je povezana sa EUR racunom? I kako se onda salta izmedju njih?
Jer me smara kad odem u inostranstvo i treba da vadim karticu svuda..

Meni nece debit classic koja mi je za EUR racun. Ne prolazi.
Valjda ce dodati i to da moze.

Trebalo bi da danas krene zvanično. Testiranje je bilo uspešno.

Prvo plaćanje prošlo uspešno..da mi je neko rekao da ću prvi put platiti pomoću Google Pay-a u Banovcima gde sam se trenutno zadesio ne bi mu verovao 🤣

Halk uveo Google Pay. Kažu da su prvi 🤣
C02574BB-F956-468C-87BE-84889A91F253.jpeg

Poslednja izmena:
Evo sada i meni prosla debit classic.

Gde da skinem Pay app? Wallet ima na store-u..

Na netu pise da je to isto?

E sad, pravo pitanje je da li kod Poštanske se odnosi samo na njihove ili i mts banke.

Master kod intese nije podrzan, čudno. Tome sam se radovao, za debitnu je i w2p intesin ok.

Pitanje, dal je potreban internet prilikom plaćanja?

E sad, pravo pitanje je da li kod Poštanske se odnosi samo na njihove ili i mts banke.
To i mene zanima, valjda će probati neki korisnik mts banke.

Šteta što šugavi Mobi nije u stanju da uvede nešto među prvima.

Sad probao, sve radi na Intesa Visa kartici, jedino ne mogu da provalim da li je sad moguće vezati PayPal na Google Pay.

Master kod intese nije podrzan, čudno. Tome sam se radovao, za debitnu je i w2p intesin ok.

Pitanje, dal je potreban internet prilikom plaćanja?
Da, čudno je da nije podržan Master, kad je već podržan u drugim bankama. Probao sam Gold kreditnu, ali ne prolazi. Visa debit je prošla, što mi ne znači nešto preterano za svakodnevna plaćanja...

Gledam baš sad, koliko vidim od svih ovih banaka, jedino OTP banka ima free račun za nas mlade, uz koji se dobija Mastercard, deluje kao dobra ulaznica u GPay plaćanja, pošto se Mobi izgleda neće smilovati da uvede nikakav vid NFC plaćanja.

Jel ima još neka od ovih banaka neki pristojan paket račun, koji nema preskupo održavanje?

Nazad
Vrh Dno