keystation44
Poznat
- Učlanjen(a)
- 05.02.2020
- Poena
- 45
Propustio sam da navedem da su [HU].
Ma jesam sve. Napisali nebulozu i otkacili me. Prvo sam pregovarao sam trgovcem pa onda sa Alijem i nista ne vredi. Svakom sam po par puta pisao da nije ista drzava i da paket nisam primio. Cak sam otisao i na appeal ali i tamo slicno tupav odgovor.@Čika_Kure
Meni su poslednjih nekoliko puta slali sa HU, iako sam platio za special goods slanje(jer nisam hteo HU). Bukvalno ne fermaju, a najgore je sto posle ne vracaju pare kada ne dobijes paket, a Ali je postao uzasan po tom pitanju, jer redovno odbijaju zalbe i presudjuju u korist prodavca
@Asklepij
Jel si im rekao da paket nije stigao u Srbiju ili da nije u lokalnoj posti? Posto oni pisu(we did not get your any feedback about this matter) da im nisi javio nista po tom pitanju(da li si preuzeo paket)
Cak sam im i citirao njihov Buyer guarantee dogovor, koji kaze da dobijes pare nazad ako ne stigne na vreme proizvod, ali izgleda to samo tako stoji kao marketing. Nisam do sada imao velikih problema sa refundiranjem ali posle ovoga pravim vecu pauzu sa Alijem dok se ne srede sami sa sobom kao i njihov customer service.We are sorry to inform that your appeal request was rejected.
Based on tracking information, the package has arrived at the place of delivery. The website: https://global.cainiao.com/.
Ni meni, jer se to nihe pre desavalo. A sad vec dva artikla probili rok. Nadam se da cu za drugi imati vise srece i dobiti refundaciju.Ništa mi nije jasno, pa ti si kupac...
Dakle bez obzira što je oznaka HU vidljiva, ne fermaju...
Zanimljivo
@sasa022
Pa da li iz tog statusa moze da se vidi da je posiljka vracena?
Nemoguce da putuje dva dana preko postekspresa.
Zasto pise [HU] ako je u Srbiji?
Ma znam, ništa od toga, zato to kinesčad i rade......
@Čika_Kure
Jedino ako snimas raspakivanje onda prihvate dokaz i daju refund.
Ali ko to da radi sa paketicima od 1-2€
Problem je što su to pošiljke bez praćenja koje aliezpres tretira kao da imaju regularno praćenje, uz sve to taj njihov local delivering ima prefiks drzave u mađarskoj isporučen,@Asklepij
Zato sto poruke u sistemima pracenja nisu pravilno napisane
i niko godinama to nece da menja
Sve posiljke prati transportna i carinska dokumentacija i logisticke
kompanije na osnovu toga imaju jasan uvid gde su posiljke.
POSILJKE STIZU U SRBIJU !!!
Gde i zasto se gube to je vec druga tema....
Pa to bi trebalo da bude lako za dobiti...Problem je što su to pošiljke bez praćenja koje aliezpres tretira kao da imaju regularno praćenje, uz sve to taj njihov local delivering ima prefiks drzave u mađarskoj isporučen,
a ni sama mađarska posta nema trag o toj pošiljci jer i ona te pošiljke vodi kao neregistrovane što je dvostruki apsurd.
Trenutno nema leka za ovaj proble
Btw ja sam danas dobio uredjaj koji na na TFT displeju ima jednu uzdužni liniju i siguran sam da je Kinez koji je to kontrolisao morao to videti...a platio sam 89$
I šta sad da radim i kako da se natežem sa njima?
Sve radi ali ima falinku na ekranu
Traži full refund i poštarinu i vrati sve nazad...Pa da, ali šta da tražim..
Nije jeftino, radi a realno ima defekt a nisam zadovoljan ni sa samom spravom ovo je više igračka nego korisna stvar
Bas sam gledao posiljke pre par meseci, i nisu imali taj prefix HU. Ne znam da li je to nedavno dodato ili sam samo imao "srece" pa ga do sada nije bilo u mojim porudzbama.Problem je što su to pošiljke bez praćenja koje aliezpres tretira kao da imaju regularno praćenje, uz sve to taj njihov local delivering ima prefiks drzave u mađarskoj isporučen,
a ni sama mađarska posta nema trag o toj pošiljci jer i ona te pošiljke vodi kao neregistrovane što je dvostruki apsurd.
HvalaPoruceno 03.08
UA...HU
13.08 - At local delivery center
sezona je godisnjih odmora pa je manji zastoj
- danas preuzeto u lokalnoj posti
( LPC SM - Stara Pazova )
@jaksa007
Standardni DHL je prilicno usporio - ceka se 15-ak dana da posiljku
proslede iz Nemacke.
Tek sada neće biti šanse da se dobije dispute. 😁Jesu ovo neki novi statusi za neregistrovane madjare? Pre mi je zadnji status bio HU, a sad evo i RS ima?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari